Ανακαλύψτε μια εφαρμογή για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok

Οι τάσεις στο TikTok είναι σημαντικές. Οι άνθρωποι εμπνέονται από τα ιούνται βίντεο στην εφαρμογή, από τις τελευταίες χορευτικές κινήσεις μέχρι τις νόστιμες συνταγές. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στον χαβαλέ.

Το TikTok είναι γνωστό για τη μορφή των βίντεο μικρού μήκους, η οποία μπορεί να είναι αρκετά γρήγορη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι θέλουν να αποθηκεύουν τα βίντεο του TikTok στις συσκευές τους. Μπορούν να αναφέρονται σε αυτές τις στιγμές και να τις ξαναεπισκέπτονται όποτε το χρειάζονται.

ADVERTISEMENT

Ευτυχώς, υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται SaveTok που επιτρέπει στους χρήστες να λήψουν δωρεάν τα βίντεο TikTok με μερικά απλά βήματα. Μάθετε περισσότερα για αυτήν την εφαρμογή και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύετε εύκολα τα βίντεο TikTok.

Τι είναι το SaveTok;

O SaveTok είναι μια εφαρμογή που δημιούργησε ο Senthil Odayappan και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να κατεβάζετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογραφία. 

Αυτή είναι μια εξαιρετική είδηση για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους χρήστες κοινωνικών μέσων που θέλουν να μοιραστούν τα βίντεό τους TikTok σε άλλες πλατφόρμες ή να τα αρχειοθετήσουν χωρίς το λογότυπο του TikTok. 

ADVERTISEMENT

Η εφαρμογή δεν σχετίζεται με την ByteDance ή το TikTok, αλλά είναι δωρεάν να χρησιμοποιήσετε και δεν περιλαμβάνει αγορές εντός της εφαρμογής, έτσι μπορείτε να κατεβάσετε τόσα βίντεο όσα θέλετε.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή

Το SaveTok απλοποιεί τη διαδικασία αποθήκευσης και λήψης βίντεο TikTok χωρίς υδατογραφίες απευθείας στη συσκευή σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, αντιγράψτε το URL του βίντεο TikTok που θέλετε να αποθηκεύσετε, ανοίξτε την εφαρμογή SaveTok, επικολλήστε το σύνδεσμο και πατήστε το κουμπί ‘Αποθήκευση‘.

Η εφαρμογή ανιχνεύει έξυπνα το σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει στο πρόχειρο και ξεκινά να λαμβάνει το βίντεο TikTok. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να αποθηκεύσετε το βίντεο στο βίντεο ή το φωτογραφικό ρολό της συσκευής σας.

ADVERTISEMENT

Για να παρακολουθήσετε τα ληφθέντα βίντεο, απλώς πηγαίνετε στον φάκελο όπου είναι αποθηκευμένα και κάντε κλικ στο βίντεο. Θα ανοίξει αυτόματα στον αναπαραγωγέα βίντεο σας και θα ξεκινήσει να παίζει. Κάποιες συσκευές μπορεί να σας ρωτήσουν ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσετε για την αναπαραγωγή, οπότε να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Κύρια Χαρακτηριστικά του SaveTok

O SaveTok διαθέτει 7 βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υδατογραφήματα
 • Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής και κοινοποίηση
 • Σελιδοδείκτης Βίντεο και Προφίλ
 • Προβολή σε Αργή Κίνηση
 • Βαθιά Σύνδεση στο TikTok
 • Ενσωμάτωση Shazam
 • Ανακάλυψη των Πιο Δημοφιλών Ήχων

Ας καταλάβουμε κάθε χαρακτηριστικό.

Λήψη Χωρίς Υδατοσήμανση

Το SaveTok επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν βίντεο από το TikTok χωρίς υδατοσήμανση, κάνοντας την ανάρτηση των κλίπ σε άλλες πλατφόρμες πιο εύκολη χωρίς κανένα εκνοητικό σήμα.

Δημιουργία και Κοινοποίηση Λίστας αναπαραγωγής

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν λίστες TikTok και να τις μοιράζονται με άλλους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δε χρησιμοποιούν το SaveTok, βελτιώνοντας την κοινωνική εμπειρία.

Σελιδοδότηση Βίντεο και Προφίλ 

Οι χρήστες μπορούν να σελιδοδοτούν τα αγαπημένα τους βίντεο και προφίλ για γρήγορη πρόσβαση, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν ποτέ τα προτιμημένα τους περιεχόμενα.

Προβολή σε Αργή Κίνηση

Το SaveTok παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο σε αργή κίνηση, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτιμήσουν την αισθητική των κλιπ σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Deep Linking to TikTok 

The app offers deep linking capabilities, enabling users to open videos directly in the TikTok platform for a seamless experience.

Ενσωμάτωση Shazam

Με την ενσωμάτωσή του με το Shazam, το SaveTok βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίσουν τα τραγούδια που χρησιμοποιούνται σε βίντεο TikTok, κάνοντας ευκολότερο τον εντοπισμό και την ανάκληση δημοφιλών κομματιών.

Ανακάλυψη των Δημοφιλών Ήχων

Το SaveTok βοηθά τους χρήστες στον εντοπισμό των δημοφιλών ήχων και περιεχομένου, προσθέτοντας στη χρησιμότητα και αξιοπιστία του ως ένα αναλυτικό εργαλείο για το TikTok.

Απλά Βήματα για τη Λήψη και Εγκατάσταση της Εφαρμογής

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Εύρεση της Εφαρμογής

 • Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας (App Store για iOS).
 • Αναζητήστε το “SaveTok.”

Λήψη της Εφαρμογής

 • Κάντε κλικ στο κουμπί ‘Εγκατάσταση’ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
 • Η εφαρμογή είναι δωρεάν, χωρίς ενσωματωμένες αγορές.

Απαιτήσεις Συμβατότητας

 • Συσκευές iOS: Απαιτείται iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση.
 • Υπολογιστές Mac: Απαιτεί macOS 11.0 ή νεότερη έκδοση, με υποστήριξη M1 chips ή μεταγενέστερων.
 • Συσκευές Android: Λειτουργεί με Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Η εφαρμογή έχει πάνω από 500.000 λήψεις.
 • Έχει καταταγεί για όλες τις ηλικίες, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας.

Προδιαγραφές της εφαρμογής

Για μια ομαλή εμπειρία με το SaveTok, είναι σημαντικό να ελέγξετε μερικά πράγματα πρώτα.

Αν χρησιμοποιείτε iPhone, iPod Touch ή MacBook, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη σε iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση. Η εφαρμογή θα χρειαστεί επίσης περίπου 92,7 MB ελεύθερου χώρου. Οι χρήστες Android δεν παραμελούνται.

Η συσκευή σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 44 MB διαθέσιμου χώρου και να λειτουργεί με Android 5.0 ή νεότερη έκδοση για να απολαύσετε το SaveTok χωρίς εμπόδια.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή

Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων εκτός από το TikTok, καθώς προτιμούν να μην ασχολούνται με πολλά βήματα για να αποθηκεύσουν ένα βίντεο στη συσκευή τους. Το SaveTok απλοποιεί αυτήν τη διαδικασία με μία μόνο πατημένη κουμπί.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής, οι χρήστες απλώς πρέπει να αντιγράψουν τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok που θέλουν να αποθηκεύσουν ή να κατεβάσουν και να πατήσουν το κουμπί ‘Αποθήκευση’. Αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί την αρχή λήψης του επιθυμητού περιεχομένου από την εφαρμογή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν μία γρήγορη ανταπόκριση, και όταν το βίντεο είναι έτοιμο, μπορούν να το μεταφέρουν στη συλλογή ή στη φωτογραφική κυλιόμενη τους. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα βίντεο με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του να τα μοιραστούν σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram.

Βελτιστοποίηση της χρήσης της εφαρμογής

Με τις διάφορες λειτουργίες και λειτουργίες αυτής της εφαρμογής, οι χρήστες είναι βέβαιοι ότι βρίσκονται στη σωστή πλατφόρμα για τη λήψη βίντεο TikTok χωρίς υδατογραφή. 

Θέλετε να μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή την εφαρμογή; Το κλειδί είναι να γνωρίζετε κάθε λειτουργία.

Έτσι, μετά τη λήψη της εφαρμογής, οι χρήστες πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να ελέγξουν τις λειτουργίες της συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής και κοινοποίησης, της ενσωμάτωσης Shazam και πολλών ακόμα. Με την εξερεύνηση, μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της εφαρμογής όταν τις χρειάζονται.

Σημαντικές Εξετάσεις για την Χρήση Αυτής της Εφαρμογής

Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η εφαρμογή δεν συνδέεται με τον ανάπτυκτη του TikTok. Αν και αυτό δεν υποδηλώνει ότι η εφαρμογή είναι χειρότερη, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία για οποιαδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με την εφαρμογή δεν είναι η σωστή προσέγγιση.

Ο ανάπτυκτης της εφαρμογής κυκλοφορεί συχνά ενημερώσεις για την επιδιόρθωση των προβλημάτων και την βελτίωση της λειτουργικότητας. Αυτή η προληπτική προσέγγιση εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή παραμένει ευέλικτη στα σχόλια των χρηστών και εκτελείται βέλτιστα.

Να λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή μπορεί να συλλέγει δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων διαφήμισης, αναγνωριστικών, δεδομένων χρήσης και διαγνωστικών. Αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για τη βελτίωση της απόδοσης της εφαρμογής.

Απαραίτητες άδειες που απαιτούνται από το SaveTok

Κατά την αρχική εκκίνηση, η εφαρμογή ζητά διάφορες άδειες. Χρειάζεται πρόσβαση στις λεπτομέρειες σύνδεσης Wi-Fi, στις φωτογραφίες, τα μέσα και τα αρχεία. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξει και να διαβάσει το περιεχόμενο αποθήκευσης USB.

Λόγω του σκοπού της λήψης βίντεο TikTok, η εφαρμογή απαιτεί άδεια πρόσβασης και τροποποίησης αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου αποθήκευσης USB.

Άλλες απαραίτητες άδειες περιλαμβάνουν τη λήψη δεδομένων από το Διαδίκτυο, τη ρύθμιση ήχου, την ενεργοποίηση δόνησης, την πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο και τον προσδιορισμό ανάγκης ενεργοποίησης της συσκευής σε λειτουργία ύπνου.

Συμπέρασμα

Οι ελκυστικές λειτουργίες του TikTok το καθιστούν δημοφιλή επιλογή περιεχομένου.

Με το SaveTok, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο και να τα μοιραστείτε σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, αυξάνοντας την ορατότητά σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα