Открийте приложение за безплатно сваляне на видеоклипове от TikTok

Тенденциите в TikTok са голямо нещо. Хората се вдъхновяват от вирусните видеоклипове в приложението, от последните танцови движения до вкусни рецепти. Всеки иска да се присъедини към забавлението.

TikTok е известен със своя формат на кратки видеоклипове, които могат да бъдат доста бързи. Затова хората искат да запазват видеоклипове от TikTok на своите устройства. Така те могат да се спрат на тези клипове и да ги преглеждат отново, когато им е необходимо.

ADVERTISEMENT

На щастие, има едно приложение наречено SaveTok, което позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове от TikTok безплатно само с няколко стъпки. Разберете повече за това приложение и как то може да ви помогне да запазвате видеоклипове от TikTok лесно.

Какво е SaveTok?

SaveTok е приложение, създадено от Сентил Одаяпан, което ви позволява да запазвате и изтегляте видеоклипове от TikTok без воден знак.

Това е чудесна новина за създатели на съдържание и потребители на социални мрежи, които искат да споделят своите видеоклипове от TikTok на други платформи или да ги архивират без логото на TikTok.

ADVERTISEMENT

Приложението не е свързано с ByteDance или TikTok, но е безплатно за използване и няма вътрешни покупки, така че можете да изтеглите колкото искате видеоклипове.

Как функционира приложението

SaveTok опростява процеса на запазване и изтегляне на TikTok видеоклипове без водни знаци директно на вашия устройство. За да го използвате, копирайте URL адреса на TikTok видеоклипа, който искате да запазите, отворете приложението SaveTok, поставете линка и натиснете ‘Запази‘ бутона.

Приложението умно разпознава линка, който сте копирали в клипборда, и започва изтеглянето на TikTok видеото. След като изтеглянето приключи, можете да запазите видеото на видеото на устройството си или в галерията с видеоклипове.

ADVERTISEMENT

За да гледате изтеглените видеоклипове, просто отидете в папката, където са запазени и докоснете видеото. То автоматично ще се отвори във вашия видео плейър и ще започне да се възпроизвежда. Някои устройства може да ви подканят да изберете, коя програма да използвате за възпроизвеждане, затова бъдете готови за това.

Основни характеристики на SaveTok

SaveTok разполага с 7 основни характеристики:

 • Водни знаци
 • Създаване и споделяне на плейлисти
 • Отбелязване на видеоклипове и профили
 • Преглед в забавен режим
 • Дълбока връзка с TikTok
 • Интеграция с Shazam
 • Откриване на тенденции в звуците

Нека разберем всяка характеристика.

Изтеглете без воден знак

SaveTok позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове от TikTok без водни знаци, като направи по-лесно репостването на клипове на други платформи без нежелани маркировки.

Създаване и споделяне на плейлисти

Приложението позволява на потребителите да създават плейлисти в TikTok и да ги споделят с други, включително тези, които не използват SaveTok, подобрявайки социалния опит.

Закачане на видеоклипове и профили

Потребителите могат да добавят в своите отметки своите любими видеоклипове и профили, за бърз достъп, гарантирайки, че никога няма да загубят любимото си съдържание.

Гледане в забавен движение

SaveTok предоставя възможност за гледане на видеоклипове в забавено движение, позволявайки на потребителите да оценят естетиката на клиповете в по-голяма детайлност.

Дълбоко свързване с TikTok

Приложението предлага възможности за дълбоко свързване, което позволява на потребителите да отворят видеоклипове директно в платформата TikTok за непрекъснато изживяване.

Интеграция с Shazam

С интеграцията си с Shazam, SaveTok помага на потребителите да идентифицират песните, използвани в TikTok видеоклипове, което прави по-лесно да се открият и запомнят популярни песни.

Откриване на тенденции в звуците

SaveTok помага на потребителите да намерят тенденции в звуците и съдържанието, като добавя към полезността и надеждността си като изчерпателен инструмент за TikTok.

Прости стъпки за изтегляне и инсталиране на приложението

За да изтеглите и инсталирате приложението, просто следвайте стъпките по-долу:

Намиране на приложението

 • Отивайте в магазина за приложения на вашето устройство (App Store за iOS).
 • Търсете “SaveTok.”

Изтегляне на приложението

 • Докоснете бутона ‘Инсталиране’, за да започне изтеглянето.
 • Приложението е безплатно, без вътрешни покупки.

Изисквания за съвместимост

 • Устройства с iOS: Изисква iOS 10.0 или по-нова версия.
 • Mac: Изисква macOS 11.0 или по-нова версия, поддържани са M1 чипове или по-нови.
 • Устройства с Android: Работи с Android 5.0 и по-нови версии.

Допълнителна информация

 • Приложението има над 500 000 изтегляния.
 • Оценено е за всички възрасти, което означава, че няма ограничения за възрастта.

Спецификации на приложението

За гладък опит с SaveTok е важно да проверите няколко неща първо. 

Ако използвате iPhone, iPod Touch или MacBook, уверете се, че устройството ви е актуализирано на iOS 10.0 или по-висока версия. Приложението също така ще изисква около 92.7 MB свободно пространство. Потребителите на Android не са изключени. 

Вашето устройство трябва да има поне 44 MB свободно място и да работи с Android 5.0 или по-нова версия, за да се насладите на SaveTok без затруднения.

Как да използвате приложението

Много хора избягват използването на приложения на трети лица, освен TikTok, тъй като предпочитат да не се занимават с множество стъпки за запазване на видео в своето устройство. SaveTok опростява този процес с едно едностъпално натискане на бутон.

След като изтеглите приложението, потребителите просто трябва да копират линка на TikTok видеото, което искат да запазят или изтеглят, и да натиснат бутона ‘Запазване’. Това действие подтиква приложението да започне изтеглянето на желаното съдържание.

В кратко време потребителите могат да очакват бърз обрат на събитията, и след като видеото е готово, могат да го прехвърлят в галерията си или в ролката на камерата. Потребителите могат след това да използват видеата по различни начини, включително като ги споделят на платформи като Facebook и Instagram.

Оптимизиране на използването на приложението

С различните функции и възможности на това приложение, потребителите са сигурни, че са на правилната платформа за изтегляне на видеоклипове от TikTok без воден знак. 

Искате ли да научите как да използвате пълноценно това приложение? Ключът е да познавате всеки един от неговите функции.

След като изтеглите приложението, потребителите трябва да отделят време да изследват неговите функции, включително създаване и споделяне на плейлисти, интеграция на Shazam и други. Като проучват, те могат да извлекат най-голяма полза от функциите на приложението, когато им е необходимо.

Важни аспекти при използване на това приложение

Потребителите трябва да знаят, че това приложение не е свързано с разработчика на TikTok. Въпреки че това не означава, че приложението е по-лошо, е важно да се разбере, че да се обърнете към компанията по въпроси, свързани с приложението, не е правилният подход.

Разработчикът на приложението често издава актуализации, за да отстрани проблеми и да подобри функционалността. Този превантивен подход гарантира, че приложението остава отзивчиво към обратната връзка на потребителите и работи оптимално.

Бъдете внимателни, че приложението може да събира данни, включително рекламни данни, идентификационни данни, данни за използване и диагностика. Тази информация е от съществено значение за подобряване на производителността на приложението.

Необходими разрешения от SaveTok

При първоначално стартиране, приложението изисква различни разрешения. То има нужда от достъп до детайлите на Wi-Fi връзката, снимки, медийно съдържание и файлове. Освен това, може да променя и чете съдържанието на USB устройствата за съхранение.

Поради своята цел за изтегляне на видеоклипове от TikTok, приложението изисква разрешение за достъп и промяна на съхранението, включително на съдържанието на USB устройствата за съхранение.

Други необходими разрешения включват получаване на данни от Интернет, настройка на аудио настройките, активиране на вибрации, достъп до цялата мрежа и предотвратяване на изключването на устройството.

Заключение

Привлекателните функции на TikTok го правят популярен избор за съдържание.

С SaveTok можете да изтеглите видеоклипове и да ги споделите в други социални медии, увеличавайки видимостта си с образователно съдържание.

Четете на друг език