Descoperă o aplicație pentru descărcarea gratuită a videoclipurilor TikTok

Trendurile TikTok sunt foarte importante. Oamenii se inspiră din videoclipurile virale de pe aplicație, de la cele mai recente mișcări de dans la rețetele delicioase. Toată lumea vrea să se alăture distracției.

TikTok este cunoscut pentru formatul său video scurt, care poate fi destul de rapid. De aceea oamenii doresc să salveze videoclipurile TikTok pe dispozitivele lor. Astfel, ei le pot consulta și le pot revedea ori de câte ori au nevoie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, există o aplicație numită SaveTok care le permite utilizatorilor să descarce gratuit videoclipurile TikTok în doar câțiva pași. Află mai multe despre această aplicație și cum te poate ajuta să salvezi clipurile TikTok cu ușurință.

Ce este SaveTok?

SaveTok este o aplicație creată de Senthil Odayappan care vă permite să salvați și descărcați videoclipuri TikTok fără filigran. 

Aceasta este o veste minunată pentru creatorii de conținut și utilizatorii de social media care doresc să își împărtășească videoclipurile TikTok pe alte platforme sau să le archiveze fără logo-ul TikTok. 

ADVERTISEMENT

Aplicația nu este asociată cu ByteDance sau TikTok, dar este gratuită și nu are achiziții în aplicație, astfel încât să puteți descărca cât mai multe videoclipuri doriți.

Cum funcționează aplicația

SaveTok simplifică procesul de salvare și descărcare a videoclipurilor TikTok fără filigrane direct pe dispozitivul dvs. Pentru a o folosi, copiați URL-ul videoclipului TikTok pe care doriți să-l salvați, deschideți aplicația SaveTok, lipiți link-ul și apăsați butonul ‘Salvare‘.

Aplicația detectează inteligent link-ul pe care l-ați copiat în clipboard și începe descărcarea videoclipului TikTok. Odată ce descărcarea este completă, puteți salva videoclipul în galeria video sau camera dispozitivului dvs.

ADVERTISEMENT

Pentru a viziona videoclipurile descărcate, mergeți pur și simplu la dosarul în care sunt stocate și atingeți pe videoclip. Acesta se va deschide automat în playerul video și va începe redarea. Unele dispozitive vă pot întreba să alegeți aplicația pentru redare, așa că fiți pregătit pentru asta.

Caracteristici cheie ale SaveTok

SaveTok are 7 caracteristici cheie:

 • Watermarks
 • Creare și partajare de liste de redare
 • Marcare a videoclipurilor și profilurilor
 • Vizualizare cu mișcare lentă
 • Linkuri profunde către TikTok
 • Integrare Shazam
 • Descoperirea sunetelor populare

Să înțelegem fiecare caracteristică.

Descărcați fără filigrane

SaveTok permite utilizatorilor să descarce videoclipurile de TikTok fără filigrane, facilitând repostarea lor pe alte platforme fără niciun marcaj distractiv.

Crearea și Partajarea de Playliste

Aplicația permite utilizatorilor să creează liste de redare TikTok și să le partajeze cu alții, inclusiv cu cei care nu folosesc SaveTok, îmbunătățind experiența socială.

Salvarea în marcarea pentru videoclipuri și profiluri

Utilizatorii pot marca videoclipurile și profilurile lor favorite pentru acces rapid, asigurându-se că nu pierd niciodată urma conținutului preferat.

Vizionare în Mişcare Lentă

SaveTok oferă opţiunea de a viziona videoclipuri în mişcare lentă, permiţând utilizatorilor să aprecieze estetica clipurilor într-un mod mai detaliat.

Linkuri profunde către TikTok

Aplicația oferă posibilități de linkuri profunde, permițând utilizatorilor să deschidă videoclipuri direct în platforma TikTok pentru o experiență fluentă.

Integrare Shazam

Prin integrarea sa cu Shazam, SaveTok ajută utilizatorii să identifice cântecele utilizate în videoclipurile TikTok, facilitând descoperirea și reținerea melodiilor populare.

Descoperirea sunetelor trending

SaveTok ajută utilizatorii să găsească sunete și conținut trending, contribuind la utilitatea și fiabilitatea sa ca un instrument TikTok cuprinzător.

Pași Simpli pentru Descărcare și Instalare a Aplicației

Pentru a descărca și instala aplicația, urmați pașii de mai jos:

Găsirea Aplicației

 • Mergeți în magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. (App Store pentru iOS).
 • Căutați “SaveTok”.

Descărcarea Aplicației

 • Atingeți butonul ‘Instalare’ pentru a începe descărcarea.
 • Aplicația este gratuită, fără achiziții în aplicație.

Cerințe de Compatibilitate

 • Dispozitive iOS: Necesită iOS 10.0 sau ulterior.
 • Mac-uri: Necesită macOS 11.0 sau ulterior, cu suport pentru cipuri M1 sau mai recente.
 • Dispozitive Android: Funcționează cu Android 5.0 și mai recent.

Informații Suplimentare

 • Aplicația are peste 500.000 de descărcări.
 • Este evaluată pentru toate vârstele, fără restricții de vârstă.

Specificațiile aplicației

Pentru o experiență fluidă cu SaveTok, este important să verifici câteva lucruri mai întâi.

Dacă folosești un iPhone, iPod Touch sau MacBook, asigură-te că dispozitivul tău este actualizat la iOS 10.0 sau o versiune superioară. Aplicația va mai avea nevoie de aproximativ 92,7 MB de spațiu liber. Utilizatorii de Android nu sunt lăsați deoparte.

Dispozitivul tău trebuie să aibă cel puțin 44 MB liberi și să ruleze Android 5.0 sau o versiune ulterioară pentru a te bucura de SaveTok fără probleme.

Cum să Utilizezi Aplicația

Mulți indivizi evită să folosească aplicații terțe în afara TikTok-ului, deoarece preferă să nu se ocupe de mai multe etape pentru a salva un videoclip pe dispozitivul lor. SaveTok simplifică acest proces cu doar o singură apăsare de buton.

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie doar să copieze link-ul videoclipului TikTok pe care își doresc să-l salveze sau descarce și să apese butonul ‘Salvează’. Această acțiune determină aplicația să înceapă descărcarea conținutului dorit.

Într-un timp scurt, utilizatorii pot anticipa o rezolvare rapidă, iar odată ce videoclipul este pregătit, îl pot transfera în galeria sau rola de cameră. Utilizatorii pot apoi folosi videoclipurile în diferite moduri, inclusiv partajarea lor pe platforme precum Facebook și Instagram.

Optimizarea utilizării aplicației

Cu diversele caracteristici și funcționalități ale acestei aplicații, utilizatorii sunt siguri că se află pe platforma potrivită pentru descărcarea videoclipurilor TikTok fără filigran. 

Vrei să afli cum să profiți la maxim de această aplicație? Cheia este să cunoști fiecare caracteristică.

Așadar, după descărcarea aplicației, utilizatorii ar trebui să-și aloce timp pentru a verifica funcțiile sale, inclusiv crearea și partajarea de liste de redare, integrarea Shazam și altele. Prin explorare, ei pot profita la maximum de caracteristicile aplicației atunci când au nevoie de ele.

Aspecte Importante de Luat în Considerare la Utilizarea Acestei Aplicații

Utilizatorii trebuie să fie conștienți că această aplicație nu este conectată la dezvoltatorul TikTok-ului. Chiar dacă acest lucru nu înseamnă că aplicația este inferioară, este esențial să înțelegem că abordarea companiei pentru orice probleme legate de aplicație nu este modul corect.

Dezvoltatorul aplicației lansează frecvent actualizări pentru a remedia problemele și a îmbunătăți funcționalitatea. Această abordare proactivă asigură faptul că aplicația rămâne receptivă la feedback-ul utilizatorilor și funcționează optim.

Fii atent că aplicația poate colecta date, inclusiv date de publicitate, identificare, date de utilizare și diagnosticare. Aceste informații sunt vitale pentru rafinarea performanței aplicației.

Permisiuni necesare de SaveTok

În momentul lansării inițiale, aplicația solicită diverse permisiuni. Are nevoie de acces la detalii privind conexiunea Wi-Fi, fotografii, media și fișiere. În plus, poate modifica și citi conținutul stocării USB.

Datorită scopului său de descărcare a videoclipurilor TikTok, aplicația necesită permisiunea de acces și modificare a stocării, inclusiv conținutul stocării USB.

Alte permisiuni necesare includ primirea datelor de pe Internet, ajustarea setărilor audio, activarea vibrațiilor, accesul complet la rețea și prevenirea adormirii dispozitivului.

Concluzie

Caracteristicile atractive ale TikTok-ului fac ca acesta să fie o alegere populară de conținut. Cu SaveTok, poți descărca videoclipuri și să le distribui pe alte platforme de socializare, crescându-ți vizibilitatea cu un conținut captivant.

Citeste în alta limba