Vacatures bij Subway: Hoe online solliciteren (Stap-voor-stap)

Werken bij Subway biedt de kans om deel uit te maken van een wereldwijde franchise die bekend staat om zijn verse voedsel. Met winkels in meer dan 100 landen biedt Subway werk aan duizenden mensen, met nadruk op diversiteit, innovatie en klanttevredenheid.

Als medewerker ontvang je een eerlijk salaris en tal van voordelen, en sluit je je aan bij een wereldwijd team dat carrièregroei en vaardigheidsontwikkeling ondersteunt. Velen zijn enthousiast om vacatures bij Subway te ontdekken.

ADVERTISEMENT

Om Subway vacatures te vinden, volg de handleiding in dit artikel voor een stapsgewijs sollicitatieproces.

Opties om vacatures te vinden bij Subway

Je kunt verschillende opties verkennen om vacatures te vinden bij Subway. Deze methoden zijn handig en stellen je in staat om snel te solliciteren voor een baan bij Subway.

Hier zijn enkele opties om te overwegen:

ADVERTISEMENT

Ga naar de winkel

Begin met het bezoeken van een Subway-winkel dichtbij en spreek met de manager. Vraag naar vacatures en als ze die hebben, geef dan je cv af. Ze zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.

Bezoek de website van Subway

Voor een snelle baanzoektocht, bezoek de website van Subway en klik op Carrières.

Dit brengt je naar hun vacatureportaal waar je beschikbare posities kunt bekijken en solliciteren. Zoek naar vacatures die aansluiten bij jouw interesses en doelen.

ADVERTISEMENT

Gebruik Online Vacatureportalen

Verken ook online vacatureportalen zoals Glassdoor en Indeed. Op deze platforms worden verschillende vacatures bij Subway vermeld.

Financiële voordelen van werken bij Subway

Subway-banen komen met verschillende financiële voordelen die je misschien aantrekkelijk vindt:

 1. Stijgende salarissen: Je kunt rekenen op salarissen die je harde werk en bijdragen erkennen. Deze inkomsten dienen als een stabiele financiële basis die je aspiraties ondersteunt.
 2. Mogelijkheden voor extra inkomen: Naast je hoofdsalaris kun je extra inkomen verdienen via bonussen en beloningen gekoppeld aan je prestaties. Dit moedigt je aan om uit te blinken en verhoogt je inkomen.
 3. Kortingen op maaltijden: Subway biedt doorgaans korting op maaltijden voor werknemers, waardoor je kunt besparen op voedseluitgaven en je spaargeld kunt laten groeien.
 4. Pensioenspaarregelingen: Sommige Subway-locaties bieden pensioenplannen aan, waardoor je kunt sparen voor de toekomst. Dit kan leiden tot aanzienlijke spaartegoeden en een meer zekere pensioen.
 5. Loopbaanontwikkeling: Werken bij Subway kan leiden tot professionele ontwikkeling. Naarmate je ervaring en vaardigheden opdoet, kunnen er beter betaalde posities beschikbaar komen.

Meest Voorkomende Functies bij Subway en Hun Geschatte Salarissen

Werken bij Subway biedt een unieke kans om deel uit te maken van een wereldwijd bekend merk dat bekend staat om zijn toewijding aan verse, snelle maaltijden.

Als medewerker van Subway maak je deel uit van een divers team dat waarde hecht aan innovatie, klanttevredenheid en een ondersteunende werkomgeving.

Met aanwezigheid in meer dan 100 landen is Subway niet zomaar een baan; het is een kans om te groeien in een dynamische en snel veranderende branche.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, Subway biedt een platform voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Meest Voorkomende Functies bij Subway en Hun Geschatte Salarissen:

 • Broodjeskunstenaar: Verantwoordelijk voor voedselbereiding, klantenservice en het handhaven van netheid. Geschat salaris: $20.000 – $25.000 per jaar.
 • Shiftmanager: Deze persoon stuurt het personeel aan, zorgt voor naleving van de Subway-standaarden en beheert de voorraad. Het geschatte salaris is $25.000 – $30.000 per jaar.
 • Assistent-manager: Deze functie helpt de bedrijfsleider bij de dagelijkse werkzaamheden, personeelstraining en klantenservice. Het geschatte salaris is $30.000 – $35.000 per jaar.
 • Bedrijfsleider: Beheert de algehele winkelactiviteiten, financiële prestaties en teamontwikkeling. Geschat salaris: $35.000 – $45.000 per jaar.
 • Districtsmanager: Deze functie beheert meerdere winkellocaties, ontwikkelt groeistrategieën en zorgt voor operationele uitmuntendheid. Het geschatte salaris is $55.000 – $70.000 per jaar.

Solliciteren naar een baan bij Subway

Als je wilt solliciteren naar een baan bij Subway, hoef je je geen zorgen te maken. Het sollicitatieproces is eenvoudig en duidelijk.

Volg gewoon de stappen die door Subway worden aangegeven, en je bent op weg om mogelijk deel uit te maken van hun team.

Bekijk de onderstaande stappen voor een handleiding over hoe je kunt solliciteren naar een baan bij Subway.

Het maken van je cv

Begin met het opstellen van je cv wanneer je je voorbereidt om te solliciteren naar een baan.

Je cv moet alle relevante informatie bevatten voor je toekomstige werkgever, zoals je naam, contactgegevens, eerdere werkervaring en vaardigheden.

Vereiste Documenten Verzamelen

Naast je cv, verzamel de benodigde documenten zoals je geboortecertificaat en sofinummer.

Sommige functies bij Subway kunnen hierom vragen. Controleer de vacature of informeer in de winkel tijdens je sollicitatieproces voor specifieke vereisten.

Je sollicitatie indienen

Met je cv en documenten bij de hand ben je klaar om te solliciteren. Je kunt persoonlijk naar de winkel gaan of online solliciteren.

Voor online sollicitaties kun je ofwel je cv uploaden, of het sollicitatieformulier invullen en naar de recruitment manager sturen.

Als je persoonlijk solliciteert, geef dan je cv of sollicitatiebrief af aan de winkelmanager.

Sollicitatie- en Beoordelingsproces

Het wervingsteam zal je sollicitatie bekijken alvorens je uit te nodigen voor een interview, dat telefonisch kan zijn of persoonlijk op hun wervingscentrum of in de winkel.

Bereid je voor door veel voorkomende interviewvragen te oefenen. Mogelijk moet je ook bepaalde beoordelingen succesvol doorstaan om door te gaan naar de volgende fase.

Een baanaanbieding ontvangen

Na het sollicitatiegesprek zal de recruiter uw sollicitatie en beoordelingsresultaten evalueren om uw geschiktheid te bepalen.

Als dit succesvol is, zullen ze contact met u opnemen met het aanbod.

Voor het accepteren, bekijk het contract om ervoor te zorgen dat het overeenkomt met uw behoeften en doelen. Zodra u aan boord bent, bent u klaar om met hen te beginnen werken.

Hoe u uw sollicitatiestatus kunt controleren

Het controleren van de status van uw Subway-sollicitatie is eenvoudig. Hier is wat u moet doen:

 1. E-mailcontrole: Kijk in uw inbox en spammap naar berichten van Subway. Ze kunnen updates of verdere stappen hebben gestuurd.
 2. Online profiel: Meld u aan op hun site als u tijdens de sollicitatie een online profiel hebt ingesteld. Er moet een gedeelte zijn om de voortgang van uw sollicitatie te bekijken.
 3. Telefoontje: Overweeg om de Subway-locatie waar u heeft gesolliciteerd te bellen. Vraag naar de status van uw sollicitatie en of ze meer gegevens van u nodig hebben.

Wat is de University of SUBWAY® App

De University of SUBWAY® app is een online trainingsplatform dat is ontworpen om de basisopleiding die je krijgt bij het werken bij het Subway-team te verbeteren en aan te vullen.

Deze applicatie biedt een verscheidenheid aan cursussen en leermogelijkheden die verschillende aspecten bestrijken, van voedselbereiding tot klantenservice en operationeel management.

Het werkt op een eenvoudige en handige manier:

 • Je kunt de app downloaden vanuit de Google Play Store of de App Store op je mobiele apparaat.
 • De app biedt een reeks interactieve cursussen die je op eigen tempo kunt volgen.
 • Je kunt cursusmeldingen en specifieke quizzen ontvangen.
 • Na het voltooien van de cursussen kun je badges en certificaten verdienen die je leerproces valideren en je inzet voor continue verbetering demonstreren.

Veelgestelde vragen over solliciteren bij Subway

Het solliciteren bij Subway kan voor sommigen eenvoudig zijn, maar voor nieuwkomers kan het wat ingewikkelder zijn.

Je kunt vragen hebben waar je antwoorden op wilt vinden.

Gelukkig hebben we enkele veelvoorkomende vragen van nieuwe sollicitanten verzameld om je te helpen bij het nemen van beslissingen.

Is Subway a Good Choice for Employment?

Subway biedt tal van carrièremogelijkheden met competitieve salarissen en voordelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die streven naar loopbaangroei.

Welke voordelen biedt Subway?

Subway-medewerkers genieten van flexibele werktijden, een competitief salaris, voedselkortingen en andere voordelen die een gezonde balans tussen werk en privéleven bevorderen.

Heb ik ervaring nodig om bij Subway te werken?

Hoewel sommige posities bij Subway ervaring vereisen, zijn er instapfuncties beschikbaar waarbij dit niet nodig is.

Hoe kan ik mijn kansen vergroten om aangenomen te worden?

Richt je op het uitblinken tijdens je sollicitatiegesprek om je kansen op aangenomen te worden te vergroten.

Bereid je voor door veelvoorkomende sollicitatievragen te oefenen, punctueel te zijn en gepast gekleed te gaan.

Conclusie

Kortom, als je toegewijd bent om voedzaam en vers voedsel te bezorgen met uitzonderlijke klantenservice, biedt Subway eersteklas training, salaris en voordelen voor het personeel om deze doelen te bereiken.

Het is een ideale keuze voor individuen die streven naar carrièregroei en meer mogelijkheden voor ontwikkeling.

Zorg ervoor dat je de bovenstaande handleiding opvolgt om je reis met Subway te starten.

Lees in een andere taal