Fedezz fel egy alkalmazást, amellyel ingyen letöltheted a TikTok videókat

A TikTok trendek nagy számítanak. Az embereket inspirálják az alkalmazásban található virális videók, a legújabb táncmozdulatoktól a finom receptekig. Mindenki szeretne beszállni a mókába.

A TikTok-ot rövid video formátuma miatt ismerik, ami elég gyors tempójú tud lenni. Ezért az emberek szeretnének TikTok videókat menteni az eszközeiken. Ezen klippekre hivatkozhatnak és bármikor visszatérhetnek rájuk, amikor szükségük van rá.

ADVERTISEMENT

Szerencsére van egy alkalmazás, amely a SaveTok nevet viseli, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy néhány lépésben ingyen letöltsék a TikTok videókat. Tudj meg többet erről az alkalmazásról, és hogyan segíthet könnyen menteni a TikTok klippeket.

Mi az a SaveTok?

A SaveTok egy alkalmazás, amelyet Senthil Odayappan készített, és lehetővé teszi a TikTok videók mentését és letöltését vízjel nélkül.

Ez nagyszerű hír a tartalomgyártók és közösségi média felhasználók számára, akik szeretnék megosztani TikTok videóikat más platformokon vagy azokat archiválni a TikTok logója nélkül.

ADVERTISEMENT

Az alkalmazás nem kapcsolódik a ByteDance-hez vagy a TikTokhoz, de ingyenesen használható, és nincsenek benne alkalmazásbeli vásárlások, így letöltheted annyi videót, amennyit csak szeretnél.

Hogyan működik az alkalmazás

A SaveTok egyszerűsíti a TikTok videók letöltési folyamatát és vízjel nélkül mentheted őket közvetlenül az eszközödre. Ahhoz, hogy használni tudd, másold ki a TikTok videó URL-jét, nyisd meg a SaveTok alkalmazást, illesszd be a linket, és kattints a ‘Mentés‘ gombra.

Az alkalmazás ügyesen érzékeli a vágólapra másolt linket, és elkezdi letölteni a TikTok videót. Amint a letöltés befejeződik, a videót mentheted az eszközöd videó- vagy fényképgalériájába.

ADVERTISEMENT

A letöltött videók megtekintéséhez egyszerűen látogass el a mappába, ahol tárolódnak, és kattints a videóra. Automatikusan meg fog nyílni a videolejátszóban és el fog indulni a lejátszás. Néhány eszköz esetében kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazást szeretnéd használni a lejátszáshoz, tehát készülj fel erre.

A SaveTok főbb jellemzői

A SaveToknak 7 főbb jellemzője van:

 • Vízjelek
 • Lejátszási listák létrehozása és megosztása
 • Videók és profilok könyvjelzőzése
 • Slow motion nézet
 • Mélyhivatkozások a TikTokon belül
 • Shazam integráció
 • Divatos hangok felfedezése

Vegyük sorra mindegyik funkciót.

Letöltés vízjel nélkül

A SaveTok lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letöltsék a TikTok videókat vízjel nélkül, megkönnyítve a klippek újraközlését más platformokon anélkül, hogy bármilyen zavaró jel lenne rajtuk.

Lejátszási lista létrehozása és megosztása 

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak TikTok lejátszási listákat és megosszák azokat másokkal, ideértve azokat is, akik nem használják a SaveTok-ot, ezzel fokozva a társadalmi élményt.

Videók és profilok könyvjelzőzése

A felhasználók tudják könyvjelzőzni kedvenc videóikat és profiljaikat gyors elérés érdekében, biztosítva, hogy sosem vesszenek el kedvenc tartalmaik.

Lassított lejátszás nézése

A SaveTok lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók lassított tempóban nézhessék meg a videókat, lehetőséget adva nekik arra, hogy jobban átéljék a videók esztétikáját részletesebben.

TikTok mély hivatkozások beágyazása

Az alkalmazás lehetővé teszi a mély hivatkozások használatát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videókat közvetlenül a TikTok platformon nyissák meg egy zökkenőmentes élmény érdekében.

Shazam integráció

A Shazam integrációjával a SaveTok lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy azonosítsák a TikTok videókban használt dalokat, így könnyebbé válik a népszerű zenék felfedezése és emlékezetbe vésése.

Divatos hangok felfedezése

A SaveTok segít a felhasználóknak abban, hogy megtalálják a divatos hangokat és tartalmakat, növelve ezzel hasznosságát és megbízhatóságát mint egy átfogó TikTok eszköz.

Egyszerű lépések az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez

Az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez kövesd az alábbi lépéseket:

Az alkalmazás megtalálása

 • Ugorj az eszközöd alkalmazásáruházába (App Store iOS esetén).
 • Keresd meg a “SaveTok” címet.

Az alkalmazás letöltése

 • Koppints az ‘Installálás’ gombra a letöltés megkezdéséhez.
 • Az alkalmazás ingyenes, belső vásárlások nélkül.

Összeférhetőségi követelmények

 • iOS eszközök: Legalább iOS 10.0 szükséges.
 • Mac: Legalább macOS 11.0 szükséges, M1 chip vagy újabb támogatott.
 • Android eszközök: Működik Android 5.0 és újabb verzióval.

További információk

 • Az alkalmazásnak több mint 500 000 letöltése van.
 • Mindenki számára minősített, tehát korhatárok nélküli.

App Specifikációk

Egy zökkenőmentes élmény érdekében a SaveTok használata előtt fontos ellenőrizned néhány dolgot.

Amennyiben iPhone-t, iPod Touch-ot vagy MacBook-ot használsz, győződj meg róla, hogy a készüléked frissítve van legalább iOS 10.0 vagy annál újabb verzióra. Az alkalmazásnak kb. 92,7 MB szabad helyre van szüksége. Az Android felhasználókat sem hagyjuk figyelmen kívül.

A készülékednek legalább 44 MB szabad helyel kell rendelkeznie, és futnia kell legalább Android 5.0 verziójú vagy annál újabb rendszerrel a SaveTok zavartalan élvezetéhez.

Hogyan használja az alkalmazást

Sokan elkerülik a TikTokon kívül más harmadik fél által készített alkalmazásokat, mert nem szeretnek sok lépéssel bajlódni a videó mentése érdekében az eszközükre. A SaveTok egyszerűsíti ezt a folyamatot, csak egy gombnyomással.

Az alkalmazás letöltése után a felhasználóknak csak másolniuk kell a TikTok videó linkjét, amelyet el szeretnének menteni vagy letölteni, majd megnyomni a ‘Mentés’ gombot. Ez az intézkedés arra kéri az alkalmazást, hogy elkezdje letölteni a kívánt tartalmat.

Rövid idő múlva a felhasználók gyors eredményre számíthatnak, és miután a videó elkészült, áttelepíthetik azt a galériájukba vagy fényképész hengerükbe. A videókat ily módon különböző módokon lehet felhasználni, például azokat megosztani a Facebookon és az Instagramon.

Az alkalmazás használatának optimalizálása

Ennek az alkalmazásnak a különböző funkciói és lehetőségei révén a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a helyes platformon vannak, amikor TikTok videókat töltenek le vízjelek nélkül.

Szeretnéd tudni, hogyan lehet teljes mértékben kihasználni ezt az alkalmazást? A kulcs az összes funkció ismerete.

Tehát az alkalmazás letöltése után a felhasználóknak időt kell szánniuk a funkciók megismerésére, beleértve a lejátszási listák létrehozását és megosztását, a Shazam integrációt és még sok mást. A felfedezés révén a felhasználók kihasználhatják az alkalmazás funkcióit, amikor szükségük van rá.

Fontos megfontolások az alkalmazás használatakor

A felhasználóknak tudomásul kell venniük, hogy ez az alkalmazás nincs kapcsolatban a TikTok fejlesztőjével. Habár ez nem jelenti azt, hogy az alkalmazás rossz lenne, fontos megérteni, hogy a céghez való fordulás nem a megfelelő megoldás az alkalmazással kapcsolatos problémák rendezésére.

Az alkalmazás fejlesztője rendszeresen kiad frissítéseket a problémák javítására és a funkcionalitás javítására. Ez az előrelátó megközelítés biztosítja, hogy az alkalmazás reagáljon a felhasználói visszajelzésekre, és optimálisan működjön.

Mindig legyél tudatában, hogy az alkalmazás gyűjthet adatokat, ideértve az reklámadatokat, azonosítást, használati adatokat és diagnosztikai adatokat. Ezek az információk létfontosságúak az alkalmazás teljesítményének finomításához.

A SaveTok által igényelt engedélyek

Az alkalmazás első indításakor különféle engedélyeket kér. Szüksége van a Wi-Fi csatlakozási részletek, fényképek, média és fájlok elérésére. Emellett módosíthatja és olvashatja az USB-tároló tartalmát.

Mivel a TikTok videók letöltésének a célja, az alkalmazás engedélyt kér az adattárolóhoz való hozzáférésre és módosításra, ideértve az USB-tároló tartalmát is.

Egyéb szükséges engedélyek a következőket tartalmazzák: adatok fogadása az internetről, audio beállítások módosítása, rezgés engedélyezése, teljes hálózathozzáférés, és az eszköz alvásának megakadályozása.

Összefoglalás

A TikTok vonzó funkciói miatt népszerű tartalomválasztás.

A SaveTok segítségével letöltheti a videókat, és megoszthatja őket más közösségi médiaplatformokon, ezzel növelve a látogatók számát, lenyűgöző tartalommal.

Olvasás más nyelven