Upptäck en app för att ladda ner TikTok-videor gratis

TikTok-trender är viktiga. Människor inspireras av de virala videorna i appen, från de senaste dansrörelserna till läckra recept. Alla vill vara med och ha kul.

TikTok är känt för sitt korta videoformat, som kan vara ganska snabbt. Det är därför människor vill spara TikTok-videor på sina enheter. De kan hänvisa till dessa klipp och besöka dem när de behöver det.

ADVERTISEMENT

Som tur är finns det en app som heter SaveTok som låter användare ladda ner TikTok-videor gratis på bara några steg. Ta reda på mer om denna app och hur den kan hjälpa dig att spara TikTok-klipp enkelt.

Vad är SaveTok?

SaveTok är en app skapad av Senthil Odayappan som tillåter dig att spara och ladda ner TikTok-videor utan vattenstämpel.

Detta är en bra nyhet för innehållsskapare och sociala medieanvändare som vill dela sina TikTok-videor på andra plattformar eller arkivera dem utan TikTok-logotypen.

ADVERTISEMENT

Appen är inte associerad med ByteDance eller TikTok, men den är gratis att använda och har inga köp inuti appen, så du kan ladda ner så många videor du vill.

Hur appen fungerar

SaveTok förenklar processen att spara och ladda ner TikTok-videor utan vattenstämplar direkt till din enhet. För att använda den, kopiera URL:en för den TikTok-video du vill spara, öppna SaveTok-appen, klistra in länken och klicka på ‘Spara‘-knappen.

Appen upptäcker smart länken du har kopierat till urklipp och börjar ladda ner TikTok-videon. När nedladdningen är klar kan du spara videon i din enhets video- eller kamerarulle.

ADVERTISEMENT

För att titta på de nedladdade videorna, gå helt enkelt till mappen där de är lagrade och tryck på videon. Den öppnas automatiskt i din videospelare och börjar spela. Vissa enheter kanske uppmanar dig att välja vilken app du vill använda för uppspelning, så var beredd på det.

Nyckelfunktioner i SaveTok

SaveTok har 7 nyckelfunktioner:

 • Vattenstämplar
 • Skapa och dela spellistor
 • Bokmärka videor och profiler
 • Se i långsam film
 • Djuplänkning till TikTok
 • Shazam-integration
 • Upptäcka populära ljud

Låt oss förstå varje funktion.

Ladda ned utan vattenstämpel

SaveTok gör det möjligt för användare att ladda ned TikTok-videor utan vattenstämplar, vilket gör det lättare att dela klipp på andra plattformar utan störande märken.

Skapa spellistor och dela

Appen tillåter användare att skapa TikTok-spellistor och dela dem med andra, även med dem som inte använder SaveTok, vilket förbättrar den sociala upplevelsen.

Bokmärka Videor och Profiler

Användare kan bokmärka sina favoritvideor och profiler för snabb åtkomst och säkerställa att de aldrig tappar bort sina prefererade innehåll.

Visning i slow motion

SaveTok ger möjligheten att titta på videor i slow motion, vilket tillåter användare att uppskatta estetiken i klippen i större detalj.

Djup länkning till TikTok

Appen erbjuder möjligheter till djup länkning, vilket gör det möjligt för användare att öppna videor direkt i TikTok-plattformen för en smidig upplevelse.

Shazam Integration

Med sin integration med Shazam hjälper SaveTok användare att identifiera låtarna som används i TikTok-videor, vilket gör det lättare att upptäcka och komma ihåg populära låtar.

Upptäcka Trendande Ljud

SaveTok hjälper användare att hitta trendande ljud och innehåll, vilket bidrar till dess användbarhet och tillförlitlighet som ett omfattande TikTok-verktyg.

Enkla steg för att ladda ner och installera appen

För att ladda ner och installera appen, följ bara stegen nedan:

Hitta appen

 • Gå till enhetens appbutik (App Store för iOS).
 • Sök efter “SaveTok.”

Ladda ner appen

 • Tryck på knappen ‘Installera’ för att starta nedladdningen.
 • Appen är gratis och innehåller inga köp inuti appen.

Kompatibilitetskrav

 • iOS-enheter: Kräver iOS 10.0 eller senare.
 • Mac:s: Kräver macOS 11.0 eller senare, stöd för M1-chip eller senare.
 • Android-enheter: Fungerar med Android 5.0 och senare.

Ytterligare information

 • Appen har över 500 000 nedladdningar.
 • Den är bedömd för alla åldrar, vilket innebär att det inte finns några åldersrestriktioner.

App Specifikationer

För en smidig upplevelse med SaveTok är det viktigt att du kontrollerar några saker först.

Om du använder en iPhone, iPod Touch eller MacBook, se till att din enhet är uppdaterad till iOS 10.0 eller senare. Appen kommer också att behöva ungefär 92,7 MB ledigt utrymme. Android-användare är inte utelämnade.

Din enhet måste ha minst 44 MB ledigt utrymme och köra Android 5.0 eller senare för att kunna använda SaveTok utan problem.

Så här använder du appen

Många personer undviker att använda tredjepartsappar förutom TikTok, eftersom de föredrar att slippa hantera flera steg för att spara en video på sin enhet. SaveTok förenklar denna process med bara en knapptryckning.

Efter att ha laddat ner appen behöver användare bara kopiera länken till TikTok-videon de vill spara eller ladda ner och trycka på knappen ‘Spara’. Denna åtgärd får appen att börja ladda ner det önskade innehållet.

Inom kort tid kan användare räkna med snabbt resultat, och när videon är klar kan de överföra den till sitt galleri eller kamerarulle. Användare kan sedan använda videorna på olika sätt, inklusive att dela dem på plattformar som Facebook och Instagram.

Optimisera appens användning

Med de olika funktionerna och egenskaperna i denna app kan användarna vara säkra på att de är på rätt plattform för att ladda ner TikTok-videor utan vattenstämpel.

Vill du veta hur du tar full nytta av den här appen? Nyckeln är att känna till varje funktion.

Så efter att ha laddat ner appen bör användarna ta sig tid att utforska dess funktioner, inklusive spellisteskreaton och delning, Shazam-integration och mer. Genom att utforska kan de dra nytta av appens funktioner när de behöver det.

Viktiga överväganden för att använda den här appen

Användare måste vara medvetna om att denna app inte är kopplad till TikToks utvecklare. Även om detta inte innebär att appen är sämre, är det viktigt att förstå att att ta kontakt med företaget för eventuella apprelaterade problem inte är rätt tillvägagångssätt.

Appens utvecklare släpper regelbundet uppdateringar för att åtgärda problem och förbättra funktionaliteten. Detta proaktiva tillvägagångssätt säkerställer att appen förblir lyhörd för användarrespons och fungerar optimalt.

Var medveten om att appen kan samla in data, inklusive reklamdata, identifiering, användningsdata och diagnostik. Denna information är avgörande för att förbättra appens prestanda.

Tillstånd som krävs av SaveTok

Vid första starten begär appen olika behörigheter. Den behöver åtkomst till Wi-Fi-anslutningsinformation, foton, media och filer. Dessutom kan den ändra och läsa USB-lagringsinnehåll.

Med tanke på dess syfte att ladda ner TikTok-videor kräver appen behörighet att få tillgång till och ändra lagring, inklusive USB-lagringsinnehåll.

Andra nödvändiga behörigheter inkluderar att ta emot data från internet, justera ljudinställningar, aktivera vibrationer, få tillgång till hela nätverket och förhindra enheten från att somna.

Slutsats

TikToks engagerande funktioner gör det till ett populärt innehållsalternativ. 

Med SaveTok kan du ladda ner videor och dela dem på andra sociala medieplattformar, vilket ökar din synlighet med fängslande innehåll.

Läs på ett annat språk