Ontdek een app om TikTok-video’s gratis te downloaden

TikTok trends zijn een groot ding. Mensen raken geïnspireerd door de virale video’s op de app, van de nieuwste dansmoves tot heerlijke recepten. Iedereen wil meedoen aan de pret.

TikTok staat bekend om zijn video’s in korte vorm, die behoorlijk snel kunnen gaan. Daarom willen mensen TikTok-video’s opslaan op hun apparaten. Zo kunnen ze deze clips raadplegen en ze opnieuw bekijken wanneer ze dat nodig hebben.

ADVERTISEMENT

Gelukkig is er een app genaamd SaveTok waarmee gebruikers TikTok-video’s gratis kunnen downloaden in slechts een paar stappen. Ontdek meer over deze app en hoe het je kan helpen TikTok-clips eenvoudig op te slaan.

Wat is SaveTok?

SaveTok is een app gemaakt door Senthil Odayappan waarmee je TikTok-video’s kunt opslaan en downloaden zonder watermerk.

Dit is geweldig nieuws voor contentmakers en social media-gebruikers die hun TikTok-video’s op andere platforms willen delen of archiveren zonder het TikTok-logo.

ADVERTISEMENT

De app is niet verbonden aan ByteDance of TikTok, maar is gratis te gebruiken en bevat geen in-app-aankopen, zodat je zoveel video’s kunt downloaden als je wilt.

Hoe de app werkt

SaveTok vereenvoudigt het proces van het opslaan en downloaden van TikTok-video’s zonder watermerken rechtstreeks op je apparaat. Om het te gebruiken, kopieer je de URL van de TikTok-video die je wilt opslaan, open je de SaveTok-app, plak je de link en klik je op de ‘Opslaan‘-knop.

De app detecteert slim de link die je hebt gekopieerd naar het klembord en begint met het downloaden van de TikTok-video. Zodra de download is voltooid, kun je de video opslaan in de video- of camerarol van je apparaat.

ADVERTISEMENT

Om de gedownloade video’s te bekijken, ga eenvoudig naar de map waar ze zijn opgeslagen en tik op de video. Deze wordt automatisch geopend in je videospeler en begint met afspelen. Sommige apparaten kunnen vragen welke app je wilt gebruiken voor de weergave, wees dus voorbereid hierop.

Belangrijkste kenmerken van SaveTok

SaveTok heeft 7 belangrijke functies:

 • Watermerken
 • Afspeellijst maken en delen
 • Video’s en profielen bookmarken
 • Langzaam afspelen bekijken
 • Deep Linking naar TikTok
 • Shazam-integratie
 • Trending geluiden ontdekken

Laten we elk kenmerk begrijpen.

Download zonder watermerken

SaveTok stelt gebruikers in staat om TikTok-video’s te downloaden zonder watermerken, waardoor het gemakkelijker wordt om clips op andere platforms te delen zonder enige afleidende merktekens.

Playlist Creatie en Delen

De app stelt gebruikers in staat om TikTok-afspeellijsten te maken en deze te delen met anderen, ook met degenen die geen SaveTok gebruiken, waardoor de sociale ervaring wordt verbeterd.

Videos en profielen van favorieten markeren 

Gebruikers kunnen hun favoriete video’s en profielen markeren zodat ze er snel toegang toe hebben. Zo zorgen ze ervoor dat ze hun voorkeursinhoud nooit kwijtraken.

Slow Motion Bekijken 

SaveTok biedt de mogelijkheid om video’s in slow motion te bekijken, zodat gebruikers de esthetiek van de clips in meer detail kunnen waarderen.

Dieplinken naar TikTok

De app biedt dieplinkmogelijkheden en stelt gebruikers in staat om video’s rechtstreeks in het TikTok-platform te openen voor een naadloze ervaring.

Shazam Integratie

Met de integratie met Shazam helpt SaveTok gebruikers de nummers te identificeren die worden gebruikt in TikTok-video’s, waardoor het gemakkelijker wordt om populaire nummers te ontdekken en te onthouden.

Het Ontdekken van Treny Geluiden

SaveTok helpt gebruikers bij het vinden van populaire geluiden en content, wat bijdraagt aan de nuttigheid en betrouwbaarheid als een uitgebreide TikTok-tool.

Eenvoudige stappen om de app te downloaden en te installeren

Om de app te downloaden en te installeren, volg gewoon de onderstaande stappen:

De app vinden

 • Ga naar de app-winkel van je apparaat (App Store voor iOS).
 • Zoek naar “SaveTok.”

De app downloaden

 • Tik op de knop ‘Installeren’ om de download te starten.
 • De app is gratis, zonder in-app aankopen.

Compatibiliteitsvereisten

 • iOS-apparaten: Vereist iOS 10.0 of nieuwer.
 • Macs: Vereist macOS 11.0 of nieuwer, M1-chips of nieuwer worden ondersteund.
 • Android-apparaten: Werkt met Android 5.0 en hoger.

Aanvullende informatie

 • De app heeft meer dan 500.000 downloads.
 • Het is beoordeeld voor iedereen, wat betekent dat er geen leeftijdsbeperkingen zijn.

App Specificaties

Voor een soepele ervaring met SaveTok is het belangrijk dat je eerst een aantal dingen controleert. 

Als je een iPhone, iPod Touch of MacBook gebruikt, zorg er dan voor dat je apparaat is bijgewerkt naar iOS 10.0 of hoger. De app heeft ook ongeveer 92,7 MB vrije ruimte nodig. Android-gebruikers worden niet vergeten. 

Je apparaat moet minimaal 44 MB vrij hebben en draaien op Android 5.0 of hoger om zonder problemen van SaveTok te kunnen genieten.

Hoe de app te gebruiken

Veel mensen vermijden het gebruik van apps van derden anders dan TikTok, omdat ze liever niet omgaan met meerdere stappen om een video op hun apparaat op te slaan. SaveTok vereenvoudigt dit proces met slechts een enkele knopdruk.

Nadat de app is gedownload, hoeven gebruikers alleen de link van de TikTok-video die ze willen opslaan of downloaden te kopiëren en op de knop ‘Opslaan’ te drukken. Deze actie zorgt ervoor dat de app begint met het downloaden van de gewenste content.

In korte tijd kunnen gebruikers een snelle verwerking verwachten, en zodra de video klaar is, kunnen ze deze overbrengen naar hun galerij of camerarol. Gebruikers kunnen de video’s dan op verschillende manieren gebruiken, waaronder door ze te delen op platforms zoals Facebook en Instagram.

Optimaliseren van het Gebruik van de App

Met de verschillende functies van deze app zijn gebruikers ervan overtuigd dat ze op het juiste platform zijn voor het downloaden van TikTok-video’s zonder watermerken.

Wil je weten hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze app? De sleutel is het kennen van elke functie.

Dus, nadat gebruikers de app hebben gedownload, moeten ze de tijd nemen om de functies te bekijken, waaronder het maken van afspeellijsten en delen, integratie van Shazam en meer. Door te verkennen, kunnen ze het meeste halen uit de functies van de app wanneer ze het nodig hebben.

Belangrijke Overwegingen bij het Gebruik van Deze App

Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat deze app niet is verbonden met de ontwikkelaar van TikTok. Hoewel dit niet betekent dat de app inferieur is, is het essentieel om te begrijpen dat contact opnemen met het bedrijf voor eventuele app-gerelateerde kwesties niet de juiste benadering is.

De ontwikkelaar van de app brengt regelmatig updates uit om problemen op te lossen en de functionaliteit te verbeteren. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat de app responsief blijft op gebruikersfeedback en optimaal presteert.

Houd er rekening mee dat de app mogelijk gegevens verzamelt, waaronder advertentiegegevens, identificatie, gebruiksgegevens en diagnostische gegevens. Deze informatie is cruciaal voor het verfijnen van de prestaties van de app.

Vereiste machtigingen van SaveTok

Bij de eerste lancering vraagt de app om verschillende machtigingen. Het heeft toegang nodig tot wifi-verbindingdetails, foto’s, media en bestanden. Bovendien kan het de inhoud van USB-opslag wijzigen en lezen.

Gezien het doel om TikTok-video’s te downloaden, heeft de app toestemming nodig om opslag te openen en wijzigen, inclusief USB-opslaginhoud.

Andere vereiste machtigingen omvatten het ontvangen van gegevens van internet, het aanpassen van audio-instellingen, trillingen inschakelen, toegang tot het volledige netwerk en voorkomen dat het apparaat in slaapstand gaat.

Conclusie

De interessante functies van TikTok maken het een populaire keuze voor inhoud. 

Met SaveTok kun je video’s downloaden en delen op andere sociale mediaplatforms, waardoor je zichtbaarheid toeneemt met boeiende inhoud.

Lees in een andere taal