Verbinding maken overal: Ontdek de Gratis WiFi Finder App

Je hebt een stabiele internetverbinding nodig, zelfs wanneer je niet thuis bent. Mobiele data is mogelijk niet altijd betrouwbaar vanwege zwakke signalen of netwerkproblemen.

Een betrouwbare WiFi-verbinding is een betere optie. De WiFi Connect-app helpt je bij het vinden van nabijgelegen WiFi-verbindingen en deze te gebruiken zonder een wachtwoord of beveiligingssleutel nodig te hebben.

ADVERTISEMENT

Dit artikel laat je zien hoe je de WiFi Connect-app kunt gebruiken om WiFi-verbindingen te vinden en te gebruiken zonder een wachtwoord nodig te hebben.

WiFi Connect App: Overzicht

De WiFi Connect App is een handige tool voor degenen die onderweg een internetverbinding nodig hebben.

Het is ideaal voor mensen die vertrouwen op het internet voor dagelijkse activiteiten zoals eten bestellen, gebruik van transportdiensten en toegang tot andere essentiële diensten.

ADVERTISEMENT

Verbonden blijven thuis en onderweg

Thuis houdt een stabiele WiFi-verbinding je online. Maar wat doe je als je onderweg bent?

De WiFi Connect App biedt hier een oplossing door een alternatief te bieden in plaats van alleen te vertrouwen op mobiele netwerken, die afhankelijk van de signaalsterkte wisselvallig kunnen zijn.

Overal WiFi vinden

De belangrijkste functie van de app is om je te helpen bij het vinden van WiFi-verbindingen, inclusief hotspots, waar je ook bent. 

ADVERTISEMENT

Dit betekent dat je verbonden kunt blijven, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Gemakkelijke toegang tot veilige WiFi

De WiFi Connect App helpt je verbindingen te vinden en voorziet in de nodige beveiligingssleutels en wachtwoorden voor beveiligde WiFi-netwerken.

Dit zorgt ervoor dat je veilig en beveiligd toegang hebt tot het internet.

Het downloaden van de WiFi Connect App

Je kunt de WiFi Connect app downloaden, gemaakt door Yurii Kobets, direct vanuit de Apple App Store. 

De app is beschikbaar voor zowel iPad- als iPhone-gebruikers zonder kosten. Zoek eenvoudig naar “WiFi Connect” in de App Store en druk op de download-knop.

Is de WiFi Connect app moeilijk in te stellen?

De WiFi Connect app instellen op je iOS apparaat is eenvoudig. Zodra je de app downloadt, zal deze om toestemming vragen om toegang te krijgen tot de locatie van je telefoon om nabijgelegen WiFi-verbindingen te vinden.

Je krijgt drie keuzes voor locatietoegang te zien: 

  • Eenmalig toestaan,
  • Toestaan tijdens gebruik van de app,’ en
  • Niet toestaan.

Als je ‘Eenmalig toestaan’ kiest, moet je elke keer dat je de app opent toestemming geven. 

Toestaan tijdens gebruik van de app‘ zorgt ervoor dat de app je locatie alleen gebruikt wanneer deze actief is. De app gebruikt je locatie niet wanneer deze niet in gebruik is.

Als je ‘Niet toestaan’ selecteert, zal de app helemaal geen toegang krijgen tot je locatie. Je kunt nog steeds de belangrijkste functies van de app gebruiken door handmatig naar locaties op de kaart te zoeken.

Is de WiFi Connect App Gratis?

Ja, de WiFi Connect app is volledig gratis. Je hoeft niets te betalen om het te gebruiken en er zijn geen premium-abonnementen of in-app-aankopen.

Als je een iOS-gebruiker bent, kun je alle functies ervan zonder kosten gebruiken. Het enige nadeel is de aanwezigheid van advertenties. Tijdens het gebruik van de WiFi Connect-app kun je talloze opdringerige en pop-upadvertenties tegenkomen.

Je kunt deze advertenties na enkele seconden sluiten, maar er is geen optie om ze permanent te verwijderen. Dus je zult ze moeten verdragen tijdens het gebruik van de app.

Wat is de kaartfunctie in de WiFi Connect-app?

Met de WiFi Connect-app is het eenvoudig om beschikbare WiFi-verbindingen te vinden bijna overal ter wereld. Wanneer je de app installeert, zie je meteen de kaart van de app.

De kaart is een essentiële functie in de WiFi Connect-app en bevindt zich onderaan het scherm. De app gebruikt de huidige locatie van je mobiele apparaat om nabijgelegen WiFi-plekken op de kaart te tonen.

Naarmate je door je stad of dorp beweegt, wordt de kaart bijgewerkt om alle locaties te tonen waar je verbinding kunt maken met WiFi.

WiFi Connect App Pins

De pinnen op de kaart van de WiFi Connect App tonen de locaties van beschikbare WiFi-verbindingen. 

Ze helpen gebruikers precies te zien waar ze zijn en begeleiden hen naar plekken met WiFi. De app kan ook routebeschrijvingen geven naar deze WiFi-hotspots.

Handmatig zoeken naar de WiFi Connect App

Ja, je kunt handmatig steden zoeken op de WiFi Connect app.

Als je liever je locatie niet deelt met de app, gebruik dan eenvoudigweg de handmatige zoekoptie.

Vul gewoon de stad of plaats in waar je bent, en de app zal je beschikbare WiFi-verbindingen tonen.

Gebruik van Handmatig Zoeken in de WiFi Connect App: Belangrijke Situaties

Gebruik een handmatige zoekopdracht in de WiFi Connect-app wanneer je het exacte adres weet. Op deze manier worden de nabijgelegen WiFi-spots snel weergegeven op de kaart.

Het is ook handig voor reizigers. Zoek naar een WiFi-hotspot in jouw bestemmingsstad voordat je vertrekt. Dit helpt je om een verbinding te vinden wanneer je aankomt.

In Welke Steden Is de WiFi Connect App Beschikbaar?

De WiFi Connect app beweert bijna overal ter wereld te werken, vooral in grote steden. Het kan echter minder effectief zijn in landelijke gebieden.

Deze app bestrijkt meer dan 50.000 grote steden wereldwijd. In de VS werkt het in steden zoals New York, Los Angeles, Chicago, Boston en Las Vegas.

In Europa is het nuttig in landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Daarnaast werkt het goed in:

  • Noord-Amerika: Canada en Mexico
  • Zuid-Amerika: Argentinië, Brazilië en Chili
  • Azië: China, India en Singapore
  • De meeste Afrikaanse landen

Meer informatie over de WiFi Connect-app

De app ondersteunt meerdere talen om tegemoet te komen aan een wereldwijd publiek. 

Deze omvatten Engels, Arabisch, Deens, Frans, Duits, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans, Zweeds en Traditioneel Chinees.

Voordat je de WiFi Connect-app downloadt, zorg ervoor dat je apparaat voldoet aan de minimale vereiste besturingssysteemversie, deze is 

  • iOS 11.0 voor iPhone,
  • iPad en
  • iPod touch

Dit zorgt voor optimale app-prestaties.

Verbinding maken met WiFi via de WiFi Connect-app

De WiFi Connect-app vereenvoudigt het verbinden met nabijgelegen Wi-Fi-netwerken. Het toont alle beschikbare verbindingen op een kaart.

Je moet dicht bij het gekozen netwerk zijn voor een goed signaal. De meeste netwerken die worden weergegeven, zijn open voor iedereen, dus er is geen wachtwoord nodig. Als er een wachtwoord vereist is, levert de app dit.

Tik op de kaart op het netwerk om verbinding te maken. De app toont de details van het netwerk, inclusief het wachtwoord. Kopieer het wachtwoord, ga naar de instellingen van je apparaat, selecteer WiFi en plak het wachtwoord om verbinding te maken.

Hoe wachtwoorden en locaties opslaan in de WiFi Connect-app?

De WiFi Connect-app biedt niet alleen wachtwoorden, maar slaat ze ook op voor later gebruik. Wanneer je via de kaart van de app verbinding maakt met een WiFi-netwerk, worden het wachtwoord en de locatie opgeslagen.

Dit betekent dat je het wachtwoord niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer je terugkeert naar die plek. Alle opgeslagen locaties en wachtwoorden worden vermeld in het tabblad ‘Opgeslagen’ van de app.

De app biedt je de mogelijkheid om je opgeslagen items te bekijken, zodat je eenvoudig opnieuw verbinding kunt maken met WiFi op plaatsen die je eerder hebt bezocht.

Conclusie

Kortom, de WiFi Connect-app heeft als doel om je te helpen bij het vinden van toegankelijke WiFi-netwerken tijdens je reizen. 

Het biedt wachtwoorden voor beveiligde WiFi-verbindingen. Toch is het voor je veiligheid op openbare WiFi-netwerken aan te raden om een VPN te gebruiken.

Lees in een andere taal