Mindenhol kapcsolódj: Fedezd fel az ingyenes WiFi Finder alkalmazást

Ahhoz, hogy stabil internetkapcsolattal rendelkezz, amikor otthonon kívül vagy, fontos egy tartós internetkapcsolat. A mobiladatok lehet, hogy nem mindig megbízhatók a gyenge jelek vagy hálózati problémák miatt.

Egy stabil WiFi-kapcsolat jobb választás. A WiFi Connect alkalmazás segít megtalálni a közeli WiFi-kapcsolatokat és hozzáférni hozzájuk, anélkül, hogy jelszóra vagy biztonsági kulcsra lenne szükség. 

ADVERTISEMENT

Ez a cikk bemutatja, hogyan használhatod a WiFi Connect alkalmazást annak érdekében, hogy megtaláld és hozzáférj a WiFi-kapcsolatokhoz jelszó nélkül.

WiFi Connect alkalmazás: Áttekintés

A WiFi Connect alkalmazás egy hasznos eszköz azok számára, akik internetkapcsolatra vágynak útközben. 

Tökéletes azok számára, akik mindennapi tevékenységeikhez, mint az ételrendelés, közlekedési szolgáltatások használata és más alapvető szolgáltatások eléréséhez az internetre támaszkodnak.

ADVERTISEMENT

Otthon és útközben is kapcsolatban maradás

Otthon egy stabil WiFi kapcsolat tart online. De mi van, amikor nincs otthon? 

A WiFi Connect alkalmazás itt lép be a képbe, alternatívát nyújtva az egyedüli mobilhálózatokra való támaszkodás helyett, amelyek esetenként problémásak lehetnek a jelek erőssége függvényében.

WiFi Bárhol Valóésítása

Az alkalmazás fő jellemzője az, hogy segít megtalálni a WiFi kapcsolatokat, beleértve a hotspotekat is, bárhová

ADVERTISEMENT

Ez azt jelenti, hogy kapcsolatban maradhatsz még akkor is, ha otthonodtól távol vagy.

Egyszerű hozzáférés biztonságos WiFi-hez

A WiFi Connect alkalmazás segít megtalálni a kapcsolatokat, és biztosítja a szükséges biztonsági kulcsokat és jelszavakat védett WiFi-hálózatokhoz.

Ez biztosítja, hogy biztonságosan és védelmezően férhess hozzá az internethez.

A WiFi Connect alkalmazás letöltése

A WiFi Connect alkalmazást letöltheted Yurii Kobets által készítették az Apple App Store-ból.

Ingyenesen elérhető iPad és iPhone felhasználók számára. Egyszerűen keress rá a “WiFi Connect” kifejezésre az App Store-ban, majd kattints a letöltés gombra.

A WiFi Connect alkalmazás beállítása bonyolult?

A WiFi Connect alkalmazás beállítása az iOS eszközén egyszerű. Miután letöltöd az alkalmazást, kérni fogja a helymeghatározási engedélyt a telefonod eléréséhez a közeli WiFi hálózatok kereséséhez.

Három választási lehetőséget látsz a helymeghatározási hozzáférésre:

  • Engedélyezés egyszer,
  • Engedélyezés használat közben,’ és
  • Ne engedélyezd.

Ha a ‘Engedélyezés egyszer’ lehetőséget választod, minden alkalommal engedélyezned kell az alkalmazást, amikor megnyitod.

Engedélyezés használat közben‘ lehetővé teszi az alkalmazásnak a helymeghatározásod csak akkor, amikor aktív. Az alkalmazás nem használja a helymeghatározásod, amikor nem használod azt.

Ha a ‘Ne engedélyezd’ opciót választod, az alkalmazás egyáltalán nem fér hozzá a helymeghatározásodhoz. Azonban továbbra is használhatod az alkalmazás fő funkcióit a helyek manuális keresésével a térképen.

A WiFi Connect alkalmazás ingyenes?

Igen, a WiFi Connect alkalmazás teljesen ingyenes. Nem kell semmit fizetned érte, nincsenek prémium előfizetések vagy aalkalmazáson belüli vásárlások.

Ha iOS felhasználó vagy, minden funkcióját ingyen használhatod. Az egyetlen hátránya az, hogy jelen vannak benne hirdetések. Amikor használod a WiFi Connect alkalmazást, számtalan tolakodó és felugró hirdetéssel találkozhatsz.

Ezeket a hirdetéseket néhány másodperc után be tudod zárni, de nincs lehetőség az állandó eltávolításukra. Tehát el kell viselned őket az alkalmazás használata közben.

Mi az a térkép funkció a WiFi Connect alkalmazáson?

A WiFi Connect alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatod a elérhető WiFi kapcsolatokat szinte bárhol a világon. Amikor telepíted az alkalmazást, azonnal látni fogod az alkalmazás térképét.

A térkép egy kulcsfontosságú funkció a WiFi Connect alkalmazáson, ami az ablak alján található. Az alkalmazás a mobil eszközöd jelenlegi tartózkodási helyét használja, hogy megjelenítse a közelben lévő WiFi helyeket a térképen.

Amint mozogsz a városodban vagy városodban, a térkép frissül, hogy megmutassa az összes helyet, ahol csatlakozhatsz a WiFi-hez.

WiFi Connect App Pins

A WiFi Connect alkalmazás térképén lévő jelzőtűk mutatják az elérhető WiFi kapcsolatok helyeit.

Ezek segítik a felhasználókat abban, hogy pontosan lássák, hol vannak, és vezessék őket a WiFi-vel ellátott helyekre. Az alkalmazás továbbá irányításokat is tud adni ezekhez a WiFi hotspotekhoz.

Kézi keresés a WiFi Connect alkalmazásban

Igen, manuálisan is kereshet városokat a WiFi Connect alkalmazásban.

Ha nem szeretné megosztani a helyzetét az alkalmazással, egyszerűen használja a manuális keresés lehetőségét.

Csupán írja be az Ön tartózkodási helyét, és az alkalmazás meg fogja mutatni Önnek az elérhető WiFi kapcsolatokat.

A WiFi Connect alkalmazás Kézi Keresésének Használata: Kulcsfontosságú Szituációk

Használja a kézi keresést a WiFi Connect alkalmazásban, amikor pontos címet ismer. Így a térkép gyorsan megmutatja a közeli WiFi pontokat. 

Ez kiváló választás az utazók számára is. Keressen WiFi hotspotot az úti cél városában még az indulás előtt. Ez segít, hogy kapcsolódást találjon megérkezéskor.

Mely városokban elérhető a WiFi Connect alkalmazás?

A WiFi Connect alkalmazás állítólag majdnem globálisan működik, különösen a nagyvárosokban. Azonban kevésbé hatékony lehet a vidéki területeken.

Ez az alkalmazás több mint 50,000 világszerte elterjedt nagyvárost foglal magában. Az Egyesült Államokban működik városokban, mint például New York, Los Angeles, Chicago, Boston és Las Vegas.

Európában hasznos az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban. Emellett jól működik:

  • Észak-Amerika: Kanada és Mexikó
  • Dél-Amerika: Argentína, Brazília és Chile
  • Ázsia: Kína, India és Szingapúr
  • A legtöbb afrikai országban

A Wi-Fi Connect alkalmazásról további információk

Az alkalmazás támogatja a többnyelvűséget a globális közönség igényeinek kielégítésére.

Ezek közé tartoznak az angol, arab, dán, francia, német, héber, olasz, japán, koreai, portugál, orosz, egyszerűsített kínai, spanyol, svéd és hagyományos kínai nyelvek.

Mielőtt letöltödne a Wi-Fi Connect alkalmazást, ellenőrizd, hogy az eszközöd teljesíti-e a minimális operációs rendszer követelményeit, ami:

  • iOS 11.0 az iPhone-hoz,
  • iPad-hez, és
  • iPod touch-hoz

Ez biztosítja az optimális alkalmazás teljesítményt.

Wi-Fi csatlakozás a WiFi Connect alkalmazás segítségével

A WiFi Connect alkalmazás egyszerűsíti a közeli Wi-Fi hálózatokhoz való csatlakozást. Egy térképen mutatja az összes elérhető kapcsolatot.

A jó jelekért közel kell lennie az választott hálózathoz. A legtöbb megjelenített hálózat mindenki számára nyitott, így jelszó nem szükséges. Ha jelszó szükséges, az alkalmazás biztosítja azt.

A csatlakozáshoz koppintson a térképen található hálózatra. Az alkalmazás megmutatja a hálózat részleteit, beleértve a jelszót. Másolja ki a jelszót, lépjen a készülék beállításaiba, válassza ki a Wi-Fi-t, majd illessze be a jelszót a csatlakozáshoz.

Hogyan menthetők el jelszavak és helyek a WiFi Connect alkalmazásban?

A WiFi Connect alkalmazás nemcsak jelszavakat szolgáltat, hanem tárolja azokat későbbi használatra is. Amikor csatlakozik egy WiFi-hálózathoz az alkalmazás térképéről, menti a jelszót és a helyet.

Ez azt jelenti, hogy nem kell újra beírnia a jelszót, amikor visszatér abba a helyre. Az összes mentett hely és jelszó megtalálható az alkalmazás Mentett fülén.

Az alkalmazás lehetővé teszi mentett elemek megtekintését, így könnyedén újra csatlakozhat a WiFi-hez olyan helyeken, ahol korábban járt.

Összefoglalás

Röviden, a WiFi Connect alkalmazás az utazásaid során hozzáférhető WiFi-hálózatok megtalálásában nyújt segítséget.

Jelszavakat kínál biztonságos WiFi-kapcsolatokhoz. Azonban a nyilvános WiFi-hálózatokon való biztonságod érdekében javasolt használni egy VPN-t.

Olvasás más nyelven