Conectează-te peste tot: Descoperă aplicația Free WiFi Finder

Aveți nevoie de o conexiune la internet stabilă chiar și atunci când sunteți plecat de acasă. Datele mobile s-ar putea să nu fie întotdeauna fiabile din cauza semnalului slab sau a problemelor de rețea.

O conexiune WiFi fiabilă este o opțiune mai bună. Aplicația WiFi Connect vă ajută să găsiți conexiuni WiFi din apropiere și să le accesați fără a avea nevoie de parolă sau cheie de securitate.

ADVERTISEMENT

Acest articol vă va arăta cum să utilizați aplicația WiFi Connect pentru a găsi și accesa conexiuni WiFi fără parolă.

Aplicația WiFi Connect: Prezentare generală

Aplicația WiFi Connect este o unealtă utilă pentru cei care au nevoie de o conexiune la internet pe drum.

Este perfectă pentru persoanele care depind de internet pentru activități zilnice precum comandarea de mâncare, folosirea serviciilor de transport și accesarea altor servicii esențiale.

ADVERTISEMENT

Rămânând Conectat Acasă și Pe Drum

Acasă, o conexiune WiFi stabilă te menține online. Dar cum rămâne atunci când ești afară?

Aplicația WiFi Connect intervine aici, oferind o alternativă la a te baza exclusiv pe rețelele mobile, care pot fi bune sau proaste în funcție de puterea semnalului.

Cum să găsiți WiFi oriunde

Principala caracteristică a aplicației este capacitatea sa de a vă ajuta să găsiți conexiuni WiFi, inclusiv puncte de acces, oriunde vă aflați. 

ADVERTISEMENT

Aceasta înseamnă că vă puteți menține conectat chiar și atunci când sunteți departe de acasă.

Acces facil la WiFi securizat

Aplicația WiFi Connect vă ajută să găsiți conexiuni și furnizează cheile de securitate necesare și parolele pentru rețelele WiFi protejate.

Acest lucru vă asigură că aveți acces la internet în siguranță și securitate.

Descărcarea aplicației WiFi Connect

Puteți descărca aplicația WiFi Connect, creată de Yurii Kobets, direct din Magazinul de aplicații Apple. Este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de iPad și iPhone. Căutați pur și simplu “WiFi Connect” în App Store și apăsați pe butonul de descărcare.

Este dificil să setați aplicația WiFi Connect?

Configurarea aplicației WiFi Connect pe dispozitivul dvs. iOS este simplă. Odată ce descărcați aplicația, vă va solicita permisiunea de a accesa locația telefonului dvs. pentru a găsi conexiunile WiFi din apropiere.

Veți vedea trei opțiuni pentru accesul la locație: 

  • Permiteți Odată,
  • Permiteți În timp ce folosiți aplicația,
  • Nu permiteți.

Dacă alegeți ‘Permiteți Odată,’ va trebui să acordați permisiunea de fiecare dată când deschideți aplicația. 

Permiteți În timp ce folosiți aplicația‘ permite aplicației să folosească locația dvs. doar când este activă. Aplicația nu va folosi locația dvs. atunci când nu este în uz.

Dacă selectați ‘Nu permiteți,’ aplicația nu va accesa locația dvs. deloc. Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare caracteristicile principale ale aplicației căutând manual locațiile pe hartă.

Este aplicația WiFi Connect gratuită?

Da, aplicația WiFi Connect este complet gratuită. Nu trebuie să plătești nimic pentru a o utiliza, și nu există abonamente premium sau achiziții în aplicație.

Dacă ești utilizator iOS, poți folosi toate funcțiile fără niciun cost. Singurul dezavantaj este prezența reclamelor. În timp ce folosești aplicația WiFi Connect, ai putea întâlni numeroase reclame invazive și pop-up.

Poți închide aceste reclame după câteva secunde, dar nu există nicio opțiune pentru a le elimina permanent. Prin urmare, va trebui să le tolerezi în timp ce folosești aplicația.

Ce este funcția de hartă din aplicația WiFi Connect?

Aplicația WiFi Connect facilitează localizarea conexiunilor WiFi disponibile aproape oriunde în lume. Când instalați aplicația, veți vedea harta aplicației imediat.

Harta reprezintă o caracteristică cheie în aplicația WiFi Connect, fiind situată în partea de jos a ecranului. Aplicația folosește locația curentă a dispozitivului mobil pentru a afișa locurile din apropiere pe hartă unde puteți găsi WiFi disponibil.

Pe măsură ce vă mișcați prin orașul sau localitatea dvs., harta se actualizează pentru a arăta toate locurile unde vă puteți conecta la WiFi.

Pins-uri Aplicație WiFi Connect

Pins-urile de pe harta aplicației WiFi Connect arată locațiile conexiunilor WiFi disponibile.

Ele ajută utilizatorii să vadă exact unde se află și îi îndrumă către locurile cu WiFi. Aplicația poate oferi, de asemenea, indicații către aceste zone WiFi.

Căutare manuală pentru aplicația WiFi Connect

Da, puteți căuta manual orașe în aplicația WiFi Connect.

Dacă nu doriți să vă împărtășiți locația cu aplicația, pur și simplu folosiți opțiunea căutare manuală.

Introduceți orașul sau localitatea în care vă aflați și aplicația vă va arăta conexiunile WiFi disponibile.

Folosind Căutarea Manuală în Aplicația WiFi Connect: Situații Cheie

Folosiți căutarea manuală în aplicația WiFi Connect atunci când cunoașteți adresa exactă. Astfel, harta afișează rapid locurile WiFi din apropiere. 

Este de asemenea foarte util pentru călători. Căutați un punct WiFi în orașul destinație inainte de plecare. Acest lucru vă ajută să găsiți o conexiune când ajungeți.

În Ce Orașe Este Disponibilă Aplicația WiFi Connect?

Aplicația WiFi Connect susține că funcționează aproape peste tot în întreaga lume, în special în marile orașe. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie la fel de eficientă în zonele rurale.

Această aplicație acoperă peste 50.000 de mari orașe la nivel mondial. În SUA, este funcțională în orașe precum New York, Los Angeles, Chicago, Boston și Las Vegas.

În Europa, este utilă în țări precum Regatul Unit, Germania, Franța, Spania și Italia. În plus, funcționează bine în:

  • America de Nord: Canada și Mexic
  • America de Sud: Argentina, Brazilia și Chile
  • Asia: China, India și Singapore
  • Mai multe țări africane

Informații suplimentare despre aplicația WiFi Connect

Aplicația suportă mai multe limbi pentru a satisface un public global.

Acestea includ limbi precum engleză, arabă, daneză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, rusă, chineză simplificată, spaniolă, suedeză și chineză tradițională.

Înainte de a descărca aplicația WiFi Connect, asigurați-vă că dispozitivul dvs. îndeplinește cerința minimă a sistemului de operare, care este:

  • iOS 11.0 pentru iPhone,
  • iPad și
  • iPod touch.

Aceasta asigură performanța optimă a aplicației.

Conectarea la WiFi folosind aplicația WiFi Connect

Aplicația WiFi Connect simplifică conectarea la rețelele Wi-Fi din apropiere. Ea arată toate conexiunile disponibile pe o hartă.

Trebuie să fii aproape de rețeaua aleasă pentru un semnal bun. Cele mai multe rețele afișate sunt deschise pentru toată lumea, deci nu este nevoie de parolă. Dacă este necesară o parolă, aplicația o oferă.

Pentru a te conecta, atinge rețeaua de pe hartă. Aplicația va arăta detalii despre rețea, inclusiv parola. Copiază parola, mergi în Setări pe dispozitivul tău, selectează WiFi și lipește parola pentru a te conecta.

Cum să Salvați Parole și Locații în Aplicația WiFi Connect?

Aplicația WiFi Connect nu numai furnizează parole, ci le și salvează pentru utilizare ulterioară. Atunci când vă conectați la o rețea WiFi din harta aplicației, aceasta salvează parola și locația.

Aceasta înseamnă că nu va trebui să reintroduceți parola atunci când vă întoarceți în acel loc. Toate locațiile și parolele salvate sunt listate în fila Salvate a aplicației.

Aplicația vă permite să vizualizați elementele salvate, permițându-vă să vă reconectați ușor la WiFi în locurile pe care le-ați vizitat anterior.

Concluzie

În concluzie, aplicația WiFi Connect își propune să vă ajute să găsiți rețele WiFi accesibile în călătoriile dvs.

Oferea parole pentru conexiuni WiFi securizate. Cu toate acestea, pentru siguranța dvs. pe rețelele WiFi publice, este recomandabil să utilizați un VPN.

Citeste în alta limba