Locuri de muncă la Subway: Cum să aplicați online (Pas cu pas)

A lucra la Subway oferă o șansă de a face parte dintr-o franciză mondială cunoscută pentru mâncarea sa proaspătă. Cu magazine în peste 100 de țări, Subway oferă locuri de muncă pentru mii de oameni, punând accent pe diversitate, inovare și satisfacția clienților.

Ca angajat, vei primi un salariu corect și numeroase beneficii, alăturându-te unei echipe globale care sprijină creșterea în carieră și dezvoltarea abilităților. Mulți sunt nerăbdători să descopere ofertele de muncă de la Subway.

ADVERTISEMENT

Pentru a găsi posturi vacante la Subway, urmează ghidul din acest articol pentru un proces de aplicare pas cu pas.

Opțiuni pentru a găsi locuri de muncă vacante la Subway

Puteți explora diverse opțiuni pentru a găsi locuri de muncă vacante la Subway. Aceste metode sunt convenabile și vă permit să aplicați rapid pentru un loc de muncă la Subway.

Iată câteva opțiuni de luat în considerare:

ADVERTISEMENT

Mergi la magazin

Începe prin a vizita un magazin Subway din apropiere și vorbește cu managerul. Întreabă despre disponibilitatea locurilor de muncă și, dacă au, îți poți lăsa CV-ul. Te vor contacta în câteva zile.

Vizitați site-ul Subway

Pentru o căutare rapidă a unui loc de muncă, vizitați site-ul Subway și faceți clic pe Carieră.

Acest lucru vă va duce la portalul lor de locuri de muncă, unde puteți naviga și aplica pentru pozițiile disponibile. Găsiți pe cele care se potrivesc intereselor și obiectivelor dvs.

ADVERTISEMENT

Folosește Portalurile de Joburi Online

De asemenea, explorează portalurile de joburi online precum Glassdoor și Indeed. Aceste platforme listeză diverse oferte de angajare la Subway.

Beneficii financiare ale lucrului la Subway

Joburile de la Subway vin cu mai multe avantaje financiare care ar putea să-ți fie pe plac:

 1. Creșterea salariilor: Te poți baza pe salarii care recunosc munca ta grea și contribuțiile tale. Aceste câștiguri reprezintă o fundație financiară stabilă, sprijinindu-ți aspirațiile.
 2. Perspectiva unui venit suplimentar: În plus față de salariul principal, s-ar putea să câștigi un venit suplimentar prin bonusuri și recompense legate de performanța ta. Acest lucru te încurajează să fii excelent și îți sporește venitul.
 3. Reduceri la mese: De obicei, Subway oferă reduceri la mese pentru angajați, ajutându-te să economisești la cheltuielile cu mâncarea și să-ți crești economiile.
 4. Economii pentru pensie: Unele locații Subway oferă planuri de pensii, permițându-ți să economisești pentru viitor. Acest lucru poate duce la economii semnificative și o pensie mai sigură.
 5. Progres în carieră: Lucrul la Subway poate duce la dezvoltare profesională. Pe măsură ce dobândești experiență și abilități, pot apărea poziții mai bine plătite.

Cele mai comune roluri aplicate la Subway și Salariile lor Estimate

A lucra la Subway oferă oportunitatea unică de a fi parte a unei mărci globale cunoscută pentru angajamentul său față de preparatele rapid-service proaspete.

Ca angajat la Subway, te alături unei echipe diversificate care pune preț pe inovație, satisfacția clienților și un mediu de lucru susținător.

Cu o prezență în peste 100 de țări, Subway nu este doar un loc de muncă; este o șansă de a crește într-o industrie dinamică și rapidă.

Fie că îți începi cariera sau cauți noi provocări, Subway oferă o platformă pentru dezvoltare profesională și creștere personală.

Cele mai comune roluri aplicate la Subway și Salariile lor Estimate:

 • Artistul Sandvișurilor: Responsabil pentru pregătirea mâncărurilor, servirea clienților și menținerea curățeniei. Salariu estimat: $20,000 – $25,000 pe an.
 • Manager de Schimb: Această persoană supraveghează personalul, se asigură că se respectă standardele Subway și administrează inventarul. Salariul estimat este de $25,000 – $30,000 pe an.
 • Manager Asistent: Acest rol asistă managerul magazinului în operațiunile zilnice, instruirea personalului și servirea clienților. Salariul estimat este de $30,000 – $35,000 pe an.
 • Manager de Magazin: Administrează în totalitate operațiunile magazinului, performanța financiară și dezvoltarea echipei. Salariu estimat: $35,000 – $45,000 pe an.
 • Manager de District: Acest rol supraveghează mai multe locații de magazine, dezvoltă strategii de creștere și asigură excelența operațională. Salariul estimat este de $55,000 – $70,000 pe an.

Cum să aplici pentru un loc de muncă la Subway

Pentru a aplica pentru un loc de muncă la Subway, nu trebuie să-ți faci griji. Procesul de aplicare este simplu și direct. 

Urmează doar pașii furnizați de Subway și vei fi pe calea de a te alătura, potențial, echipei lor.

Consultă pașii de mai jos pentru un ghid despre cum să aplici pentru un loc de muncă la Subway.

Crearea CV-ului tău

Începe prin a-ți crea CV-ul atunci când te pregătești să aplici pentru un job.

Ar trebui să evidențieze toate informațiile relevante pentru viitorul tău angajator, cum ar fi numele tău, detaliile de contact, experiențele anterioare de muncă și abilitățile tale.

Colectarea documentelor necesare

În plus față de CV-ul dvs., adunați documente necesare precum certificatul de naștere și Numărul de Asigurare Socială.

Anumite roluri la Subway ar putea solicita aceste documente. Verificați lista de locuri de muncă sau întrebați în magazin pe durata procesului de aplicare pentru cerințe specifice.

Trimiterea aplicației tale

Cu CV-ul și documentele la îndemână, ești pregătit să aplici. Poți vizita magazinul personal sau poți aplica online.

Pentru aplicațiile online, încarcă CV-ul sau completează formularul de aplicație și trimite-l managerului de recrutare.

Dacă aplici personal, oferă CV-ul sau aplicația managerului magazinului.

Procesul de Interviu și Evaluare

Echipa de recrutare va revizui aplicația dvs. înainte de a vă invita la un interviu, care s-ar putea desfășura prin telefon sau față în față la centrul lor de recrutare sau la magazin. 

Pregătiți-vă practicând întrebări comune de interviu. S-ar putea să trebuiască să treceți și anumite evaluări pentru a avansa la etapa următoare.

Primiterea unei Oferte de Muncă

După interviu, managerul de recrutare va evalua aplicația și rezultatele evaluării tale pentru a determina adecvarea ta. 

Dacă ai succes, te vor contacta cu oferta. 

Înainte de a accepta, analizează contractul pentru a te asigura că se aliniază cu nevoile și obiectivele tale. Odată angajat, vei fi pregătit să începi munca cu ei.

Cum să verifici starea aplicației tale

Verificarea stării aplicației tale de la Subway este simplă. Iată ce trebuie să faci:

 1. Verificare prin e-mail: Caută în inboxul și în dosarul de spam mesaje de la Subway. Este posibil să fi trimis actualizări sau pași suplimentari.
 2. Profil online: Conectează-te pe site-ul lor dacă ai creat un profil online în timpul aplicației. Ar trebui să existe o secțiune unde poți vizualiza progresul aplicației tale.
 3. Apel telefonic: Gândește-te să suni locația Subway la care ai aplicat. Întreabă despre starea aplicației tale și dacă au nevoie de mai multe detalii de la tine.

Ce este aplicația University of SUBWAY®

Aplicația University of SUBWAY® este o platformă de formare online proiectată pentru a îmbunătăți și completa formarea de bază pe care o primești atunci când te alături echipei Subway. 

Această aplicație oferă o varietate de cursuri și module de învățare care acoperă diverse aspecte, de la pregătirea alimentelor la serviciul pentru clienți și managementul operațiunilor.

Funcționează într-un mod simplu și convenabil:

 • Poți descărca aplicația din Magazinul Google Play sau App Store pe dispozitivul tău mobil.
 • Aplicația oferă o serie de cursuri interactive pe care le poți parcurge în ritmul tău.
 • Poți primi notificări despre cursuri și quiz-uri specifice.
 • Pe măsură ce finalizezi cursurile, poți obține ecusoane și certificate care atestă cunoștințele tale și demonstrează angajamentul tău pentru îmbunătățirea continuă.

Întrebări frecvente despre cererea de angajare la Subway

Aplicarea la Subway poate fi simplă pentru unii, dar poate fi un pic complexă pentru cei care o fac pentru prima dată.

S-ar putea să ai întrebări la care cauți răspunsuri.

Din fericire, am adunat unele întrebări comune pe care noii aplicanți le pun adesea pentru a te ajuta să-ți ghidezi procesul decizional.

Este Subway o alegere bună pentru angajare?

Subway oferă numeroase oportunități de carieră cu salarii competitive și beneficii, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care caută creștere profesională.

Ce beneficii oferă Subway?

Angajații de la Subway se bucură de program flexibil, salariu competitiv, reduceri la mâncare și alte beneficii care promovează un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

Aveam nevoie de experiență pentru a lucra la Subway?

Deși unele poziții la Subway necesită experiență, există roluri de nivel de intrare disponibile care nu o cer.

Cum îmi pot crește șansele de a fi angajat?

Concentrează-te pe excelența în cadrul interviului pentru a-ți mări șansele de a fi angajat.

Pregătește-te prin practicarea întrebărilor comune de interviu, fii punctual și îmbracă-te corespunzător.

Concluzie

În concluzie, dacă vă angajați să furnizați mâncare nutritivă și proaspătă cu un serviciu de clienți excepțional, Subway oferă training de top, salarii și beneficii pentru personalul său pentru a realiza aceste obiective.

Este o alegere ideală pentru persoanele care își caută avansarea în carieră și mai multe oportunități de creștere.

Asigurați-vă că respectați ghidul de mai sus pentru a începe călătoria dumneavoastră cu Subway.

Citeste în alta limba