Συνδεθείτε παντού: Ανακαλύψτε την εφαρμογή εντοπισμού δωρεάν WiFi

Χρειάζεστε μια σταθερή σύνδεση στο internet ακόμα και όταν βρίσκεστε έξω από το σπίτι. Τα κινητά δεδομένα μπορεί να μην είναι πάντα αξιόπιστα λόγω αδύναμου σήματος ή ζητημάτων δικτύου.

Μια αξιόπιστη σύνδεση WiFi είναι μια καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή WiFi Connect σας βοηθάει να βρείτε κοντινές συνδέσεις WiFi και να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται κωδικό πρόσβασης ή κλειδί ασφαλείας.

ADVERTISEMENT

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WiFi Connect για να βρείτε και να έχετε πρόσβαση σε συνδέσεις WiFi χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Εφαρμογή σύνδεσης WiFi: Επισκόπηση

Η εφαρμογή σύνδεσης WiFi είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους χρειάζονται σύνδεση στο internet εν κινήσει.

Είναι ιδανική για άτομα που εξαρτώνται από το Internet για καθημερινές δραστηριότητες όπως παραγγελία φαγητού, χρήση υπηρεσιών μεταφοράς και πρόσβαση σε άλλες θεμελιώδεις υπηρεσίες.

ADVERTISEMENT

Διατηρώντας τη Σύνδεση στο Σπίτι και Εκτός Σπιτιού

Στο σπίτι, μια σταθερή σύνδεση WiFi σας κρατά συνδεδεμένους στο διαδίκτυο. Αλλά τι συμβαίνει όταν βρίσκεστε έξω;

Η εφαρμογή WiFi Connect αναλαμβάνει εδώ, παρέχοντας μια εναλλακτική λύση αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στις κινητές δικτυακές συνδέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι εναλλασσόμενες ανάλογα με τη ισχύ του σήματος.

Εύρεση WiFi Οπουδήποτε

Η κύρια λειτουργία της εφαρμογής είναι η δυνατότητά της να βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις WiFi, συμπεριλαμβανομένων των σημείων πρόσβασης, οπουδήποτε βρίσκεστε.

ADVERTISEMENT

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας.

Εύκολη πρόσβαση στο ασφαλές WiFi

Η εφαρμογή WiFi Connect σας βοηθάει να βρείτε συνδέσεις και παρέχει τα απαραίτητα κλειδιά ασφαλείας και κωδικούς πρόσβασης για προστατευμένα δίκτυα WiFi.

Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο internet με ασφάλεια και ασφάλεια.

Λήψη της εφαρμογής WiFi Connect

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή WiFi Connect, που δημιουργήθηκε από τον Yurii Kobets, απευθείας από το Apple App Store. 

Είναι διαθέσιμη για χρήστες iPad και iPhone χωρίς κόστος. Απλά αναζητήστε “WiFi Connect” στο App Store και πατήστε το κουμπί λήψης.

Είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή WiFi Connect;

Η εγκατάσταση της εφαρμογής WiFi Connect στη συσκευή σας iOS είναι απλή. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει άδεια για πρόσβαση στην τοποθεσία του τηλεφώνου σας για να βρει κοντινές συνδέσεις WiFi.

Θα δείτε τρεις επιλογές για πρόσβαση στην τοποθεσία: 

  • Να επιτραπεί μία φορά,
  • Να επιτραπεί κατά τη χρήση της εφαρμογής,’ και
  • Να μην επιτραπεί.

Αν επιλέξετε ‘Να επιτραπεί μία φορά,’ θα χρειαστεί να δώσετε άδεια κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. 

Η επιλογή ‘Να επιτραπεί κατά τη χρήση της εφαρμογής’ επιτρέπει στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας μόνο κατά τη χρήση της. Η εφαρμογή δεν θα χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Εάν επιλέξετε ‘Να μην επιτραπεί,’ η εφαρμογή δεν θα έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής αναζητώντας χειροκίνητα τοποθεσίες στο χάρτη.

Είναι Δωρεάν η Εφαρμογή WiFi Connect;

Ναι, η εφαρμογή WiFi Connect είναι εντελώς δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να τη χρησιμοποιήσετε, και δεν υπάρχουν προνομιακές συνδρομές ή αγορές εντός της εφαρμογής.

Αν χρησιμοποιείτε iOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της χωρίς κόστος. Το μόνο μειονέκτημα είναι η παρουσία διαφημίσεων. Κατά τη χρήση της εφαρμογής WiFi Connect μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις και παράθυρα pop-up.

Μπορείτε να κλείσετε αυτές τις διαφημίσεις μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να τις αφαιρέσετε μόνιμα. Έτσι, θα χρειαστεί να τις επιτελέσετε όσο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Τι είναι το Χαρακτηριστικό Χάρτης στην εφαρμογή WiFi Connect;

Η εφαρμογή WiFi Connect καθιστά εύκολο τον εντοπισμό διαθέσιμων συνδέσεων WiFi σχεδόν οπουδήποτε στον πλανήτη. Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή, θα δείτε αμέσως τον χάρτη της εφαρμογής.

Ο χάρτης είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή WiFi Connect, τοποθετημένο στο κάτω μέρος της οθόνης. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τρέχουσα τοποθεσία της κινητής συσκευής σας για να εμφανίσει τα κοντινά σημεία WiFi στο χάρτη.

Καθώς μετακινείστε στην πόλη σας, ο χάρτης ενημερώνεται για να εμφανίσει όλα τα μέρη όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο WiFi.

Καρφίτσια Εφαρμογής WiFi Connect

Τα καρφίτσια στο χάρτη της εφαρμογής WiFi Connect δείχνουν τις τοποθεσίες των διαθέσιμων συνδέσεων WiFi.

Βοηθούν τους χρήστες να δουν ακριβώς πού βρίσκονται και τους καθοδηγούν σε μέρη με WiFi. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να δίνει οδηγίες για αυτά τα σημεία πρόσβασης WiFi.

Χειροκίνητη Αναζήτηση για την Εφαρμογή Σύνδεσης WiFi

Ναι, μπορείτε να αναζητήσετε χειροκίνητα πόλεις στην εφαρμογή Σύνδεσης WiFi. 

Αν προτιμάτε να μην μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την εφαρμογή, απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή χειροκίνητης αναζήτησης

Απλά εισάγετε την πόλη ή το χωριό στο οποίο βρίσκεστε και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει τις διαθέσιμες συνδέσεις WiFi.

Χρήση Μηχανικής Αναζήτησης στην Εφαρμογή WiFi Connect: Κύριες Καταστάσεις

Χρησιμοποιήστε τη μηχανική αναζήτηση στην εφαρμογή WiFi Connect όταν γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο, ο χάρτης εμφανίζει γρήγορα κοντινά σημεία WiFi. 

Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για τους ταξιδιώτες. Αναζητήστε ένα σημείο WiFi στην πόλη προορισμού σας πριν αναχωρήσετε. Αυτό σας βοηθά να βρείτε σύνδεση όταν φτάσετε.

Σε Ποιες Πόλεις Είναι Διαθέσιμη Η Εφαρμογή WiFi Connect;

Η εφαρμογή WiFi Connect υποστηρίζει ότι λειτουργεί σχεδόν παντού παγκοσμίως, ειδικά σε μεγάλους αστικούς προορισμούς. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική σε αγροτικές περιοχές.

Αυτή η εφαρμογή καλύπτει πάνω από 50.000 μείζονες πόλεις παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ, λειτουργεί σε πόλεις όπως τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Μπόστον και το Λας Βέγκας.

Στην Ευρώπη, είναι χρήσιμη σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία. Επιπρόσθετα, λειτουργεί καλά σε:

  • Βόρεια Αμερική: Καναδάς και Μεξικό
  • Νότια Αμερική: Αργεντινή, Βραζιλία και Χιλή
  • Ασία: Κίνα, Ινδία και Σιγκαπούρη
  • Σε πλειοψηφία αφρικανικών χωρών

Πρόσθετες Πληροφορίες Σχετικά με την Εφαρμογή WiFi Connect

Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές γλώσσες για να καλύψει ένα παγκόσμιο κοινό.

Αυτές περιλαμβάνουν Αγγλικά, Αραβικά, Δανέζικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Εβραϊκά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Απλοποιημένα Κινέζικα, Ισπανικά, Σουηδικά και Παραδοσιακά Κινέζικα.

Πριν κατεβάσετε την εφαρμογή WiFi Connect, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του λειτουργικού συστήματος, το οποίο είναι

  • iOS 11.0 για iPhone,
  • iPad, και
  • iPod touch

Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση της εφαρμογής.

Σύνδεση στο WiFi χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WiFi Connect

Η εφαρμογή WiFi Connect απλοποιεί τη σύνδεση με τα δίκτυα WiFi που βρίσκονται κοντά σας. Εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες συνδέσεις σε ένα χάρτη. 

Θα πρέπει να είστε κοντά στο επιλεγμένο δίκτυο για καλό σήμα. Τα περισσότερα δίκτυα που εμφανίζονται είναι ανοικτά για όλους, οπότε δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης. Αν απαιτείται κωδικός πρόσβασης, η εφαρμογή τον παρέχει. 

Για να συνδεθείτε, πατήστε το δίκτυο στο χάρτη. Η εφαρμογή θα εμφανίσει τις λεπτομέρειες του δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης. Αντιγράψτε τον κωδικό, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας, επιλέξτε WiFi και επικολλήστε τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Πώς να Αποθηκεύετε Κωδικούς και Τοποθεσίες στην Εφαρμογή WiFi Connect;

Η εφαρμογή WiFi Connect όχι μόνο παρέχει κωδικούς αλλά τους αποθηκεύει επίσης για μελλοντική χρήση. Όταν συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi από το χάρτη της εφαρμογής, αποθηκεύει τον κωδικό και τη τοποθεσία

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξαναεισάγετε τον κωδικό όταν επιστρέψετε σε αυτό το σημείο. Όλες οι αποθηκευμένες τοποθεσίες και κωδικοί εμφανίζονται στην καρτέλα ‘Αποθήκευση’ της εφαρμογής. 

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προβάλετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε ξανά στο WiFi σε μέρη όπου έχετε επισκεφθεί προηγουμένως.

Συμπέρασμα

Συνοπτικά, η εφαρμογή WiFi Connect στοχεύει να σας βοηθήσει στον εντοπισμό προσβάσιμων δικτύων WiFi κατά τα ταξίδια σας.

Προσφέρει κωδικούς πρόσβασης για ασφαλή δίκτυα WiFi. Ωστόσο, για την ασφάλειά σας σε δημόσια δίκτυα WiFi, είναι συμβουλευτικό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα