Löydä sovellus TikTok-videoiden lataamiseen ilmaiseksi

TikTokin trendit ovat iso juttu. Ihmiset saavat inspiraatiota sovelluksen viralisista videoista, olivatpa ne sitten viimeisimmistä tanssiliikkeistä tai herkullisista resepteistä. Kaikki haluavat liittyä mukaan hauskanpitoon.

TikTok tunnetaan lyhyiden videoiden muodosta, joka voi olla melko nopeatempoinen. Siksi ihmiset haluavat tallentaa TikTok-videoita laitteilleen. He voivat viitata näihin videoihin ja palata niihin aina tarvittaessa.

ADVERTISEMENT

Onneksi on olemassa sovellus nimeltä SaveTok, joka mahdollistaa TikTok-videoiden ilmaisen lataamisen muutamalla askeleella. Lue lisää tästä sovelluksesta ja siitä, miten se voi auttaa sinua tallentamaan TikTok-klippejä helposti.

Mikä on SaveTok?

SaveTok on sovellus, jonka on luonut Senthil Odayappan ja se mahdollistaa TikTok-videojen tallentamisen ja lataamisen ilman vesileimaa.

Tämä on loistava uutinen sisällöntuottajille ja sosiaalisen median käyttäjille, jotka haluavat jakaa TikTok-videoitaan muilla alustoilla tai arkistoida ne ilman TikTok-logoa.

ADVERTISEMENT

Sovellus ei liity ByteDanceen tai TikTokiin, mutta se on ilmainen käyttää eikä siinä ole ostettavia ominaisuuksia, joten voit ladata niin monta videota kuin haluat.

Miten sovellus toimii

SaveTok yksinkertaistaa TikTok-videojen tallentamisen ja lataamisen prosessia ilman vesileimoja suoraan laitteellesi. Käyttääksesi sitä, kopioi haluamasi TikTok-videon URL-osoite, avaa SaveTok-sovellus, liitä linkki ja paina ‘Tallenna‘-painiketta.

Sovellus tunnistaa älykkäästi leikepöydälle kopioimasi linkin ja aloittaa TikTok-videon lataamisen. Kun lataus on valmis, voit tallentaa videon laitteesi videokansioon tai kamerarullalle.

ADVERTISEMENT

Katsoaksesi ladatut videot, siirry yksinkertaisesti kansioon, jossa ne ovat tallennettuna, ja napauta videota. Se avautuu automaattisesti videosoittimessa ja alkaa toistaa. Jotkut laitteet saattavat vaatia sinua valitsemaan sovelluksen toiston toistamista varten, joten ole valmistautunut siihen.

SaveTokin tärkeimmät ominaisuudet

SaveTokilla on 7 tärkeää ominaisuutta:

 • Vesileimat
 • Soittolistan luonti ja jakaminen
 • Videoiden ja profiilien kirjanmerkit
 • Hitaasti etenevä katselu
 • Syvälinkitys TikTokiin
 • Shazam-integraatio
 • Trendaavien äänien löytäminen

Perehdytään jokaiseen ominaisuuteen.

Lataa ilman vesileimoja

SaveTok mahdollistaa TikTok-videoiden lataamisen ilman vesileimoja, mikä tekee klippien uudelleenjulkaistuista helpompaa muilla alustoilla ilman häiritseviä merkkejä.

Soittolistan luonti ja jakaminen

Sovellus mahdollistaa käyttäjien luoda TikTok-soittolistoja ja jakaa niitä muiden kanssa, myös niiden, jotka eivät käytä SaveTok-sovellusta, parantaen sosiaalista kokemusta.

Videoiden ja profiilien kirjanmerkitseminen

Käyttäjät voivat lisätä suosikkivideoitaan ja profiilejaan kirjanmerkkeihin nopeaa pääsyä varten, varmistaen etteivät he koskaan menetä haluamaansa sisältöä.

Hitaasti etenevä katselu

SaveTok tarjoaa mahdollisuuden katsoa videoita hitaasti liikkuvassa ajassa, mikä mahdollistaa käyttäjien arvostaa klippien esteettisyyttä yksityiskohtaisemmin.

Syvälle linkittäminen TikTokiin

Sovellus tarjoaa syvälle linkittämismahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat avata videoita suoraan TikTok-alustalla saumattoman kokemuksen saavuttamiseksi.

Shazam-integraatio

SaveTokin yhteistyön ansiosta käyttäjien on helpompaa tunnistaa TikTok-videoissa käytetyt kappaleet Shazamin avulla, mikä helpottaa suosituimpien kappaleiden löytämistä ja muistamista.

Löytämässä Trendaavia Ääniä

SaveTok auttaa käyttäjiä löytämään trendaavia ääniä ja sisältöjä, mikä lisää sen hyödyllisyyttä ja luotettavuutta kattavana TikTok-työkaluna.

Yksinkertaiset vaiheet sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen

Sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen seuraa alla olevia vaiheita:

Sovelluksen löytäminen

 • Mene laitteesi sovelluskauppaan (App Store iOS:lle).
 • Etsi “SaveTok.”

Sovelluksen lataaminen

 • Napauta ‘Asenna’ aloittaaksesi latauksen.
 • Sovellus on ilmainen eikä sisällä ostettavia ominaisuuksia.

Yhteensopivuusvaatimukset

 • iOS-laitteet: Vaatii iOS 10.0 tai uudemman version.
 • Mac-tietokoneet: Tarvitsee macOS 11.0 tai uudemman version, M1-sirut tai uudemmat tuettuina.
 • Android-laitteet: Toimii Android-versiosta 5.0 ylöspäin.

Lisätietoja

 • Sovelluksella on yli 500 000 latausta.
 • Se on arvioitu kaikenikäisille, eli siinä ei ole ikärajoituksia.

Sovelluksen tekniset vaatimukset

Jotta SaveTok-sovelluksen käyttö olisi sujuvaa, on tärkeää tarkistaa muutamia asioita ensin.

Jos käytät iPhonea, iPod Touchia tai MacBookia, varmista, että laitteesi on päivitetty iOS 10.0:aan tai uudempaan versioon. Sovellus tarvitsee myös noin 92,7 Mt vapaata tilaa. Myöskään Android-käyttäjät eivät ole unohdettuja.

Laitteesi tulee olla varustettu vähintään 44 Mt vapaata tilaa ja sen tulee käyttää Android 5.0:a tai uudempaa versiota, jotta voit nauttia SaveTokista ilman ongelmia.

Miten käyttää sovellusta

Monet ihmiset välttävät kolmansien osapuolten sovellusten käyttöä, paitsi TikTokia, koska he eivät halua käsitellä useita vaiheita videon tallentamiseksi laitteeseensa. SaveTok yksinkertaistaa tätä prosessia yhdellä nappia painamalla.

Sovelluksen lataamisen jälkeen käyttäjien tarvitsee vain kopioida haluamansa TikTok-videon linkki ja painaa ‘Tallenna’ -nappia. Tämä toiminto käynnistää halutun sisällön lataamisen.

Lyhyessä ajassa käyttäjät voivat odottaa nopeaa käsittelyä, ja kun video on valmis, he voivat siirtää sen galleriaansa tai kamerarullaan. Käyttäjät voivat sitten hyödyntää videoita eri tavoin, mukaan lukien jakaminen alustoilla kuten Facebook ja Instagram.

Sovelluksen käytön optimointi

Tämän sovelluksen erilaisten ominaisuuksien ja toimintojen avulla käyttäjät voivat varmistua siitä, että he ovat oikealla alustalla TikTok-videoita ilman vesileimoja ladatessaan.

Haluatko tietää, miten hyödyntää täysimääräisesti tätä sovellusta? Avain on tuntea jokainen ominaisuus.

Joten sovelluksen ladattuaan käyttäjien tulisi käyttää aikaa sen toimintojen, kuten soittolistan luomisen ja jakamisen, Shazam-integraation ja muiden, tutkimiseen. Tutustumalla he voivat hyödyntää sovelluksen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla, kun niitä tarvitsevat.

Tärkeitä seikkoja tämän sovelluksen käytössä huomioitavaksi

Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että tämä sovellus ei ole yhteydessä TikTokin kehittäjään. Vaikka tämä ei tarkoita, että sovellus olisi huonompi, on tärkeää ymmärtää, ettei yritykseen kannata ottaa yhteyttä minkään sovellukseen liittyvän ongelman kanssa.

Sovelluksen kehittäjä julkaisee säännöllisesti päivityksiä ongelmien korjaamiseksi ja toiminnallisuuden parantamiseksi. Tämä proaktiivinen lähestymistapa varmistaa, että sovellus reagoi käyttäjäpalautteeseen ja toimii optimaalisesti.

Ole tietoinen siitä, että sovellus saattaa kerätä tietoja, mukaan lukien mainostietoja, tunnistetietoja, käyttötietoja ja diagnostiikkatietoja. Tämä tieto on tärkeää sovelluksen suorituskyvyn parantamiseksi.

TallennaTokin Vaatimat Käyttöoikeudet

Aloituksessa sovellus pyytää erilaisia käyttöoikeuksia. Sillä on tarve päästä käsiksi Wi-Fi-yhteyden yksityiskohtiin, valokuviin, mediaan ja tiedostoihin. Lisäksi se voi muokata ja lukea USB-tallennustilasisältöä.

Koska sen tarkoituksena on ladata TikTok-videoita, sovellus vaatii käyttöoikeuden päästäkseen muokkaamaan tallennustilaa, mukaan lukien USB-tallennustilasisältö.

Muita tarvittavia käyttöoikeuksia ovat tiedon vastaanotto Internetistä, ääniasetusten säätäminen, värinöiden mahdollistaminen, täyden verkon käyttö ja laitteen nukkumisen estäminen.

Päätelmä

TikTokin osallistavat ominaisuudet tekevät siitä suositun sisältövalinnan.

SaveTokilla voit ladata videoita ja jakaa niitä muihin sosiaalisen median alustoihin lisäten näkyvyyttäsi kiehtovalla sisällöllä.

Lue toisella kielellä