Oppdag en app for å laste ned TikTok-videoer gratis

TikTok-trender er viktige. Folk lar seg inspirere av de virale videoene på appen, alt fra de siste dansemovene til deilige oppskrifter. Alle vil være med på moroa.

TikTok er kjent for sin korte videoformat, som kan være ganske hektisk. Derfor vil folk lagre TikTok-videoer på enhetene sine. De kan referere til disse klippene og besøke dem igjen når de trenger det.

ADVERTISEMENT

Heldigvis er det en app som heter SaveTok som lar brukere laste ned TikTok-videoer gratis med bare noen få enkle steg. Finn ut mer om denne appen og hvordan den kan hjelpe deg med å lagre TikTok-klipp enkelt.

Hva er SaveTok?

SaveTok er en app opprettet av Senthil Odayappan som lar deg lagre og laste ned TikTok-videoer uten vannmerke.

Dette er flotte nyheter for innholdsskapere og sosiale mediebrukere som ønsker å dele TikTok-videoene sine på andre plattformer eller arkivere dem uten TikTok-logoen.

ADVERTISEMENT

Appen er ikke tilknyttet ByteDance eller TikTok, men den er gratis å bruke og har ingen kjøp inne i appen, så du kan laste ned så mange videoer du ønsker.

Slik fungerer appen

SaveTok forenkler prosessen med å lagre og laste ned TikTok-videoer uten vannmerker direkte til enheten din. For å bruke den, kopier URL-en til TikTok-videoen du vil lagre, åpne SaveTok-appen, lim inn lenken og trykk på ‘Lagre‘-knappen.

Appen oppdager intelligent lenken du har kopiert til utklippstavlen og starter nedlasting av TikTok-videoen. Når nedlastingen er fullført, kan du lagre videoen i enhetens videospiller eller kamerarull.

ADVERTISEMENT

For å se de nedlastede videoene, går du enkelt til mappen der de er lagret og trykker på videoen. Den vil automatisk åpnes i videospilleren din og begynne å spille av. Noen enheter ber kanskje deg om å velge hvilken app du vil bruke for avspilling, så vær forberedt på det.

Nøkkelfunksjoner til SaveTok

SaveTok har 7 nøkkelfunksjoner:

  • Vannmerker
  • Opprettelse og deling av spillelister
  • Bokmerking av videoer og profiler
  • Sakte filmvisning
  • Dyp kobling til TikTok
  • Shazam-integrasjon
  • Oppdagelse av populære lyder

La oss forstå hver funksjon.

Last ned uten vannmerker 

SaveTok lar brukere laste ned TikTok-videoer uten vannmerker, noe som gjør det enklere å poste på nytt klipp på andre plattformer uten noen distraherende merker.

Opprettelse og deling av spillelister

Appen lar brukerne opprette TikTok-spillelister og dele dem med andre, inkludert de som ikke bruker SaveTok, og på den måten forbedre den sosiale opplevelsen.

Bokmerke videoer og profiler 

Brukere kan bokmerke sine favorittvideoer og profiler for rask tilgang, og sørger for at de aldri mister oversikten over foretrukket innhold.

Sakte filmvisning

SaveTok gir muligheten til å se videoer i sakte film, slik at brukerne kan sette pris på estetikken i klippene i større detalj.

Dybde Lenking til TikTok

Appen tilbyr dybde lenkefunksjoner, som gjør det mulig for brukerne å åpne videoer direkte i TikTok-plattformen for en problemfri opplevelse.

Shazam Integrering

Med sin integrering med Shazam, hjelper SaveTok brukere med å identifisere sangene som brukes i TikTok-videoer, noe som gjør det enklere å oppdage og huske populære spor.

Oppdage Trenderende Lyder

SaveTok hjelper brukere med å finne trendende lyder og innhold, noe som legger til nytteverdien og påliteligheten som et omfattende TikTok-verktøy.

App Spesifikasjoner

For en jevn opplevelse med SaveTok er det viktig at du sjekker noen ting først.

Hvis du bruker en iPhone, iPod Touch eller MacBook, må du forsikre deg om at enheten din er oppdatert til iOS 10.0 eller nyere. Appen vil også trenge ca. 92,7 MB med ledig plass. Android-brukere er heller ikke ekskludert.

Du må ha minst 44 MB ledig plass på enheten din og kjøre Android 5.0 eller nyere for å kunne nyte SaveTok uten problemer.

Hvordan du kan bruke Appen

Mange personer unngår å bruke tredjeparts-apper andre enn TikTok, da de foretrekker å slippe å håndtere flere trinn for å lagre en video på enheten sin. SaveTok forenkler denne prosessen med bare ett knappetrykk.

Etter å ha lastet ned appen, trenger brukerne bare å kopiere lenken til TikTok-videoen de ønsker å lagre eller laste ned og trykke på ‘Lagre’-knappen. Denne handlingen får appen til å begynne å laste ned det ønskede innholdet.

På kort tid kan brukerne forvente en rask omgangstid, og når videoen er klar, kan de overføre den til sin galleri eller kamerarull. Brukerne kan deretter bruke videoene på ulike måter, inkludert å dele dem på plattformer som Facebook og Instagram.

Optimalisering av bruk av appen

Med de ulike funksjonene og mulighetene i denne appen, kan brukerne være sikre på at de er på riktig plattform for å laste ned TikTok-videoer uten vannmerker. 

Vil du vite hvordan du kan dra full nytte av denne appen? Nøkkelen ligger i å kjenne til alle funksjonene.

Så, etter å ha lastet ned appen, bør brukerne ta seg tid til å utforske dens funksjoner, inkludert å lage spillelister og dele dem, Shazam-integrasjon, og mer. Ved å utforske kan de få mest mulig ut av appens funksjoner når de trenger det.

Viktige hensyn ved bruk av denne appen

Brukere må være klar over at denne appen ikke er tilknyttet TikToks utvikler. Selv om dette ikke antyder at appen er underlegen, er det viktig å forstå at det ikke er riktig å henvende seg til selskapet med apprelaterte problemer.

Appens utvikler gir jevnlig ut oppdateringer for å fikse problemer og forbedre funksjonaliteten. Denne proaktive tilnærmingen sikrer at appen forblir responsiv ovenfor bruker tilbakemeldinger og yter optimalt.

Vær oppmerksom på at appen kan samle inn data, inkludert reklamedata, identifikasjon, bruksdata og diagnostikk. Denne informasjonen er avgjørende for å forbedre appens ytelse.

Tillatelser nødvendig av SaveTok

Ved første oppstart ber appen om ulike tillatelser. Den trenger tilgang til detaljer om Wi-Fi-tilkobling, bilder, medier og filer. I tillegg kan den endre og lese innhold på USB-lagring.

På grunn av sin hensikt med å laste ned TikTok-videoer, krever appen tillatelse til å få tilgang til og endre lagring, inkludert innhold på USB-lagring.

Andre nødvendige tillatelser omfatter mottak av data fra internett, justering av lydinnstillinger, aktivering av vibrasjon, tilgang til fullt nettverk og hindring av enheten i å gå i dvale.

Konklusjon

TikToks engasjerende funksjoner gjør det til et populært innholdsvalg.

Med SaveTok kan du laste ned videoer og dele dem på andre sosiale medieplattformer, og dermed øke synligheten din med fengende innhold.

Les på et annet språk