Работни места в Събуей: Как да кандидатстваме онлайн (стъпка по стъпка)

Работата в Subway предоставя възможност да сте част от световна франчиза, известна със своята свежа храна. С над 100 държави с магазини, Subway осигурява заетост за хиляди души, като подчертава разнообразието, иновациите и удовлетворението на клиентите.

Като служител, ще получите справедливо възнаграждение и множество предимства, присъединявайки се към глобален екип, който подкрепя кариерното развитие и развитието на уменията. Мнозина с нетърпение търсят обяви за работа в Subway.

ADVERTISEMENT

За да намерите свободни работни места в Subway, следвайте ръководството в тази статия за стъпковия процес на кандидатстване.

Възможности за намиране на свободни работни места в Subway

Можете да изследвате различни възможности за намиране на свободни работни места в Subway. Тези методи са удобни и ви позволяват бързо да кандидатствате за работа в Subway.

Ето някои възможности, които да разгледате:

ADVERTISEMENT

Отидете до магазина

Започнете като посетите магазин на Събуей в близост и се обадете на управителя. Попитайте за свободни работни места и, ако имат такива, предайте автобиографията си. Те ще се свържат с вас след няколко дни.

Посетете уебсайта на Subway

За бързо търсене на работа, посетете уебсайта на Subway и кликнете върху Кариери.

Това ще ви отведе до техния работен портал, където можете да разгледате и кандидатствате за наличните позиции. Намерете такива, които отговарят на вашите интереси и цели.

ADVERTISEMENT

Използвайте онлайн портали за работа

Също така, разгледайте онлайн портали за работа като Glassdoor и Indeed. Тези платформи изброяват различни свободни позиции в Subway.

Финансови ползи от работата в Subway

Работата в Subway включва няколко финансови предимства, които бихте могли да намерите привлекателни:

 1. Растящи заплати: Можете да разчитате на заплати, които отбелязват вашата усилия и приноси. Тези приходи служат като стабилна финансова основа, подкрепяйки вашите амбиции.
 2. Възможности за допълнителни приходи: Освен основната си заплата, може да спечелите допълнителни приходи чрез бонуси и награди, свързани със вашето представяне. Това ви стимулира да бъдете изключителни и увеличава вашия доход.
 3. Отстъпки за храни: Subway обикновено предоставя отстъпки за храни на служителите, което ви помага да спестите на разходите за храна и да увеличите спестяванията си.
 4. Спестявания за пенсия: Някои места на Subway предлагат планове за пенсия, които ви позволяват да спестите за бъдещето. Това може да доведе до значителни спестявания и по-сигурна пенсия.
 5. Продвижение в кариерата: Работата във Subway може да доведе до професионално развитие. С придобиването на опит и умения по-високо платени позиции може да се предложат.

Най-често използвани роли в Subway и техните предполагаеми заплати

Работата в Subway предлага уникална възможност да бъдете част от глобална марка, известна със своята ангажираност към свежи и бързо обслужващи ястия.

Като служител на Subway, вие сте част от разнообразен екип, който цени иновациите, удовлетворението на клиента и подкрепящата работна среда.

С присъствие в над 100 държави, Subway не е просто работа; това е възможност да се развивате в динамична и бързо развиваща се индустрия.

Без значение дали започвате кариерата си или търсите нови предизвикателства, Subway предоставя платформа за професионално развитие и личен растеж.

Най-често използвани роли в Subway и техните предполагаеми заплати:

 • Артист по сандвичи: Отговаря за приготвяне на храна, обслужване на клиенти и поддържане на чистотата. Приблизителна заплата: $20,000 – $25,000 годишно.
 • Мениджър на смяна: Този човек надзирава персонала, гарантира спазването на стандартите на Subway и управлява запасите. Приблизителната заплата е $25,000 – $30,000 годишно.
 • Помощник мениджър: Тази позиция помага на мениджъра на магазина в ежедневните операции, обучението на персонала и обслужването на клиенти. Приблизителната заплата е $30,000 – $35,000 годишно.
 • Мениджър на магазина: Управлява общите операции на магазина, финансовата му производителност и развитието на екипа. Приблизителна заплата: $35,000 – $45,000 годишно.
 • Регионален мениджър: Тази позиция надзирава няколко местоположения на магазини, разработва стратегии за растеж и гарантира оперативно отличие. Приблизителната заплата е $55,000 – $70,000 годишно.

Как да кандидатствате за работа в Subway

За да кандидатствате за работа в Subway, няма нужда да се притеснявате. Процесът на кандидатстване е прост и безпроблемен.

Просто следвайте стъпките, предоставени от Subway, и може би скоро ще се присъедините към тяхната екип.

Разгледайте посочените по-долу стъпки за насоки как да кандидатствате за работа в Subway.

Съставяне на резюме

Започнете с изготвянето на резюме, когато се подготвяте да кандидатствате за работа. 

То трябва да представя всички съществени данни за бъдещия ви работодател, като вашето име, контактни данни, предишни работни опити и умения.

Събиране на необходимите документи

Освен автобиографията си, съберете необходимите документи като свидетелство за раждане и Номер за социално осигуряване.

При някои роли в Subway може да бъде изискано това. Проверете обявата за работа или попитайте в магазина по време на процеса на кандидатстване за специфични изисквания.

Подаване на вашето заявление

С вашия резюме и документи в ръка, вие сте готови да кандидатствате. Можете да посетите магазина лично или да кандидатствате онлайн. 

За онлайн заявления, или качете своето резюме, или попълнете формуляра и го изпратете на управляващия по подбор на персонала. 

При подаване лично, предайте резюмето или заявлението си на управителя на магазина.

Интервю и Процес на Оценка

Екипът по набиране на персонал ще прегледа вашето заявление преди да ви покани на интервю, което може да бъде по телефона или лично в техния център за набиране на персонал или в магазина.

Подгответе се, като практикувате обичайни въпроси за интервюто. Също така може да се наложи да изминете определени оценки, за да продължите към следващия етап.

Получаване на оферта за работа

След интервюто, ръководителят по набиране на персонал ще прецени вашето заявление и резултатите от оценката, за да определи вашата пригодност.

При успешност, ще се свържат с вас с офертата.

Преди да приемете, прегледайте договора, за да се уверите, че съответства на вашите нужди и цели. След като започнете работа с тях, ще бъдете готови да започнете да работите с тях.

Как да проверите статуса на вашето приложение

Проверката на статуса на вашето приложение в Subway е проста. Ето какво трябва да направите:

 1. Проверка на имейл: Проверете във вашата кутия със съобщения и папката за спам за съобщения от Subway. Те може да са изпратили актуализации или допълнителни стъпки.
 2. Онлайн профил: Влезте в сайта им, ако сте създали онлайн профил по време на кандидатстването. Трябва да има отдел за преглед на напредъка на вашето приложение.
 3. Телефонен разговор: Подумайте за обаждане на мястото на Subway, на което сте кандидатствали. Попитайте за статуса на вашето приложение и дали се изискват допълнителни данни от вас.

Какво е приложението Университет на SUBWAY®

Приложението Университет на SUBWAY® е онлайн обучителна платформа, създадена с цел да подобри и допълни основното обучение, което получавате при присъединяването към екипа на Събуей.

Това приложение предлага разнообразие от курсове и учебни модули, покриващи различни аспекти, от приготвянето на храна до обслужването на клиенти и управлението на операциите.

То функционира по прост и удобен начин:

 • Можете да изтеглите приложението от Google Play или App Store на вашия мобилен устройство.
 • Приложението предоставя поредица от интерактивни курсове, които можете да завършите във вашия собствен темп.
 • Можете да получавате уведомления за курса и специфични тестове.
 • След като завършите курсовете, можете да получите значки и сертификати, които потвърждават вашето обучение и показват вашето стремеж към непрекъснато усъвършенстване.

Често задавани въпроси за кандидатстване за работа в Subway

Кандидатстването в Subway може да бъде лесно за някои, но може да бъде малко сложно за първи път.

Може би имате въпроси, на които търсите отговори.

Късметлийски сме събрали някои от честите въпроси, които новите кандидати често задават, за да помогнем насочване процеса на вземане на решения.

Какви предимства предлага марката Subway?

Служителите на марката Subway се наслаждават на гъвкаво работно време, конкурентно заплащане, отстъпки за храна и други предимства, които насърчават здрав баланс между работа и живот.

Дали Необходимо Е Опит За Работа В Събуей?

Въпреки, че за някои позиции в Събуей е необходим опит, има позиции за начинаещи, за които това не е задължително.

Как Мога Да Увелича Шансовете Си за Приемане на Работа?

Фокусирайте се върху отличното си представяне по време на интервюто, за да увеличите шансовете си да бъдете приети на работа. 

Подгответе се, като практикувате обичайни въпроси по време на интервюто, бъдете точни и се облечете подходящо.

Заключение

Подчертаваме, че ако сте посветени на доставянето на храна богата на хранителни вещества и свежест, предлагайки изключително добро обслужване на клиенти, Subway осигурява върховно обучение, заплата и блага за своя персонал, за да постигне тези цели. 

Това е идеален избор за лица, които търсят кариерно развитие и повече възможности за растеж.

Уверете се, че спазвате горепосочения ръководител, за да започнете пътуването си с Subway.

Четете на друг език