Állások a Subwaynél: Hogyan jelentkezz online (Lépésről lépésre)

A Subway-nál való munkavállalás lehetőséget ad arra, hogy részese legyél egy világszerte ismert franchise-nak, mely friss ételeiről híres. A Subway több mint 100 országban rendelkezik üzletekkel, és ezáltal ezer főnek biztosít munkalehetőséget, hangsúlyt fektetve a sokszínűségre, az innovációra és az ügyfél elégedettségére.

Mint munkavállaló, méltányos fizetést és számos juttatást kapsz, egy olyan globális csapathoz csatlakozva, ami támogatja a karrierfejlődést és a készségfejlesztést. Sokan izgatottan keresik a Subway állásajánlatait.

ADVERTISEMENT

A Subway álláslehetőségeinek megtalálásához kövesd ebben a cikkben található útmutatót a lépésről lépésre történő jelentkezési folyamathoz.

Választási lehetőségek a Subway állásajánlatainak megtalálásához

Különböző lehetőségeket fedezhetsz fel, hogy megtaláld a Subway állásajánlatait. Ezek a módszerek kényelmesek, és lehetővé teszik, hogy gyorsan jelentkezz egy Subway állásra.

Íme néhány fontolóra veendő lehetőség:

ADVERTISEMENT

Menj el az üzletbe

Kezdd azzal, hogy ellátogatsz egy közeli Subway üzletbe és beszélsz az üzletvezetővel. Érdeklődj az álláslehetőségekről, és ha van valamilyen lehetőség, add át az önéletrajzodat. Néhány napon belül fel fognak venni veled a kapcsolatot.

Látogasson el a Subway weboldalára

Egy gyors álláskereséshez látogasson el a Subway weboldalára, majd kattintson a Careers linkre. 

Ez átvezeti Önt az állásportáljukra, ahol böngészhet és jelentkezhet az elérhető pozíciókra. Találja meg azokat, amelyek megfelelnek az érdeklődésének és céljainak.

ADVERTISEMENT

Használjon online állásportálokat

Emellett böngésszen online állásportálokat, mint például a Glassdoor és az Indeed. Ezek a platformok különféle állásajánlatokat listáznak a Subway cégnél.

A Subway-nál dolgozás pénzügyi előnyei

A Subway-munkahelyek számos pénzügyi juttatással járnak, amelyek talán vonzóak lehetnek számodra:

 1. Növekvő fizetések: Számíthatsz arra, hogy a fizetések elismerik kemény munkádat és hozzájárulásodat. Ezek a keresetek szilárd pénzügyi alapot jelentenek, támogatva céljaidat.
 2. Extra bevételek lehetségeségei: Fő fizetésed mellett lehetőséged van extra bevételre bónuszok és jutalmak révén, amelyek a teljesítményedhez kapcsolódnak. Ez arra ösztönöz, hogy kitűnj, és növeli az jövedelmedet.
 3. Étkezési kedvezmények: A Subway általában kedvezményeket biztosít az étkezésekre az alkalmazottaknak, segítve ezzel megspórolni az élelmiszerköltségeket, és növelni a megtakarításokat.
 4. Nyugdíjmegtakarítások: Néhány Subway-áruház nyugdíjterveket kínál, lehetővé téve számodra a jövőre való spórolást. Ez jelentős megtakarításokhoz és biztonságosabb nyugdíjhoz vezethet.
 5. Karrierfejlődés: A Subway-nál a munkavégzés szakmai fejlődéshez vezethet. Ahogy szerzel tapasztalatokat és készségeket, magasabb fizetésű pozíciók válnak elérhetővé.

A Subway-nál Leggyakrabban Betöltött Pozíciók és Becsült Fizetések

A Subway-nál való munkavállalás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy részese legyél egy globális márkanak, amely friss, gyorséttermi ételeiről ismert.

A Subway alkalmazottjaként csatlakozol egy sokszínű csapathoz, amely az innovációt, az ügyfél elégedettségét és egy támogató munkakörnyezetet tartja fontosnak.

Jelenlétük több mint 100 országban azt jelenti, hogy a Subway nem csak egy munka; ez egy esély a fejlődésre egy dinamikus és gyors tempójú iparágban.

Legyen szó karrier kezdetéről vagy új kihívásokról, a Subway lehetőséget biztosít a szakmai fejlődésre és a személyes növekedésre.

A Subway-nál Leggyakrabban Betöltött Pozíciók és Becsült Fizetések:

 • Szendvicsszakács: Felelős az ételek elkészítéséért, az ügyfélszolgálatért és a tisztaság fenntartásáért. Becsült fizetés: 20,000 – 25,000 dollár évente.
 • Műszakvezető: Ez a személy felügyeli a személyzetet, biztosítja a Subway szabványok betartását és kezeli az állományt. A becsült fizetés 25,000 – 30,000 dollár évente.
 • Asszisztens Vezető: Ez a pozíció segíti az üzletvezetőt a napi működésben, a személyzet képzésében és az ügyfélszolgálatban. A becsült fizetés 30,000 – 35,000 dollár évente.
 • Üzletvezető: Kezeli az áruház általános működését, pénzügyi teljesítményét és a csapat fejlesztését. Becsült fizetés: 35,000 – 45,000 dollár évente.
 • Kerületi Vezető: Ez a pozíció több áruházat felügyel, növekedési stratégiákat alakít ki és biztosítja az üzleti kiválóságot. A becsült fizetés 55,000 – 70,000 dollár évente.

Hogyan kell alkalmazni állásra a Subwaynál

A Subwaynál való állásra való jelentkezés nem jelent gondot. Az jelentkezési folyamat egyszerű és egyenes.

Csupán kövesd a Subway által megadott lépéseket, és máris úton leszel, hogy esetleg csatlakozhass az ő csapatukhoz.

Az alábbi lépéseket tekintsd meg útmutatóként ahhoz, hogyan kell jelentkezni állásra a Subwaynél.

Önéletrajz létrehozása

Kezdje a pályázat leadására való felkészülés során az önéletrajz elkészítésével.

Ez bemutatja a jövőbeli munkaadója számára minden fontos információt, mint például az Ön nevét, elérhetőségi adatait, korábbi munkatapasztalatait és készségeit.

Szükséges dokumentumok összegyűjtése

Önéletrajza mellett gyűjtse össze a szükséges dokumentumokat, mint például születési anyakönyvi kivonatát és Társadalombiztosítási Számát. 

A Subway cég egyes pozíciói esetén ezeket kérhetik. Ellenőrizze az álláshirdetést, vagy érdeklődjön a boltban az alkalmazási folyamat során a konkrét követelményekről.

Pályázat beküldése

Önéletrajzával és dokumentumaival kezében, készen áll az alkalmazásra. Személyesen felkeresheti az üzletet, vagy online jelentkezhet.

Online jelentkezés esetén töltsön fel önéletrajzot, vagy töltse ki az űrlapot és küldje el a toborzási vezetőnek.

Ha személyesen adja be a jelentkezést, adja át önéletrajzát vagy jelentkezését az üzletvezetőnek.

Interjú és Értékelési Folyamat

A toborzási csapat át fogja tekinteni a jelentkezésedet, mielőtt meghívnának egy interjúra, ami lehet telefonon vagy személyesen a toborzási központjukban vagy az üzletben.

Készülj fel gyakori interjúkérdések gyakorlásával. Elképzelhető, hogy bizonyos értékeléseket is le kell tenned a következő szakaszba való továbblépéshez.

Állásajánlat fogadása

Az interjút követően a toborzási vezető értékeli az Ön jelentkezését és értékelési eredményeit annak meghatározása érdekében, hogy alkalmas-e. 

Ha sikeres, kapcsolatba fognak lépni Önnel az ajánlattal. 

Mielőtt elfogadná, ellenőrizze a szerződést annak érdekében, hogy az illeszkedjen az igényeihez és céljaihoz. Miután csatlakozik, készen áll majd arra, hogy velük dolgozzon.

Hogyan ellenőrizheti a Jelentkezése státuszát

A Subway jelentkezése állapotának ellenőrzése egyszerű. Íme, amit tennie kell:

 1. E-mail ellenőrzés: Nézze meg a beérkezett üzeneteket és a spam mappát a Subway-től érkező üzenetekért. Elküldhették a frissítéseket vagy további lépéseket.
 2. Online profil: Jelentkezési folyamata során állított be online profiljára jelentkezzen be az oldalukon. Ott kell lennie egy területnek, ahol láthatja a jelentkezésének haladását.
 3. Telefonhívás: Fontolja meg a Subway általában pályázott helyszínének felhívását. Érdeklődjön a jelentkezésének állapotáról és arról, hogy szükségük van-e további részletekre Öntől.

Mi az University of SUBWAY® alkalmazás?

A University of SUBWAY® alkalmazás egy online tanítási platform, melyet azért terveztek, hogy fokozza és kiegészítse az alapoktatást, amit akkor kapsz, amikor csatlakozol a Subway csapatához.

Ez az alkalmazás különféle kurzusokat és tanulási modulokat kínál különböző területeken, az ételkészítéstől a vevőszolgálaton és a műveletek irányításáig.

Úgy működik, hogy:

 • Letöltheted az alkalmazást a Google Playről vagy az App Store-ról a mobil eszközödre.
 • Az alkalmazás interaktív kurzusok sorozatát kínálja, melyeket a saját tempódban teljesíthetsz.
 • Megkaphatsz kurzusértesítéseket és specifikus kvízeket.
 • A kurzusok befejezése után olyan kitűzőket és tanúsítványokat kaphatsz, amelyek igazolják a megszerzett tudást és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségedet.

Subway Állásfoglalás Gyakran Ismételt Kérdések

A Subway-nél való jelentkezés lehet egyenes út sokak számára, de az újoncok számára kicsit bonyolult lehet.

Lehetnek olyan kérdéseid, amelyekre válaszokat keresel.

Szerencsére összeállítottunk néhány gyakori kérdést, amit az új jelentkezők gyakran feltesznek, hogy segítsünk az döntéshozatali folyamatban.

A Subway jó választás lehet a foglalkoztatás szempontjából?

A Subway számos karrierlehetőséget kínál versenyképes fizetéssel és juttatásokkal, ezáltal kiváló választás lehet azok részére, akik karrierjük fejlesztését keresik.

Milyen előnyöket kínál a Subway?

A Subway alkalmazottai rugalmas munkaidőt, versenyképes fizetést, élelmiszerkedvezményeket és más olyan juttatásokat élvezhetnek, amelyek segítik az egészséges munka-magánélet egyensúly fenntartását.

Szükségem van tapasztalatra a Subway-nál történő munkához?

Míg a Subway-nél néhány pozíció tapasztalatot igényel, vannak olyan kezdő szintű pozíciók is, amelyek nem.

Hogyan növelhetem az esélyeimet a munkában való elhelyezkedésre?

A munkában való elhelyezkedés esélyeinek növelése érdekében fókuszálj arra, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújts az interjún. 

Készülj fel a gyakori interjú kérdések gyakorlásával, legyél pontos és megfelelően öltözve.

Összefoglalás

Összességében, ha elkötelezett vagy a tápláló és friss ételek kiszállítása mellett, kiváló ügyfélszolgálattal, a Subway kiváló tréninget, fizetést és juttatásokat nyújt a személyzetnek ezek eléréséhez. 

Ez ideális választás azoknak, akik karrierfejlődést és több lehetőséget keresnek a növekedésre.

Ne felejtsd el betartani az fentebb felsorolt útmutatást a Subway-nál való karrier megkezdéséhez.

Olvasás más nyelven