Jobb på Subway: Hur man ansöker online (Steg för steg)

Att arbeta på Subway erbjuder en chans att vara en del av en världsomspännande franchise känd för sin färska mat. Med butiker i över 100 länder ger Subway jobb åt tusentals personer med fokus på mångfald, innovation och kundnöjdhet.

Som anställd kommer du att få en rättvis lön och många förmåner, och gå med i ett globalt team som stödjer karriärtillväxt och färdighetsutveckling. Många är nyfikna på att upptäcka jobböppningar på Subway.

ADVERTISEMENT

För att hitta lediga jobb på Subway, följ guiden i den här artikeln för en steg-för-steg-ansökningsprocess.

Alternativ för att hitta jobbannonser på Subway

Du kan utforska olika alternativ för att hitta jobbannonser på Subway. Dessa metoder är bekväma och gör det möjligt för dig att snabbt ansöka om ett jobb på Subway.

Här är några alternativ att överväga:

ADVERTISEMENT

Gå till affären

Börja med att besöka en närbelägen Subway-butik och prata med chefen. Fråga om lediga jobb och om de har några, lämna in ditt CV. De kommer att kontakta dig inom några dagar.

Besök Subway’s webbplats

För en snabb jobbsökning, besök Subway’s webbplats och klicka på Karriär.  

Detta tar dig till deras jobbportal där du kan bläddra bland tillgängliga positioner och ansöka. Hitta de som matchar dina intressen och mål.

ADVERTISEMENT

Använd Online Jobbportaler

Utforska också online jobbportaler som Glassdoor och Indeed. Dessa plattformar listar olika jobböppningar på Subway.

Ekonomiska Fördelar med att Arbeta på Subway

Att jobba på Subway ger flera ekonomiska fördelar som du kan finna lockande:

 1. Stigande Löner: Du kan räkna med löner som erkänner ditt hårda arbete och bidrag. Dessa förtjänster utgör en stadig ekonomisk grund som stödjer dina ambitioner.
 2. Möjligheter till Extra Inkomst: Förutom din ordinarie lön kan du tjäna extra pengar genom bonusar och belöningar kopplade till din prestation. Detta uppmuntrar dig att lyckas och ökar din inkomst.
 3. Rabatter på Mat: Subway erbjuder vanligtvis rabatter på mat till sina anställda, vilket hjälper dig att spara på matkostnader och öka dina besparingar.
 4. Pensionssparande: Vissa Subway-filialer erbjuder pensionssystem som möjliggör sparande för framtiden. Detta kan leda till betydande besparingar och en tryggare pension.
 5. Karriärutveckling: Att arbeta på Subway kan leda till professionell utveckling. När du får erfarenhet och kunskap kan högre betalda befattningar bli tillgängliga.

De Vanligaste Tillämpade Rollerna på Subway och Deras Beräknade Löner

Att arbeta på Subway ger en unik möjlighet att vara en del av ett globalt varumärke känt för sitt åtagande till färska, snabbt serverade måltider.

Som en Subway-anställd blir du en del av ett mångsidigt team som värdesätter innovation, kundnöjdhet och en stödjande arbetsmiljö.

Med närvaro i över 100 länder är Subway inte bara ett jobb; det är en chans att växa i en dynamisk och snabbt föränderlig bransch.

Oavsett om du börjar din karriär eller letar efter nya utmaningar, ger Subway en plattform för professionell utveckling och personlig tillväxt.

De Vanligaste Tillämpade Rollerna på Subway och Deras Beräknade Löner:

 • Mackkonstnär: Ansvarig för matförberedelse, kundservice och upprätthållande av renlighet. Beräknad lön: $20,000 – $25,000 per år.
 • Skiftchef: Denna person övervakar personalen, säkerställer efterlevnad av Subway-standards och hanterar inventeringen. Den beräknade lönen är $25,000 – $30,000 per år.
 • Biträdande Chef: Denna position assisterar butikschefen i dagliga operationer, personalutbildning och kundservice. Den beräknade lönen är $30,000 – $35,000 per år.
 • Butikschef: Hanterar övergripande butiksoperationer, ekonomisk prestanda och teamutveckling. Beräknad lön: $35,000 – $45,000 per år.
 • Områdeschef: Denna position övervakar flera butiksorter, utvecklar tillväxtstrategier och säkerställer operativt kunnande. Den beräknade lönen är $55,000 – $70,000 per år.

Att söka jobb på Subway

För att söka jobb på Subway behöver du inte oroa dig. Ansökningsprocessen är enkel och rak. 

Följ bara stegen som Subway tillhandahåller, och du är på väg att eventuellt få bli en del av deras team.

Kolla in stegen nedan för en guide om hur du ansöker om ett jobb på Subway.

Skapa din CV

Börja med att utforma din CV när du förbereder dig för att söka ett jobb.

Den bör visa all relevant information för din framtida arbetsgivare, såsom ditt namn, kontaktuppgifter, tidigare arbetslivserfarenheter och färdigheter.

Samla in nödvändiga dokument

Förutom ditt CV, ta fram nödvändiga dokument som din födelseattest och ditt Social Security-nummer.

Vissa roller på Subway kan be om dessa. Kontrollera jobbannonsen eller fråga i butiken under din ansökningsprocess för specifika krav.

Att skicka in din ansökan

Med ditt CV och dokument i handen är du redo att ansöka. Du kan besöka butiken personligen eller ansöka online.

Vid online-ansökningar kan du antingen ladda upp ditt CV eller fylla i ansökningsformuläret och skicka det till rekryteringsansvarig.

Vid personlig ansökan, lämna ditt CV eller ansökan till butikschefen.

Rekryterings- och bedömningsprocess

Rekryteringsteamet kommer att granska din ansökan innan de bjuder in dig till en intervju, som kan vara över telefon eller personligen antingen på deras rekryteringscenter eller i butiken.

Förbered dig genom att öva på vanliga intervjufrågor. Du kan även behöva klara vissa bedömningar för att gå vidare till nästa steg.

Få ett jobberbjudande

Efter intervjun kommer rekryteringschefen att bedöma din ansökan och bedömningsresultaten för att avgöra din lämplighet.

Om du blir framgångsrik kommer de att kontakta dig med erbjudandet.

Innan du accepterar, granska kontraktet för att säkerställa att det överensstämmer med dina behov och mål. När du väl är ombord är du redo att börja arbeta med dem.

Så här kontrollerar du statusen för din ansökan

Att kontrollera statusen för din Subway-ansökan är enkelt. Här är vad du behöver göra:

 1. Email-check: Kolla din inkorg och skräppostmapp för meddelanden från Subway. De kan ha skickat uppdateringar eller ytterligare steg.
 2. Online-profil: Logga in på deras webbplats om du har skapat en onlineprofil under ansökan. Det borde finnas ett område där du kan se din ansöknings framsteg.
 3. Telefonsamtal: Fundera på att ringa Subway-platsen du ansökte till. Fråga om din ansöknings status och om de behöver mer information från dig.

Vad är University of SUBWAY® App

University of SUBWAY®-appen är en onlineutbildningsplattform som är utformad för att förbättra och komplettera den grundläggande utbildning du får när du ansluter dig till Subway-teamet. 

Denna applikation erbjuder en mängd olika kurser och utbildningsmoduler som täcker olika aspekter, från matlagning till kundtjänst och driftsledning.

Den fungerar på ett enkelt och bekvämt sätt:

 • Du kan ladda ner appen från Google Play eller App Store på din mobila enhet.
 • Appen erbjuder en serie interaktiva kurser som du kan ta i din egen takt.
 • Du kan få kursaviseringar och specifika quiz.
 • När du slutför kurserna kan du få märken och certifikat som validerar din inlärning och visar ditt engagemang för kontinuerlig förbättring.

Vanliga frågor om ansökan för jobb på Subway

Att ansöka på Subway kan vara enkelt för vissa, men det kan vara lite komplicerat för förstagångssökande.

Du kanske har frågor som du letar efter svar på.

Turligt nog har vi sammanställt några vanliga frågor som nya sökande ofta ställer för att hjälpa dig i ditt beslutsfattande.

Är Subway ett bra val för anställning?

Subway erbjuder många karriärmöjligheter med konkurrenskraftiga löner och förmåner, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som söker karriärtillväxt.

Vilka Förmåner Erbjuder Subway?

Subway-anställda har flexibla arbetstider, konkurrenskraftig lön, matrabatter och andra förmåner som främjar en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Behöver jag erfarenhet för att jobba på Subway?

Även om vissa tjänster på Subway kräver erfarenhet, finns det instegsroller tillgängliga som inte kräver det.

Hur kan jag öka mina chanser att bli anställd?

Fokusera på att lyckas under din intervju för att öka dina chanser att bli anställd.

Förbered dig genom att öva på vanliga intervjufrågor, vara punktlig och klä dig lämpligt.

Slutsats

Sammanfattningsvis, om du är engagerad i att leverera näringsrik och färsk mat med enastående kundservice, erbjuder Subway toppklassig träning, lön och förmåner till sin personal för att uppnå dessa mål.

Det är ett idealiskt val för personer som söker karriärutveckling och fler möjligheter till tillväxt.

Se till att följa ovanstående guide för att påbörja din resa med Subway.

Läs på ett annat språk