Koble deg til overalt: Oppdag den gratis WiFi-finnerappen.

Du trenger en stabil internettforbindelse selv når du er utenfor huset. Mobildata er kanskje ikke alltid pålitelig på grunn av svak signaler eller nettverksproblemer..

En pålitelig WiFi-tilkobling er et bedre alternativ. WiFi Connect-appen hjelper deg å finne nærliggende WiFi-tilkoblinger og få tilgang til dem uten å trenge et passord eller sikkerhetsnøkkel. 

ADVERTISEMENT

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bruke WiFi Connect-appen til å finne og få tilgang til WiFi-tilkoblinger uten et passord.

WiFi Connect App: Oversikt

WiFi Connect App er et nyttig verktøy for de som trenger internettforbindelse på farten. 

Det er perfekt for personer som er avhengige av internett for daglige aktiviteter som matbestilling, bruk av transporttjenester og tilgang til andre essensielle tjenester.

ADVERTISEMENT

Å holde seg koblet til hjemme og på farten

Hjemme holder en stabil WiFi-tilkobling deg på nett. Men hva med når du er ute?

WiFi Connect Appen gir deg et alternativ til å kun stole på mobilnettverk, som kan være ustabilt avhengig av signalkvaliteten.

Finn WiFi hvor som helst

Appens hovedfunksjon er å hjelpe deg med å finne WiFi-tilkoblinger, inkludert hotspots, uansett hvor du er.

ADVERTISEMENT

Dette betyr at du kan holde deg tilkoblet selv når du er borte fra hjemmet ditt.

Enkel tilgang til sikker WiFi

WiFi Connect-appen hjelper deg å finne tilkoblinger og gir de nødvendige sikkerhetsnøklene og passordene for beskyttede WiFi-nettverk. 

Dette sikrer at du kan få tilgang til internett på en trygg og sikker måte.

Last ned WiFi Connect-appen

Du kan laste ned WiFi Connect-appen, laget av Yurii Kobets, direkte fra Apple App Store.

Den er tilgjengelig for både iPad- og iPhone-brukere uten kostnad. Søk enkelt etter “WiFi Connect” i App Store og trykk på nedlastingsknappen.

Er WiFi Connect Appen Vanskelig å Sette Opp?

Å sette opp WiFi Connect-appen på iOS-enheten din er enkelt. Når du har lastet ned appen, vil den be om tillatelse til å få tilgang til telefonens plassering for å finne nærliggende WiFi-tilkoblinger.

Du vil se tre valg for plasseringstilgang:

  • Tillat én gang,
  • Tillat mens du bruker appen,
  • Ikke tillat.

Hvis du velger ‘Tillat én gang,’ må du gi tillatelse hver gang du åpner appen.

Tillat mens du bruker appen‘ lar appen bruke plasseringen din bare mens den er aktiv. Appen vil ikke bruke plasseringen din når den ikke er i bruk.

Hvis du velger ‘Ikke tillat,’ vil ikke appen få tilgang til plasseringen din i det hele tatt. Du kan imidlertid fortsatt bruke appens hovedfunksjoner ved å søke manuelt etter steder på kartet.

Er WiFi Connect Appen Gratis?

Ja, WiFi Connect appen er helt gratis. Du trenger ikke å betale noe for å bruke den, og det er ingen premium-abonnementer eller kjøp i appen.

Hvis du er en iOS-bruker, kan du bruke alle funksjonene uten kostnad. Den eneste ulempen er tilstedeværelsen av annonser. Mens du bruker WiFi Connect-appen, kan du støte på mange plagsomme og popup-annonser.

Du kan lukke disse annonsene etter noen sekunder, men det er ingen mulighet til å fjerne dem permanent. Så du må tåle dem mens du bruker appen.

Hva er kartfunksjonen i WiFi Connect-appen?

WiFi Connect-appen gjør det enkelt å finne tilgjengelige WiFi-tilkoblinger nesten hvor som helst i verden. Når du installerer appen, vil du umiddelbart se appens kart.

Kartet er en viktig funksjon i WiFi Connect-appen, plassert nederst på skjermen. Appen bruker din mobile enhets nåværende posisjon til å vise nærliggende WiFi-punkter på kartet.

Når du beveger deg rundt i byen eller tettstedet ditt, oppdateres kartet for å vise alle steder der du kan koble deg til WiFi.

WiFi Connect App Pins

Pinnene på WiFi Connect App-kartet viser posisjonene til tilgjengelige WiFi-tilkoblinger.

De hjelper brukere med å se nøyaktig hvor de er og veilede dem til steder med WiFi. Appen kan også gi veibeskrivelser til disse WiFi-hotspotene.

Manuelt søk etter WiFi Connect App

Ja, du kan manuelt søke etter byer i WiFi Connect-appen.

Hvis du foretrekker å ikke dele posisjonen din med appen, kan du enkelt bruke manuell søkefunksjon.

Bare skriv inn byen eller stedet du er i, og appen vil vise deg tilgjengelige WiFi-tilkoblinger.

Bruk av manuell søk i WiFi Connect-appen: Viktige situasjoner

Bruk manuell søk i WiFi Connect-appen når du kjenner den nøyaktige adressen. På denne måten viser kartet raskt nærliggende WiFi-områder.

Dette er også flott for reisende. Søk etter et WiFi-hotspot i destinasjonsbyen din før du reiser. Dette hjelper deg med å finne tilkobling når du ankommer.

I hvilke byer er WiFi Connect-appen tilgjengelig?

WiFi Connect-appen hevder å fungere nesten overalt globalt, spesielt i store byer. Imidlertid kan den være mindre effektiv i landlige områder.

Denne appen dekker over 50 000 store byer over hele verden. I USA fungerer den i byer som New York, Los Angeles, Chicago, Boston og Las Vegas. 

I Europa er den nyttig i land som Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og Italia. I tillegg fungerer den bra i:

  • Nord-Amerika: Canada og Mexico
  • Sør-Amerika: Argentina, Brasil og Chile
  • Asia: Kina, India og Singapore
  • De fleste afrikanske land

Mer informasjon om WiFi Connect Appen

Appen støtter flere språk for å imøtekomme et globalt publikum.

Dette inkluderer engelsk, arabisk, dansk, fransk, tysk, hebraisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk og tradisjonell kinesisk.

Før du laster ned WiFi Connect-appen, må du sørge for at enheten din oppfyller minimumskravet for operativsystemet, som er:

  • iOS 11.0 for iPhone,
  • iPad, og
  • iPod touch

Dette sikrer optimal ytelse av appen.

Tilkobling til WiFi ved bruk av WiFi-tilkoblingsappen

WiFi Connect-appen forenkler tilkoblingen til nærliggende Wi-Fi-nettverk. Den viser alle tilgjengelige tilkoblinger på et kart. 

Du må være nær det valgte nettverket for et godt signal. De fleste viste nettverkene er åpne for alle, så ingen passord er nødvendig. Hvis et passord er påkrevd, gir appen det. 

For å koble til, trykk på nettverket på kartet. Appen vil vise nettverksdetaljer, inkludert passordet. Kopier passordet, gå til enhetens innstillinger, velg WiFi, og lim inn passordet for å koble til.

Hvordan lagrer du passord og steder i WiFi Connect-appen?

WiFi Connect-appen gir ikke bare passord, men lagrer dem også for senere bruk. Når du kobler deg til et WiFi-nettverk fra appens kart, lagrer den passordet og stedet.

Dette betyr at du ikke trenger å skrive inn passordet på nytt når du kommer tilbake til det stedet. Alle lagrede steder og passord er oppført i appens Lagret-fane.

Appen lar deg vise dine lagrede elementer, slik at du enkelt kan koble deg til WiFi på steder du har besøkt tidligere.

Konklusjon

I oppsummering har WiFi Connect-appen som mål å hjelpe deg med å finne tilgjengelige WiFi-nettverk på dine reiser. 

Den tilbyr passord for sikrede WiFi-tilkoblinger. Likevel, for din sikkerhet på offentlige WiFi-nettverk, er det anbefalt å bruke en VPN.

Les på et annet språk