Yhdisty kaikkialla: Tutustu ilmainen WiFi Finder -sovellukseen

Tarvitset vakaan internetyhteyden myös ollessasi poissa kotoa. Matkapuhelinverkko ei aina ole luotettava heikon signaalin tai verkko-ongelmien vuoksi.

Luotettava WiFi-yhteys on parempi vaihtoehto. WiFi Connect -sovellus auttaa sinua löytämään lähellä olevat WiFi-yhteydet ja käyttämään niitä ilman salasanaa tai turvakoodia.

ADVERTISEMENT

Tässä artikkelissa näytetään, miten käytät WiFi Connect -sovellusta löytääksesi ja käyttääksesi WiFi-yhteyksiä ilman salasanaa.

WiFi Connect App: Yleiskatsaus

WiFi Connect -sovellus on kätevä työkalu niille, jotka tarvitsevat internetyhteyden liikkeellä ollessaan.

Se on täydellinen niille, jotka luottavat internetiin päivittäisissä toiminnoissaan, kuten ruoan tilaamisessa, kulkuneuvopalveluiden käytössä ja muiden olennaisten palveluiden käytössä.

ADVERTISEMENT

Ole yhteydessä kodin ja liikkeellä ollessa

Kotona vakaa WiFi-yhteys pitää sinut verkossa. Entä kun olet liikkeellä?

WiFi Connect -sovellus astuu kuvaan tässä, tarjoten vaihtoehdon luottaa pelkästään matkapuhelinverkkoihin, jotka voivat toimia vaihtelevasti riippuen signaalin vahvuudesta.

Löydä WiFi missä tahansa

Sovelluksen pääominaisuus on sen kyky auttaa sinua löytämään WiFi-yhteyksiä, mukaan lukien hotspotit, missä tahansa oletkin.

ADVERTISEMENT

Tämä tarkoittaa, että voit pysyä yhteydessä jopa silloin, kun et ole kotona.

Helppo pääsy turvalliseen WiFi-verkkoon

WiFi Connect -sovellus auttaa sinua löytämään yhteyksiä ja tarjoaa tarvittavat turvallisuusavaimet ja salasanat suojatuille WiFi-verkoille.

Tämä varmistaa, että voit käyttää internetiä turvallisesti ja luotettavasti.

WiFi Connect -sovelluksen lataaminen

Voit ladata WiFi Connect -sovelluksen, jonka on luonut Yurii Kobets, suoraan Apple App Storesta.

Sovellus on saatavilla sekä iPad- että iPhone-käyttäjille maksutta. Etsi yksinkertaisesti “WiFi Connect” App Storessa ja paina latauspainiketta.

Onko WiFi Connect -sovelluksen asentaminen vaikeaa?

WiFi Connect -sovelluksen asentaminen iOS-laitteeseesi on suoraviivaista. Kun lataat sovelluksen, se pyytää oikeutta päästä käsiksi puhelimesi sijaintiin löytääkseen lähellä olevat WiFi-yhteydet.

Näet kolme vaihtoehtoa sijaintioikeudelle:

  • Salli kerran,
  • Salli käytön aikana -sovelluksen aikana, ja
  • Älä salli.

Valitessasi ‘Salli kerran’ sinun täytyy antaa lupa joka kerta, kun avaat sovelluksen.

Salli käytön aikana‘ antaa sovelluksen käyttää sijaintiasi vain silloin, kun se on aktiivisena. Sovellus ei käytä sijaintiasi, kun sitä ei käytetä.

Jos valitset ‘Älä salli’, sovellus ei pääse käsiksi sijaintiisi ollenkaan. Voit kuitenkin edelleen käyttää sovelluksen pääominaisuuksia etsimällä sijainteja manuaalisesti kartalta.

Onko WiFi Connect -sovellus ilmainen?

Kyllä, WiFi Connect -sovellus on täysin ilmainen. Sinun ei tarvitse maksaa mitään sen käytöstä, eikä siinä ole premium-tilauksia tai sisäisiä ostoksia.

Apple iOS -käyttäjänä voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia ilman kustannuksia. Ainoa haittapuoli on mainosten läsnäolo. Käyttäessäsi WiFi Connect -sovellusta saatat kohdata lukuisia häiritseviä ja pop-up-mainoksia.

Voit sulkea nämä mainokset muutaman sekunnin kuluttua, mutta niitä ei voi poistaa pysyvästi. Sinun on siis siedettävä niitä sovelluksen käytön aikana.

Mikä on karttaominaisuus WiFi Connect -sovelluksessa?

WiFi Connect -sovellus tekee helpoksi löytää käytettävissä olevat WiFi-yhteydet lähes mistä tahansa maailman kolkasta. Kun asennat sovelluksen, näet heti sovelluksen kartan.

Kartta on keskeinen ominaisuus WiFi Connect -sovelluksessa ja se sijaitsee näytön alareunassa. Sovellus käyttää matkapuhelimesi nykyistä sijaintia näyttääkseen läheiset WiFi-paikat kartalla.

Kun liikut kaupungissa tai kylässä, kartta päivittyy osoittaakseen kaikki paikat, joissa voit yhdistää WiFi-verkkoon.

WiFi Connect -sovelluksen karttapinnit

WiFi Connect -sovelluksen kartalla olevat pinnit osoittavat saatavilla olevien WiFi-yhteyksien sijainnit.

Ne auttavat käyttäjiä näkemään tarkalleen missä he ovat ja ohjaavat heitä paikkoihin, joissa on WiFi. Sovellus voi myös antaa reittiohjeet näihin WiFi-hotspoteihin.

Manuaalinen WiFi-yhteyden haku sovelluksella

Kyllä, voit hakea kaupunkeja manuaalisesti WiFi-yhteyden sovelluksella. 

Jos et halua jakaa sijaintiasi sovelluksen kanssa, voit yksinkertaisesti käyttää manuaalista hakuoptiota

Syötä vain kaupunki tai kaupunki, jossa olet, ja sovellus näyttää sinulle saatavilla olevat WiFi-yhteydet.

Käytä manuaalista hakua WiFi Connect -sovelluksessa: Avainasiat

Käytä manuaalista hakua WiFi Connect -sovelluksessa, kun tiedät tarkan osoitteen. Näin kartta näyttää nopeasti lähellä olevat WiFi-paikat.

Se on myös loistava matkailijoille. Etsi WiFi-hotspot määränpääkaupungissasi ennen lähtöä. Tämä auttaa sinua löytämään yhteyden saavuttuasi perille.

Missä kaupungeissa WiFi Connect -sovellus on saatavilla?

WiFi Connect -sovelluksen väitetään toimivan lähes kaikkialla maailmassa, erityisesti suurissa kaupungeissa. Se saattaa kuitenkin olla vähemmän tehokas maaseutualueilla.

Tämä sovellus kattaa yli 50 000 suurta kaupunkia maailmanlaajuisesti. Yhdysvalloissa se toimii kaupungeissa kuten New York, Los Angeles, Chicago, Boston ja Las Vegas.

EU:ssa se on hyödyllinen maissa kuten Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Espanja ja Italia. Lisäksi se toimii hyvin myös:

  • Pohjois-Amerikka: Kanada ja Meksiko
  • Etelä-Amerikka: Argentiina, Brasilia ja Chile
  • Aasia: Kiina, Intia ja Singapore
  • Useimmissa Afrikan maissa

Lisätietoja WiFi Connect -sovelluksesta

Sovellus tukee useita kieliä globaalia yleisöä varten.

Nämä kielet sisältävät englannin, arabian, tanskan, ranskan, saksan, heprean, italian, japanin, korean, portugalin, venäjän, yksinkertaistetun kiinan, espanjan, ruotsin ja perinteisen kiinan.

Ennen WiFi Connect -sovelluksen lataamista varmista, että laitteesi täyttää vähimmäiskäyttöjärjestelmävaatimukset, jotka ovat

  • iOS 11.0 iPhonea varten,
  • iPadia sekä
  • iPod touchia varten.

Tämä varmistaa optimaalisen sovelluksen suorituskyvyn.

Yhdistäminen WiFi-verkkoon WiFi Connect -sovelluksen avulla

WiFi Connect -sovellus helpottaa yhteyden muodostamista lähellä oleviin WiFi-verkkoihin. Se näyttää kaikki saatavilla olevat yhteydet kartalla.

Sinun tulee olla lähellä valittua verkkoa hyvän signaalin saamiseksi. Useimmat näkyvistä verkoista ovat avoimia kaikille, joten salasanaa ei tarvita. Jos salasana vaaditaan, sovellus tarjoaa sen.

Yhdistäksesi, napauta verkkoa kartalla. Sovellus näyttää verkon tiedot, mukaan lukien salasanan. Kopioi salasana, siirry laitteesi asetuksiin, valitse WiFi ja liitä salasana yhteyden muodostamiseksi.

Kuinka tallentaa salasanat ja sijainnit WiFi Connect -sovelluksessa?

WiFi Connect -sovellus tarjoaa paitsi salasanat, myös tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Kun yhdistät WiFi-verkkoon sovelluksen kartasta, se tallentaa salasanan ja sijainnin.

Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse syöttää salasanaa uudelleen palatessasi kyseiseen paikkaan. Kaikki tallennetut sijainnit ja salasanat löytyvät sovelluksen Tallennetut-välilehdeltä.

Sovellus mahdollistaa tallennettujen kohteiden katselun, joten voit helposti muodostaa uudelleen yhteyden WiFi-verkkoon paikoissa, joissa olet aiemmin vieraillut.

Päätelmä

Yhteenvetona WiFi Connect -sovellus pyrkii auttamaan sinua löytämään saatavilla olevat WiFi-verkot matkoillasi.

Se tarjoaa salasanoja suojatuille WiFi-yhteyksille. Turvallisuutesi vuoksi julkisissa WiFi-verkoissa on suositeltavaa käyttää VPN.

Lue toisella kielellä