Θέσεις Εργασίας στη Subway: Πώς να Υποβάλετε Αίτηση Μέσω Διαδικτύου (Βήμα προς Βήμα)

Η εργασία στα Subway προσφέρει τη δυνατότητα να γίνετε μέρος ενός παγκόσμιου franchise γνωστού για το φρέσκο τρόφιμο του. Με καταστήματα σε πάνω από 100 χώρες, τα Subway παρέχουν απασχόληση σε χιλιάδες ατόμα, τονίζοντας την ποικιλία, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών.

Ως υπάλληλος, θα λαμβάνετε δίκαιη αμοιβή και πληθώρα προνομίων, ενώ θα ενταχθείτε σε μια παγκόσμια ομάδα που υποστηρίζει την επαγγελματική ανάπτυξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Πολλοί είναι ανυπόμονοι να ανακαλύψουν τις θέσεις εργασίας στα Subway.

ADVERTISEMENT

Για να βρείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα Subway, ακολουθήστε τον οδηγό σε αυτό το άρθρο για ένα βήμα-προς-βήμα διαδικασία αίτησης.

Επιλογές για την Εύρεση Θέσεων Εργασίας στη Subway

Μπορείτε να εξετάσετε διάφορες επιλογές για να βρείτε θέσεις εργασίας στη Subway. Αυτές οι μέθοδοι είναι βολικές και σας επιτρέπουν να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στη Subway γρήγορα.

Εδώ είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να λάβετε υπόψη:

ADVERTISEMENT

Πηγαίνετε στο Κατάστημα

Ξεκινήστε επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα Subway κοντά σας και μιλήστε με τον διευθυντή. Ρωτήστε για θέσεις εργασίας και αν υπάρχουν, δώστε το βιογραφικό σας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας σε λίγες μέρες.

Επισκεφθείτε τον Ιστότοπο της Subway

Για μια γρήγορη αναζήτηση εργασίας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Subway και κάντε κλικ στο Καριέρα.

Αυτό θα σας οδηγήσει στην πύλη εργασίας τους, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να υποβάλετε αίτηση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Βρείτε αυτές που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας και τους στόχους σας.

ADVERTISEMENT

Χρησιμοποιήστε διαδικτυακούς ιστότοπους εύρεσης εργασίας

Επίσης, εξερευνήστε διαδικτυακούς ιστότοπους εύρεσης εργασίας όπως το Glassdoor και το Indeed. Αυτές οι πλατφόρμες καταχωρούν διάφορες θέσεις εργασίας στα Subway.

Οι Οικονομικά Οφέλη από την Εργασία στο Subway

Οι θέσεις εργασίας στο Subway έρχονται με αρκετά οικονομικά προνόμια που μπορεί να βρείτε ελκυστικά:

 1. Αύξηση των Μισθών: Μπορείτε να υπολογίζετε σε μισθούς που αναγνωρίζουν την προσπάθειά σας και τις συνεισφορές σας. Αυτά τα έσοδα αποτελούν μια σταθερή οικονομική βάση που υποστηρίζει τις φιλοδοξίες σας.
 2. Δυνατότητες Επιπλέον Εσόδων: Εκτός από τον κύριο σας μισθό, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα μέσω μπόνους και ανταμοιβές που συνδέονται με την απόδοσή σας. Αυτό σας ενθαρρύνει να ξεχωρίσετε και αυξάνει τα εισοδήματά σας.
 3. Έκπτωση σε Γεύματα: Το Subway συνήθως παρέχει έκπτωση σε γεύματα για τους εργαζομένους, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε στα εστιατόρια και να αυξήσετε τα αποθεματικά σας.
 4. Αποταμίευση για την Σύνταξη: Κάποιες τοποθεσίες του Subway προσφέρουν σχέδια συνταξιοδότησης, επιτρέποντάς σας να αποταμιεύετε για το μέλλον. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξοικονομήσεις και σε μια πιο ασφαλή σύνταξη.
 5. Προαγωγή στην Καριέρα: Η εργασία στο Subway μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματική ανάπτυξη. Καθώς αποκτάτε εμπειρία και δεξιότητες, μπορεί να είναι διαθέσιμες θέσεις με υψηλότερο μισθό.

Οι Πιο Συνηθισμένοι Ρόλοι στην Subway και Οι Εκτιμώμενοι Μισθοί Τους

Η εργασία στην Subway προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέρος ενός παγκοσμίου brand γνωστού για τη δέσμευσή του στα φρέσκα, γρήγορα γεύματα σερβίρισμα.

Ως υπάλληλος της Subway, γίνεστε μέλος μιας ποικίλης ομάδας που εκτιμά την καινοτομία, την ικανοποίηση του πελάτη και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας.

Με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, η Subway δεν είναι απλώς μια δουλειά· είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθείτε σε έναν δυναμικό και γρήγορο χώρο βιομηχανίας.

Είτε ξεκινάτε την καριέρα σας είτε ψάχνετε για νέες προκλήσεις, η Subway παρέχει μια πλατφόρμα για επαγγελματική ανάπτυξη και προσωπική ανάπτυξη.

Οι Πιο Συνηθισμένοι Ρόλοι στην Subway και Οι Εκτιμώμενοι Μισθοί Τους:

 • Καλλιτέχνης Σάντουιτς: Υπεύθυνος για την προετοιμασία φαγητού, την εξυπηρέτηση του πελάτη και τη διατήρηση της καθαριότητας. Εκτιμώμενος μισθός: 20.000 – 25.000 δολάρια το χρόνο.
 • Υπεύθυνος Βάρδιας: Αυτός ο άνθρωπος επιβλέπει το προσωπικό, διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα πρότυπα της Subway και διαχειρίζεται το απόθεμα. Ο εκτιμώμενος μισθός είναι 25.000 – 30.000 δολάρια το χρόνο.
 • Βοηθός Διευθυντή: Αυτή η θέση βοηθά τον διευθυντή καταστήματος στις καθημερινές λειτουργίες, την εκπαίδευση του προσωπικού και την εξυπηρέτηση πελατών. Ο εκτιμώμενος μισθός είναι 30.000 – 35.000 δολάρια το χρόνο.
 • Διευθυντής Καταστήματος: Διαχειρίζεται τις συνολικές λειτουργίες του καταστήματος, την οικονομική απόδοση και την ανάπτυξη της ομάδας. Εκτιμώμενος μισθός: 35.000 – 45.000 δολάρια το χρόνο.
 • Διευθυντής Περιοχής: Αυτή η θέση επιβλέπει πολλαπλές τοποθεσίες καταστημάτων, αναπτύσσει στρατηγικές ανάπτυξης και διασφαλίζει τη λειτουργική αρτιότητα. Ο εκτιμώμενος μισθός είναι 55.000 – 70.000 δολάρια το χρόνο.

Υποβολή Αίτησης για Θέση Εργασίας στη Subway

Για να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στη Subway, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ο διαδικασία υποβολής αίτησης είναι απλή και απευθείας.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που παρέχει η Subway, και θα είστε στο δρόμο για να ενταχθείτε ενδεχομένως στην ομάδα τους.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βήματα για έναν οδηγό για τον τρόπο υποβολής αίτησης για μια θέση εργασίας στη Subway.

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Ξεκινήστε δημιουργώντας το βιογραφικό σας όταν ετοιμάζεστε για να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας.

Θα πρέπει να αναδεικνύει όλες τις σχετικές πληροφορίες για το μελλοντικό εργοδότη σας, όπως το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας, προηγούμενες εργασιακές εμπειρίες και δεξιότητες.

Συλλογή Απαραίτητων Εγγράφων

Εκτός από το βιογραφικό σας, συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα όπως η γενέθλια κάρτα και ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης (Social Security Number).

Μερικοί ρόλοι στα Subway μπορεί να ζητήσουν αυτά τα έγγραφα. Ελέγξτε τη λίστα θέσεων εργασίας ή ρωτήστε στο κατάστημα κατά τη διαδικασία της αίτησης για συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Υποβολή της Αίτησής σας

Με το βιογραφικό σας σημείωμα και τα έγγραφά σας στο χέρι, είστε έτοιμοι για να υποβάλετε την αίτησή σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα από κοντά ή να υποβάλετε αίτηση online.

Για online αιτήσεις, είτε ανεβάστε το βιογραφικό σας σημείωμα, είτε συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και στείλτε τη στον υπεύθυνο πρόσληψης.

Αν υποβάλετε αίτηση από κοντά, παραδώστε το βιογραφικό σας σημείωμα ή την αίτηση σας στον διευθυντή του καταστήματος.

Διαδικασία Συνέντευξης και Αξιολόγησης

Η ομάδα πρόσληψης θα εξετάσει την αίτησή σας πριν σας προσκαλέσει για μια συνέντευξη, η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή από κοντά στο κέντρο πρόσληψης ή στο κατάστημα.

Προετοιμαστείτε ασκώντας συνηθισμένες ερωτήσεις συνέντευξης. Ίσως χρειαστεί να περάσετε σε συγκεκριμένες αξιολογήσεις για να προχωρήσετε στον επόμενο στάδιο.

Λήψη Προσφοράς Εργασίας

Μετά τη συνέντευξη, ο υπεύθυνος πρόσληψης θα αξιολογήσει την αίτησή σας και τα αποτελέσματα αξιολόγησης για να καθορίσει την καταλληλότητά σας.

Εάν είστε επιτυχής, θα επικοινωνήσουν μαζί σας με την προσφορά.

Πριν αποδεχτείτε, ελέγξτε το συμβόλαιο για να βεβαιωθείτε ότι συμφωνεί με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Αφού ενταχθείτε, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να εργάζεστε μαζί τους.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας

Η ελέγχου της κατάστασης της αίτησής σας για το Subway είναι απλή. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ελέγξτε τα εισερχόμενα μηνύματα σας αλλά και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για μηνύματα από το Subway. Ίσως να έχουν στείλει ενημερώσεις ή περαιτέρω οδηγίες.
 2. Προφίλ στο διαδίκτυο: Συνδεθείτε στον ιστότοπό τους αν είχατε δημιουργήσει ένα διαδικτυακό προφίλ κατά την υποβολή της αίτησης. Θα πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα για να δείτε την πρόοδο της αίτησής σας.
 3. Τηλεφωνική επικοινωνία: Σκεφτείτε να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα Subway που υποβάλατε την αίτηση. Ρωτήστε για την κατάσταση της αίτησής σας και εάν χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες από εσάς.

Τι είναι η εφαρμογή University of SUBWAY®

Η εφαρμογή University of SUBWAY® είναι μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης σχεδιασμένη για να βελτιώσει και να συμπληρώσει τη βασική εκπαίδευση που λαμβάνετε όταν ενταχθείτε στην ομάδα της Subway. 

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων και ενότητες μάθησης που καλύπτουν διάφορες πτυχές, από την προετοιμασία φαγητού μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση λειτουργιών.

Λειτουργεί με απλό και βολικό τρόπο:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store στη συσκευή σας.
 • Η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από διαδραστικά μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον δικό σας ρυθμό.
 • Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μαθήματος και συγκεκριμένα κουίζ.
 • Καθώς ολοκληρώνετε τα μαθήματα, μπορείτε να κερδίσετε σήματα και πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν τη μάθησή σας και δείχνουν τη δέσμευσή σας για συνεχή βελτίωση.

Συχνές ερωτήσεις για την Αίτηση Εργασίας στα Subway

Η αίτηση για εργασία στα Subway μπορεί να είναι απλή για κάποιους, αλλά μπορεί να φανεί λίγο πιο περίπλοκη για όσους το κάνουν για πρώτη φορά.

Μπορεί να έχετε ερωτήσεις για τις οποίες ψάχνετε απαντήσεις.

Ευτυχώς, έχουμε συγκεντρώσει μερικές συχνές ερωτήσεις που κάνουν συχνά οι νέοι υποψήφιοι, για να βοηθήσουμε στην καθοδήγηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων σας.

Είναι το Subway μια καλή επιλογή για απασχόληση;

Το Subway προσφέρει πληθώρα ευκαιριών καριέρας με ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ανάπτυξη στην καριέρα τους.

Ποια οφέλη προσφέρει το Subway;

Οι υπάλληλοι του Subway απολαμβάνουν ευέλικτο ωράριο εργασίας, ανταγωνιστικό μισθό, έκπτωση στο φαγητό και άλλα οφέλη που προάγουν έναν υγιή ισορροπημένο τρόπο ζωής στην εργασία τους.

Χρειάζεται Εμπειρία για να Εργαστώ στο Subway;

Ενώ μερικές θέσεις στο Subway απαιτούν εμπειρία, υπάρχουν θέσεις εισόδου διαθέσιμες που δεν το απαιτούν.

Πώς Μπορώ να Αυξήσω τις Πιθανότητες Πρόσληψής μου;

Επικεντρώσου στο να ξεχωρίσεις στη συνέντευξή σου για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου για πρόσληψη.

Προετοιμάσου πρακτικώντας συνήθη ερωτήσεις συνέντευξης, είναι χρόνιμος, και ντύσου κατάλληλα.

Συμπεράσματα

Συνοπτικά, αν είστε αφοσιωμένοι στην παροχή θρεπτικών και φρέσκων τροφών με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το Subway παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση, αμοιβές και προνόμια στο προσωπικό του για να επιτύχει αυτούς τους στόχους.

Είναι η ιδανική επιλογή για άτομα που αναζητούν επαγγελματική εξέλιξη και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τον παραπάνω οδηγό για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με το Subway.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα