Poslovi u Subwayu: Kako se prijaviti online (Korak po korak)

Rad u Subwayu pruža priliku da budete dio svjetske franšize poznate po svježoj hrani. S trgovinama u preko 100 zemalja, Subway pruža zapošljavanje tisućama ljudi te naglašava raznolikost, inovacije i zadovoljstvo kupaca.

Kao zaposlenik, primit ćete pošteno plaću i mnoge pogodnosti, pridružujući se globalnom timu koji podupire napredovanje u karijeri i razvoj vještina. Mnogi s nestrpljenjem očekuju otvaranje radnih mjesta u Subwayu.

ADVERTISEMENT

Kako biste pronašli slobodna radna mjesta u Subwayu, slijedite vodič u ovom članku za postupak prijave korak po korak.

Opcije za pronalaženje slobodnih radnih mjesta u Subwayu

Možete istražiti različite opcije za pronalaženje slobodnih radnih mjesta u Subwayu. Ove metode su praktične i omogućuju vam brzu prijavu za posao u Subwayu.

Ovdje su neke opcije koje biste mogli uzeti u obzir:

ADVERTISEMENT

Idi u trgovinu

Počni posjetom Subway trgovini u blizini i razgovaraj s menadžerom. Pitaj za otvorena radna mjesta, a ako imaju, predaj svoj životopis. Kontaktirat će te za nekoliko dana.

Posjetite web stranicu Subwaya

Za brzo pretraživanje poslova, posjetite web stranicu Subwaya i kliknite na Karijere.

To će vas odvesti na njihov poslovni portal gdje možete pregledavati i prijavljivati se za dostupna radna mjesta. Pronađite one koji odgovaraju vašim interesima i ciljevima.

ADVERTISEMENT

Koristite online portale za posao

Također, istražite online portale za posao poput Glassdoor-a i Indeed-a. Ovi portali nabrajaju različite otvorene pozicije za posao u Subwayu.

Financijske prednosti rada u restoranu Subway

Poslovi u poduzeću Subway dolaze s nekoliko financijskih pogodnosti koje biste mogli smatrati privlačnima:

 1. Rastuće plaće: Možete računati na plaće koje priznaju vaš trud i doprinose. Ovi prihodi služe kao stabilna financijska osnova, podržavajući vaše težnje.
 2. Mogućnosti dodatnih prihoda: Osim vaše glavne plaće, mogli biste zaraditi dodatne prihode putem bonusa i nagrada povezanih s vašim učinkom. To vas potiče da se istaknete i povećava vaše prihode.
 3. Popusti na obroke: Restoran Subway obično nudi popuste na obroke za zaposlenike, pomažući vam da štedite na prehrambenim troškovima i povećate svoje uštede.
 4. Štednja za mirovinu: Neke lokacije restorana Subway nude planove za mirovinu, omogućavajući vam da štedite za budućnost. To može dovesti do značajnih ušteda i sigurnije mirovine.
 5. Napredovanje u karijeri: Rad u restoranu Subway može dovesti do profesionalnog razvoja. Kako stječete iskustvo i vještine, mogu se otvoriti bolje plaćena radna mjesta.

Najčešće tražene uloge u Subwayu i njihove procijenjene plaće

Rad u Subwayu pruža jedinstvenu priliku da budete dio globalnog brenda poznatog po predanosti svježim, brzim obrocima.

Kao radnik Subwaya, pridružujete se raznolikom timu koji cijeni inovacije, zadovoljstvo kupaca i poticajno radno okruženje.

S prisutnošću u preko 100 zemalja, Subway nije samo posao; to je prilika za rast u dinamičnoj i brzoj industriji.

Bilo da započinjete karijeru ili tražite nove izazove, Subway pruža platformu za profesionalni razvoj i osobni rast.

Najčešće tražene uloge u Subwayu i njihove procijenjene plaće:

 • Artista Sendviča: Odgovoran za pripremu hrane, uslugu kupcima i održavanje čistoće. Procijenjena plaća: $20,000 – $25,000 godišnje.
 • Vođa Smjene: Ova osoba nadzire osoblje, osigurava usklađenost sa standardima Subwaya i upravlja inventarom. Procijenjena plaća je $25,000 – $30,000 godišnje.
 • Asistent Menadžera: Ova pozicija pomaže menadžeru trgovine u svakodnevnim operacijama, obuci osoblja i usluzi kupaca. Procijenjena plaća je $30,000 – $35,000 godišnje.
 • Menadžer Trgovine: Upravlja ukupnim radom trgovine, financijskim rezultatima i razvojem tima. Procijenjena plaća: $35,000 – $45,000 godišnje.
 • Menadžer Okruga: Ova pozicija nadzire više lokacija trgovina, razvija strategije rasta i osigurava operativnu izvrsnost. Procijenjena plaća je $55,000 – $70,000 godišnje.

Prijavljivanje za posao u restoranu Subway

Za prijavu za posao u restoranu Subway, ne trebate brinuti. Postupak prijave je jednostavan i direktan. 

Samo slijedite korake koje je Subway predložio, i bit ćete na putu da potencijalno postanete dio njihovog tima.

Pogledajte ispod navedene korake kao vodič za prijavu za posao u restoranu Subway.

Stvaranje Vašeg Životopisa

Započnite izradu svog životopisa kada se pripremate za prijavu na posao. 

Trebao bi prikazati sve relevantne informacije za vašeg budućeg poslodavca, poput vašeg imena, kontaktnih podataka, prethodnih radnih iskustava i vještina.

Skupljanje potrebnih dokumenata

Osim životopisa, prikupite potrebne dokumente poput rodne isprave i broja društvenog osiguranja.

Za neke uloge u Subwayu može biti potrebno i to. Provjerite natječaj za posao ili pitajte u trgovini tijekom procesa prijave za specifične zahtjeve.

Slanje vaše prijave

Imajući svoj životopis i dokumente pri ruci, spremni ste se prijaviti. Možete posjetiti trgovinu osobno ili se prijaviti online.

Za online prijave, ili učitajte svoj životopis ili ispunite obrazac za prijavu i pošaljite ga upravitelju zapošljavanja.

Ako se prijavljujete osobno, predajte svoj životopis ili prijavu upravitelju trgovine.

Intervju i procjena procesa

Regrutacijski tim će pregledati vašu prijavu prije nego što vas pozovu na intervju, koji može biti putem telefona ili osobno u njihovom regrutacijskom centru ili trgovini.

Pripremite se vježbanjem uobičajenih pitanja za intervju. Možda ćete također trebati proći određene procjene kako biste nastavili na sljedeću fazu.

Primanje radne ponude

Nakon intervjua, upravitelj za zapošljavanje će procijeniti vašu prijavu i rezultate ocjenjivanja kako bi utvrdio vašu prikladnost.

Ako uspijete, kontaktirat će vas s ponudom.

Prije nego je prihvatite, pregledajte ugovor kako biste bili sigurni da je u skladu s vašim potrebama i ciljevima. Jednom kad započnete, bit ćete spremni početi raditi s njima.

Kako Provjeriti Stanje Vaše Prijave

Provjeriti stanje Vaše prijave za Subway je jednostavno. Evo što trebate napraviti:

 1. Provjerite E-mail: Potražite poruke od Subway-a u vašem inboxu i spam mapi. Moguće je da su poslali ažuriranja ili daljnje korake.
 2. Online Profil: Prijavite se na njihovu stranicu ako ste postavili online profil tijekom prijave. Trebalo bi biti područje za pregled napretka vaše prijave.
 3. Telefonski Poziv: Razmislite o pozivu Subway lokacije na koju ste se prijavili. Pitajte za stanje vaše prijave i trebaju li dodatne detalje od vas.

Što je University of SUBWAY® aplikacija

University of SUBWAY® aplikacija je online platforma za obuku dizajnirana kako bi nadopunila i unaprijedila osnovnu obuku koju primate prilikom pridruživanja Subway timu.

Ova aplikacija nudi različite tečajeve i modules učenja koji pokrivaju različite aspekte, od pripreme hrane do usluge za korisnike i upravljanja operacijama.

Radi na jednostavan i prikladan način:

 • Možete preuzeti aplikaciju sa Google Play-a ili App Store-a na vašem mobilnom uređaju.
 • Aplikacija nudi seriju interaktivnih tečajeva koje možete proučavati u vlastitom ritmu.
 • Možete primati obavijesti o tečaju i specifične kvizove.
 • Dok završavate tečajeve, možete dobiti značke i certifikate koji potvrđuju vaše učenje i demonstriraju vašu posvećenost kontinuiranom usavršavanju.

Česta pitanja prilikom prijave za posao u Subwayu

Prijavljivanje za posao u Subwayu možda je jednostavno za neke, ali za početnike može biti malo složenije.

Možda imate pitanja na koje tražite odgovore.

Srećom, pripremili smo neka česta pitanja koja novi kandidati često postavljaju kako bismo vam pomogli u procesu donošenja odluke.

Je li Subway dobar izbor za zapošljavanje?

Subway nudi brojne karijerne prilike s konkurentnim plaćama i beneficijama, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže napredovanje u karijeri.

Kakve pogodnosti nudi Subway?

Zaposlenici u Subwayu uživaju u fleksibilnom radnom vremenu, konkurentnoj plaći, popustima na hranu i drugim pogodnostima koje promiču zdravu ravnotežu između posla i privatnog života.

Trebam li iskustvo za rad u Subwayu?

Iako neka radna mjesta u Subwayu zahtijevaju iskustvo, postoje početničke uloge koje to ne zahtijevaju.

Kako Povećati Svoje Izglede za Dobivanje Posla?

Fokusirajte se na odlično izvođenje na razgovoru za posao kako biste povećali svoje izglede za dobivanje posla.

Pripremite se tako da vježbate uobičajena pitanja na razgovoru za posao, budete točni i obučeni primjereno.

Zaključak

Ukratko, ako ste predani pružanju zdrave i svježe hrane s iznimnom uslugom kupcima, Subway pruža vrhunsku obuku, plaću i beneficije za svoje osoblje kako bi postigli te ciljeve. 

To je idealan izbor za osobe koje traže napredovanje u karijeri i više mogućnosti za rast.

Osigurajte da se pridržavate gore navedenog vodiča kako biste započeli svoje putovanje s Subwayem.

Čitajte na drugom jeziku