Subway-työpaikat: Kuinka hakea verkossa (Askel askeleelta)

Työskentely Subwaylla tarjoaa mahdollisuuden olla osa maailmanlaajuista franchise-ketjua, joka tunnetaan tuoreesta ruoastaan. Subwaylla on myymälöitä yli 100 maassa, tarjoten työpaikkoja tuhansille ja korostaen monimuotoisuutta, innovaatiota ja asiakastyytyväisyyttä.

Työntekijänä saat reilun palkan ja lukuisia etuja, liittymällä maailmanlaajuiseen tiimiin, joka tukee urakehitystä ja taitojen kehittymistä. Monet ovat innokkaita löytämään työpaikkoja Subwaysilla.

ADVERTISEMENT

Löytääksesi Subwayn avoimet työpaikat, seuraa tämän artikkelin opasta askel askeleelta hakuprosessia varten.

Vaihtoehdot työpaikkojen etsimiseen Subwaylla

Voit tutkia erilaisia vaihtoehtoja työpaikkojen etsimiseen Subwaylla. Nämä menetelmät ovat käteviä ja mahdollistavat Subway-työhakemuksen nopean lähettämisen.

Tässä muutamia harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja:

ADVERTISEMENT

Mene kauppaan

Aloita käymällä lähellä sijaitsevassa Subway-liikkeessä ja juttele myymäläpäällikön kanssa. Kysy työpaikoista ja mikäli heillä on avoimia paikkoja, jätä ansioluettelosi. He ottavat sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

Vieraile Subin verkkosivustolla

Päästäksesi nopeasti työnhakuun, vieraile Subwayn verkkosivustolla ja klikkaa Urat.

Tämä vie sinut heidän työnhakuportaaliin, jossa voit selata ja hakea avoinna olevia työpaikkoja. Etsi sellaisia, jotka vastaavat kiinnostuksiasi ja tavoitteitasi.

ADVERTISEMENT

Käytä online-työnhakusivustoja

Tutustu myös online-työnhakusivustoihin, kuten Glassdoor ja Indeed. Nämä alustat listavat erilaisia työpaikkoja Subwaylla.

Subwayn taloudelliset edut työskentelyssä

Subwayn työtehtävät tarjoavat useita taloudellisia etuja, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

 1. Nousevat palkat: Voit luottaa siihen, että palkkasi vastaavat työsi ja panoksesi arvoa. Nämä tulot muodostavat vakaan taloudellisen pohjan tukien tavoitteitasi.
 2. Lisätulomahdollisuudet: Pääpalkkasi lisäksi saatat ansaita ylimääräistä tuloa bonusten ja palkkioiden kautta suoritukseesi liittyen. Tämä kannustaa sinua menestymään ja kasvattaa tulojasi.
 3. Alennukset aterioista: Subway tarjoaa yleisesti alennuksia aterioista työntekijöilleen, auttaen sinua säästämään ruokakuluissa ja kasvattamaan säästöjäsi.
 4. Eläkesäästöt: Joissakin Subwayn toimipaikoissa on eläkejärjestelyjä, jotka mahdollistavat säästämisen tulevaisuutta varten. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin ja turvatumpaan eläkepäiviin.
 5. Urakehitysmahdollisuudet: Työskentely Subwaylla voi tuoda mukanaan ammatillista kehitystä. Kokemuksen ja taitojen karttuessa korkeammin palkatut tehtävät saattavat avautua.

Yleisimmät Subwayn Työtehtävät ja Niiden Arvioidut Palkat

Subwaylla työskentely tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla osa maailmanlaajuista brändiä, joka tunnetaan sitoutumisestaan tuoreisiin ja nopeisiin aterioihin.

Subwaylla työskennellessäsi liityt monimuotoiseen tiimiin, joka arvostaa innovaatiota, asiakastyytyväisyyttä ja tukevaa työympäristöä.

Läsnäolollaan yli 100 maassa Subway ei ole vain työ, vaan mahdollisuus kasvaa dynaamisella ja nopeatahtisella alalla.

Olit sitten urasi alussa tai etsit uusia haasteita, Subway tarjoaa alustan ammatilliselle kehitykselle ja henkilökohtaiselle kasvulle.

Yleisimmät Subwayn työtehtävät ja niiden arvioidut palkat:

 • Leipuri: Vastuussa ruoan valmistuksesta, asiakaspalvelusta ja puhtaanapidosta. Arvioitu palkka: 20 000 – 25 000 dollaria vuodessa.
 • Vuoropäällikkö: Henkilö, joka valvoo henkilökuntaa, varmistaa Subwayn standardien noudattamisen ja hallinnoi varastoja. Arvioitu palkka on 25 000 – 30 000 dollaria vuodessa.
 • Apulaismyymäläpäällikkö: Tämä tehtävä avustaa kaupanjohtajaa päivittäisissä toiminnoissa, henkilöstön koulutuksessa ja asiakaspalvelussa. Arvioitu palkka on 30 000 – 35 000 dollaria vuodessa.
 • Myymäläpäällikkö: Hallinnoi kokonaisvaltaisesti myymälän toimintoja, taloudellista suorituskykyä ja tiimin kehittämistä. Arvioitu palkka: 35 000 – 45 000 dollaria vuodessa.
 • Aluepäällikkö: Tämä tehtävä valvoo useita myymälöitä, kehittää kasvustrategioita ja varmistaa operatiivisen erinomaisuuden. Arvioitu palkka on 55 000 – 70 000 dollaria vuodessa.

Hakeminen työpaikkaan Subwayssa

Subwayssa työpaikan hakeminen on helppoa. Hakuprosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen. 

Seuraa vain Subwayn antamia ohjeita, niin olet matkalla mahdollisesti liittymään heidän tiimiinsä.

Tutustu alla oleviin vaiheisiin oppaana työpaikan hakemisessa Subwayssa.

Luodessasi Ansioluettelon

Aloita luomalla ansioluettelosi, kun valmistaudut työpaikan hakemiseen.

Sen tulisi esitellä kaikki oleellinen tieto tulevalle työnantajallesi, kuten nimesi, yhteystietosi, aiemmat työkokemukset ja taidot.

Tarvittavien asiakirjojen kerääminen

Ansioluettelon lisäksi kerää tarvittavat asiakirjat, kuten syntymätodistus ja sosiaaliturvatunnus.

Joissakin Subwayn tehtävissä saattaa pyytää näitä. Tarkista työpaikkailmoituksesta tai tiedustele tarkemmista vaatimuksista kaupassa hakuprosessin aikana.

Hakemuksen lähettäminen

Kun sinulla on ansioluettelosi ja asiakirjasi käsillä, olet valmis hakemaan. Voit käydä liikkeessä henkilökohtaisesti tai tehdä hakemuksen verkossa.

Verkkohakemuksia varten joko lähetä ansioluettelosi tai täytä hakemuslomake ja lähetä se rekrytointipäällikölle.

Jos haet paikan päällä, anna ansioluettelosi tai hakemuksesi liikkeen johtajalle.

Haastattelu- ja arviointiprosessi

Rekrytointitiimi tutkii hakemuksesi ennen kuin kutsuu sinut haastatteluun, joka voi olla puhelinhaastattelu tai kasvotusten rekrytointikeskuksessa tai myymälässä. 

Valmistaudu harjoittelemalla yleisiä haastattelukysymyksiä. Saatat myös joutua suorittamaan tiettyjä arviointeja päästäksesi seuraavalle tasolle.

Työtarjouksen vastaanottaminen

Haastattelun jälkeen rekrytointipäällikkö arvioi hakemuksesi ja arviointituloksesi määrittääkseen sopivuutesi. 

Mikäli olet menestynyt, he ottavat sinuun yhteyttä tarjouksen kanssa. 

Ennen hyväksymistä tarkista sopimus varmistaaksesi sen vastaavan tarpeitasi ja tavoitteitasi. Kun olet aloittanut, olet valmis työskentelemään heidän kanssaan.

Kuinka tarkistaa hakemuksesi tila

Subway-hakemuksesi tilan tarkistaminen on helppoa. Tässä mitä sinun tulee tehdä:

 1. Sähköpostin tarkistus: Katso sähköpostisi saapuneet ja roska-/spam-kansiot Subwayltä saapuneiden viestien varalta. He saattavat olla lähettäneet päivityksiä tai lisäohjeita.
 2. Verkkoprofiili: Kirjaudu sisään heidän sivustolleen, jos olet luonut verkkoprofiilin hakemuksen aikana. Siellä pitäisi olla alue, josta voit seurata hakemuksesi etenemistä.
 3. Puhelu: Harkitse Subway-liikkeen puhelinsoittoa, johon olet hakenut. Kysy hakemuksesi tilasta ja tarvitsevatko he lisätietoja sinulta.

Mikä on University of SUBWAY® -sovellus

University of SUBWAY® -sovellus on verkkokoulutusalusta, joka on suunniteltu täydentämään peruskoulutusta, jonka saat liittyessäsi Subway-tiimiin.

Tämä sovellus tarjoaa erilaisia kursseja ja oppimismoduuleja, jotka käsittelevät eri osa-alueita, ruoanvalmistuksesta asiakaspalveluun ja toiminnanjohtamiseen.

Se toimii yksinkertaisesti ja kätevästi:

 • Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai App Storesta mobiililaitteeseesi.
 • Sovellus tarjoaa sarjan vuorovaikutteisia kursseja, jotka voit suorittaa omaan tahtiisi.
 • Voit saada kurssimuistutuksia ja tiettyjä kokeita.
 • Kun suoritat kurssit, voit ansaita merkkejä ja todistuksia, jotka todentavat oppimisesi ja osoittavat sitoutumisesi jatkuvaan kehittymiseen.

Subway Job Application FAQs

Applying at Subway might be straightforward for some, but it can be a bit complex for first-timers.

You might have questions you’re seeking answers to.

Luckily, we’ve compiled some common questions new applicants often ask to help guide your decision-making process.

Onko Subway hyvä valinta työpaikaksi?

Subway tarjoaa lukuisia uramahdollisuuksia kilpailukykyisillä palkoilla ja eduilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät urakehitystä.

Mitkä edut Subway tarjoaa?

Subwayn työntekijät nauttivat joustavista työajoista, kilpailukykyisestä palkasta, ruoka-alennuksista sekä muista eduista, jotka edistävät terveellistä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Tarvitsenko kokemusta työskennellä Subwayssa?

Vaikka jotkut Subwayn tehtävät edellyttävät kokemusta, on saatavilla myös aloittelijan tehtäviä, joihin ei tarvita kokemusta.

Miten voin lisätä mahdollisuuksiani tulla palkatuksi?

Keskity erinomaiseen suoritukseen työhaastattelussa lisätäksesi mahdollisuuksiasi tulla palkatuksi.

Valmistaudu harjoittelemalla yleisiä haastattelukysymyksiä, ole ajoissa paikalla ja pukeudu asianmukaisesti.

Päätelmä

Pähkinänkuoressa, jos olet omistautunut tarjoamaan ravitsevaa ja tuoretta ruokaa poikkeuksellisen hyvällä asiakaspalvelulla, Subway tarjoaa huippuluokan koulutusta, palkkaa ja etuja henkilökunnalleen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Se on ihanteellinen valinta henkilöille, jotka etsivät urakehitysmahdollisuuksia ja enemmän kasvumahdollisuuksia.

Varmista, että noudatat yllä olevaa opasta aloittaaksesi matkasi Subwayn palveluksessa.

Lue toisella kielellä