Свързване навсякъде: Открийте приложението Free WiFi Finder

Нуждаете се от стабилна интернет връзка, дори когато сте извън дома. Мобилните данни не винаги са надеждни поради слаб сигнал или проблеми с мрежата.

Надеждна WiFi връзка е по-добра опция. Приложението WiFi Connect ви помага да откриете близки WiFi връзки и да им достъпите без нужда от парола или ключ за сигурност.

ADVERTISEMENT

Тази статия ще ви покаже как да използвате приложението WiFi Connect, за да намерите и достъпите WiFi връзки без парола.

Приложение WiFi Connect: Общ преглед

Приложението WiFi Connect е удобен инструмент за тези, които се нуждаят от интернет в движение. 

То е идеално за хора, които разчитат на интернета за ежедневни дейности като поръчване на храна, използване на услуги за превоз и достъп до други важни услуги.

ADVERTISEMENT

Поддържайте връзка у дома и по пътя

У дома стабилната WiFi връзка ви държи онлайн. Но какво става когато сте извън дома?

Приложението WiFi Connect действа тук, като предоставя алтернатива на изцяло да се доверявате само на мобилните мрежи, които могат да бъдат принудителни в зависимост от силата на сигнала.

Намиране на WiFi навсякъде

Основната функционалност на приложението е способността му да ви помогне да намерите WiFi връзки, включително хотспоти, навсякъде, където сте.

ADVERTISEMENT

Това означава, че можете да останете свързани, дори когато сте далеч от дома си.

Лесен достъп до защитена Wi-Fi мрежа

Приложението WiFi Connect ви помага да намерите връзки и предоставя необходимите ключове за сигурност и пароли за защитени Wi-Fi мрежи.

Това ви осигурява достъп до интернет на сигурно и безопасно място.

Изтегляне на приложението WiFi Connect

Можете да изтеглите приложението WiFi Connect, създадено от Yurii Kobets, директно от Apple App Store. Него могат да се възползват както потребителите на iPad, така и на iPhone безплатно. Просто потърсете “WiFi Connect” в App Store и натиснете бутона за изтегляне.

Дали приложението WiFi Connect е трудно за настройка?

Настройването на приложението WiFi Connect на вашия iOS устройство е лесно. След като свалите приложението, то ще поиска разрешение за достъп до местоположението на вашия телефон, за да намери близки WiFi връзки.

Ще видите три избора за достъп до местоположение: 

  • Да
  • Позволи по време на ползване на приложението,’ и
  • Не позволявай.

Ако изберете ‘Позволи веднъж,’ ще трябва да дадете разрешение всеки път, когато отворите приложението. 

Позволи по време на ползване на приложението‘ позволява на приложението да използва вашето местоположение само по време на активност. Приложението няма да използва вашето местоположение, когато не се използва.

Ако изберете ‘Не позволявай,’ приложението няма да получи достъп до вашето местоположение изобщо. Все пак можете да използвате основните функции на приложението, като търсите местоположения на картата ръчно.

Дали приложението WiFi Connect е безплатно?

Да, приложението WiFi Connect е пълно безплатно. Не е необходимо да плащате нищо, за да го използвате, и няма премиум абонаменти или покупки в приложението.

Ако сте потребител на iOS, можете да използвате всичките му функции напълно безплатно. Единственото отрицателно е наличието на реклами. Докато използвате приложението WiFi Connect, може да се сблъскате с множество нахлуващи реклами и изскачащи прозорци.

Можете да затворите тези реклами след няколко секунди, но няма опция да ги премахнете перманентно. Затова трябва да ги търпите, докато използвате приложението.

Какво представлява функцията Карта в приложението WiFi Connect?

Приложението WiFi Connect улеснява намирането на достъпни WiFi връзки почти навсякъде по света. Когато инсталирате приложението, ще видите картата на приложението веднага.

Картата е ключова функция в приложението WiFi Connect и се намира в долната част на екрана. Приложението използва текущото местоположение на вашето мобилно устройство, за да покаже близките WiFi места на картата.

Докато се придвижвате из града или градчето си, картата се актуализира, за да покаже всички места, където можете да се свържете към WiFi.

Пинове на приложението WiFi Connect

Пиновете на картата на приложението WiFi Connect показват местоположението на наличните WiFi връзки.

Те помагат на потребителите да видят точно къде се намират и ги насочват към места с WiFi. Приложението също така може да даде насоки към тези WiFi хотспоти.

Ръчно търсене на приложението WiFi Connect

Да, можете да търсите ръчно градове в приложението WiFi Connect.

Ако предпочитате да не споделяте своята локация с приложението, просто използвайте опцията за ръчно търсене.

Просто въведете града или селото, в което се намирате, и приложението ще ви покаже наличните WiFi връзки.

Използване на ръчно търсене в приложението WiFi Connect: Ключови ситуации

Използвайте ръчно търсене в приложението WiFi Connect, когато знаете точния адрес. По този начин картата бързо показва близките WiFi места. 

Това е много полезно и за пътешественици. Търсете WiFi мрежа във вашето пунктово градище преди да заминете. Така ще ви помогне да откриете връзка, когато пристигнете.

В Кои Градове Е Достъпно Приложението WiFi Connect?

Приложението WiFi Connect твърди, че работи почти навсякъде по целия свят, особено в големите градове. Въпреки това, може да не е толкова ефективно в селските райони.

Това приложение обхваща над 50 000 големи града по целия свят. В САЩ е функционално в градове като Ню Йорк, Лос Анджелис, Чикаго, Бостън и Лас Вегас.

В Европа е полезно в държави като Великобритания, Германия, Франция, Испания и Италия. Освен това работи добре в:

  • Северна Америка: Канада и Мексико
  • Южна Америка: Аржентина, Бразилия и Чили
  • Азия: Китай, Индия и Сингапур
  • Повечето африкански страни

Допълнителна информация за приложението WiFi Connect

Приложението поддържа няколко езика, за да отговори на глобалната аудитория.

Сред тях са английски, арабски, датски, френски, немски, иврит, италиански, японски, корейски, португалски, руски, опростен китайски, испански, шведски и традиционен китайски.

Преди да изтеглите приложението WiFi Connect, се уверете, че вашето устройство отговаря на минималните изисквания за операционната система, които са:

  • iOS 11.0 за iPhone,
  • iPad и
  • iPod touch

Това гарантира оптимална производителност на приложението.

Свързване към WiFi чрез приложението WiFi Connect

Приложението WiFi Connect опростява свързването към близките Wi-Fi мрежи. Показва всички налични връзки на карта.

Трябва да сте близо до избраната мрежа за добър сигнал. Повечето показани мрежи са отворени за всеки, така че не се изисква парола. Ако е необходима парола, приложението я предоставя.

За да се свържете, докоснете мрежата на картата. Приложението ще покаже детайлите за мрежата, включително паролата. Копирайте паролата, отидете в Настройки на устройството си, изберете WiFi и поставете паролата, за да се свържете.

Как да запазвате пароли и местоположения в приложението WiFi Connect?

Приложението WiFi Connect не само предоставя пароли, но и ги запазва за по-късно използване. Когато се свържете към WiFi мрежа от картата на приложението, то запазва паролата и местоположението.

Това означава, че няма да трябва да въвеждате отново паролата, когато се върнете на това място. Всички запазени местоположения и пароли са изброени в раздела на приложението Запазено.

Приложението ви позволява да видите вашите запазени елементи, което ви позволява лесно да се свържете отново към WiFi на места, които сте посетили по-рано.

Заключение

На първо място, приложението WiFi Connect има за цел да ви помогне да намерите достъпни WiFi мрежи по време на пътуванията ви.

Предлага пароли за защитени WiFi връзки. Въпреки това, за вашата безопасност при използване на публични WiFi мрежи е препоръчително да използвате VPN.

Четете на друг език