Anslut överallt: Upptäck gratis WiFi Finder Appen

Du behöver en stabil internetanslutning även när du är utanför huset. Mobildatan är kanske inte alltid pålitlig på grund av svaga signaler eller nätverksproblem.

En pålitlig WiFi-anslutning är ett bättre alternativ. WiFi Connect-appen hjälper dig att hitta närliggande WiFi-anslutningar och komma åt dem utan att behöva ange ett lösenord eller säkerhetsnyckel.

ADVERTISEMENT

Den här artikeln visar hur du använder WiFi Connect-appen för att hitta och komma åt WiFi-anslutningar utan lösenord.

WiFi Connect App: Översikt

WiFi Connect App är en smidig verktyg för de som behöver en internetanslutning på språng. 

Den är perfekt för personer som förlitar sig på internet för dagliga aktiviteter som att beställa mat, använda transportservice och komma åt andra väsentliga tjänster.

ADVERTISEMENT

Att hålla sig uppkopplad hemma och på språng

Hemma håller en stabil WiFi-anslutning dig online. Men vad gör du när du är ute?

WiFi Connect-appen kommer till undsättning här genom att erbjuda ett alternativ till att enbart förlita sig på mobilnäten, som kan vara ostadiga beroende på signalstyrkan.

Hitta WiFi var som helst

Appens främsta funktion är dess förmåga att hjälpa dig hitta WiFi-anslutningar, inklusive hotspots, var du än befinner dig. 

ADVERTISEMENT

Detta innebär att du kan hålla dig uppkopplad även när du är borta från hemmet.

Enkel tillgång till säker WiFi

WiFi Connect-appen hjälper dig att hitta anslutningar och tillhandahåller de nödvändiga säkerhetsnycklarna och lösenorden för skyddade WiFi-nätverk.

Detta säkerställer att du kan komma åt internet på ett säkert sätt.

Hämta WiFi Connect-appen

Du kan ladda ner WiFi Connect-appen, skapad av Yurii Kobets, direkt från Apple App Store.

Den är tillgänglig för både iPad- och iPhone-användare utan kostnad. Sök helt enkelt efter “WiFi Connect” i App Store och tryck på knappen för att ladda ner.

Är WiFi Connect-appen svår att ställa in?

Att ställa in WiFi Connect-appen på din iOS-enhet är enkelt. När du laddar ner appen kommer den att be om tillstånd att komma åt din telefons plats för att hitta närliggande WiFi-anslutningar.

Du kommer att se tre val för platstillgång: 

  • Tillåt en gång,
  • Tillåt medan appen används, och
  • Inte tillåta.

Om du väljer ‘Tillåt en gång’ måste du ge tillstånd varje gång du öppnar appen. 

Tillåt medan appen används‘ låter appen använda din plats endast när den är aktiv. Appen kommer inte att använda din plats när den inte är i användning.

Om du väljer ‘Inte tillåta’ kommer appen inte att komma åt din plats alls. Du kan dock fortfarande använda appens huvudfunktioner genom att manuellt söka efter platser på kartan.

Är WiFi Connect-appen gratis?

Ja, WiFi Connect-appen är helt gratis. Du behöver inte betala någonting för att använda den, och det finns inga premiumabonnemang eller köp i appen.

Om du använder iOS kan du använda alla dess funktioner utan kostnad. Det enda negativa är att det finns annonser. När du använder WiFi Connect-appen kan du stöta på många störande och pop-up-annonser.

Du kan stänga av dessa annonser efter några sekunder, men det finns inget alternativ att ta bort dem permanent. Så du kommer behöva tåla dem medan du använder appen.

Vad är kartfunktionen i WiFi Connect-appen?

WiFi Connect-appen gör det enkelt att lokalisera tillgängliga WiFi-anslutningar nästan var som helst i världen. När du installerar appen kommer du omedelbart att se appens karta.

Kartan är en central funktion i WiFi Connect-appen och finns längst ned på skärmen. Appen använder din mobila enhets aktuella plats för att visa närliggande WiFi-anslutningar på kartan.

När du rör dig runt i din stad eller ort uppdateras kartan för att visa alla platser där du kan ansluta till WiFi.

WiFi Connect App Pins

Stiften på WiFi Connect App-kartan visar platser där tillgängliga WiFi-anslutningar finns.

De hjälper användare att exakt se var de befinner sig och leder dem till platser med WiFi. Appen kan också ge vägbeskrivning till dessa WiFi-hotspots.

Sök manuellt efter WiFi Connect App

Ja, du kan manuellt söka efter städer i WiFi Connect-appen.

Om du föredrar att inte dela din plats med appen kan du helt enkelt använda sökalternativet manuell.

Ange bara staden eller orten du befinner dig i, och appen kommer att visa tillgängliga WiFi-anslutningar.

Använda Manuell Sökning i WiFi Connect Appen: Viktiga Situationer

Använd en manuell sökning i WiFi Connect appen när du känner till den exakta adressen. På så sätt visar kartan snabbt närliggande WiFi-anslutningar.

Det är också bra för resenärer. Sök efter en WiFi-hotspot i din destinationsstad innan du åker. Det hjälper dig att hitta en anslutning när du kommer fram.

I vilka städer finns WiFi Connect-appen tillgänglig?

WiFi Connect-appen påstår sig fungera nästan överallt globalt, särskilt i stora städer. Det kan emellertid vara mindre effektivt på landsbygden.

Denna app täcker över 50 000 stora städer över hela världen. I USA fungerar den i städer som New York, Los Angeles, Chicago, Boston och Las Vegas.

I Europa är den användbar i länder som Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Italien. Dessutom fungerar den bra i:

  • Nordamerika: Kanada och Mexiko
  • Sydamerika: Argentina, Brasilien och Chile
  • Asien: Kina, Indien och Singapore
  • De flesta afrikanska länder

Ytterligare information om WiFi Connect-appen

Appen stödjer flera språk för att passa en global publik.

Dessa inkluderar engelska, arabiska, danska, franska, tyska, hebreiska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska, svenska och traditionell kinesiska.

Innan du laddar ner WiFi Connect-appen, se till att din enhet uppfyller det lägsta kravet på operativsystemet, vilket är

  • iOS 11.0 för iPhone,
  • iPad och
  • iPod touch

Detta säkerställer optimal prestanda för appen.

Anslutning till WiFi med WiFi Connect-appen

WiFi Connect-appen förenklar anslutningen till närliggande Wi-Fi-nätverk. Den visar alla tillgängliga anslutningar på en karta.

Du behöver vara nära det valda nätverket för en bra signal. De flesta nätverk som visas är öppna för alla, så ingen lösenord behövs. Om ett lösenord krävs, tillhandahåller appen det.

För att ansluta, tryck på nätverket på kartan. Appen kommer att visa nätverkets detaljer, inklusive lösenordet. Kopiera lösenordet, gå till enhetens inställningar, välj WiFi, och klistra in lösenordet för att ansluta.

Hur man sparar lösenord och platser i WiFi Connect-appen?

WiFi Connect-appen ger inte bara lösenord utan lagrar dem även för framtida användning. När du ansluter till ett WiFi-nätverk från appens karta sparar den lösenordet och platsen

Detta innebär att du inte behöver ange lösenordet på nytt när du återvänder till den platsen. Alla sparade platser och lösenord listas i fliken Spara i appen. 

Appen låter dig se dina sparade objekt, vilket gör det enkelt att återansluta till WiFi på platser du tidigare har besökt.

Slutsats

Sammanfattningsvis syftar WiFi Connect-appen till att hjälpa dig att hitta åtkomliga WiFi-nätverk under dina resor.

Den erbjuder lösenord för säkra WiFi-anslutningar. Dock, för din säkerhet på offentliga WiFi, är det rekommenderat att använda en VPN.

Läs på ett annat språk