Εξερευνήστε τις ευκαιρίες καριέρας στα Starbucks: Πώς να υποβάλετε αίτηση online

Η Starbucks, ένας ηγέτης στη βιομηχανία του καφέ, κερδίζει ετησίως 21 δισεκατομμύρια δολάρια με 34.000 καταστήματα παγκοσμίως. 

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 2.000 περισσότερα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2022, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποτελούν τη μεγαλύτερη αγορά της και την Κίνα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη. Για να υποστηρίξει αυτήν την επέκταση, η Starbucks θα πρέπει να προσαρμόσει τις στρατηγικές πρόσληψής της.

ADVERTISEMENT

Για να ξεχωρίσετε και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε δουλειά στη Starbucks, ακολουθήστε τον λεπτομερή οδηγό για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης μας για να εντυπωσιάσετε την ομάδα πρόσληψης.

Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας στο Starbucks και τα Οικονομικά Οφέλη τους

Για να βρείτε δουλειά στο Starbucks, σκεφτείτε τον τύπο ρόλου που αναζητάτε. Το Starbucks, μια παγκόσμια λιανεμπορική μάρκα, προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες εργασίας.

Είτε χρειάζεστε μερική απασχόληση για να συμβιβαστείτε με το σχολείο είτε αποσκοπείτε σε μια μακροχρόνια καριέρα σε εταιρικό γραφείο, υπάρχει ένας χώρος για εσάς.

ADVERTISEMENT

Ας δούμε τώρα μερικές από τις πιο συνηθισμένες θέσεις στο Starbucks.

Μπαρίστας

Ο Barista είναι η ουσία κάθε καταστήματος της Starbucks, ειδικευόμενος στην κατασκευή κάθε καφέ σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της μάρκας.

Καθήκοντα:

ADVERTISEMENT
 • Δημιουργία και σερβίρισμα ποικίλων ειδών καφέ.
 • Εξυπηρέτηση των προτιμήσεων κάθε πελάτη ξεχωριστά.
 • Διατήρηση του χώρου παρασκευής καφέ καθαρό και οργανωμένο.

Κέρδη: Ένας Barista μπορεί να αναμένει να κερδίζει περίπου $12/ώρα, μια ανταγωνιστική τιμή στη βιομηχανία του καφέ.

Υπεύθυνος Βάρδιας

Οι Υπεύθυνοι Βάρδιας διαχειρίζονται τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος κατά τη διάρκεια των βαρδιών τους. Έχουν προαχθεί από θέσεις Barista λόγω των εξαιρετικών τους δεξιοτήτων.

Καθήκοντα:

 • Διαχείριση συναλλαγών και εξασφάλιση ομαλών λειτουργιών.
 • Εκπαίδευση και καθοδήγηση νέων Baristas.
 • Επίλυση προβλημάτων πελατών για να διατηρηθεί η ικανοποίηση.

Κέρδη: Οι Υπεύθυνοι Βάρδιας κερδίζουν κατά κανόνα περίπου $17/ώρα.

Διευθυντής Καταστήματος

Ο Διευθυντής Καταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του καταστήματος, επιβλέποντας όλες τις πτυχές από το απόθεμα μέχρι στρατηγικές αποφάσεις.

Υπευθυνότητες:

 • Επίβλεψη της καθημερινής λειτουργίας του καταστήματος.
 • Διαχείριση αποθέματος και παραδόσεις εφοδίων.
 • Λήψη βασικών επιχειρηματικών αποφάσεων για την ανάπτυξη του καταστήματος.

Κερδοφόροτητα: Οι Διευθυντές Καταστήματος ανταμείβονται με περίπου $28/ώρα.

Συνεργάτης Εξυπηρέτησης Πελατών

Ως η αρχική επαφή για τους πελάτες, αυτοί οι συνεργάτες εξασφαλίζουν ότι κάθε αλληλεπίδραση είναι θετική και αποδοτική.

Καθήκοντα:

 • Χειρισμός ερωτήσεων και ανησυχιών πελατών.
 • Βοήθεια στις παραγγελίες και τροποποιήσεις.
 • Διατήρηση ομαλής ροής στο ταμείο παραγγελιών.

Κερδοφορία: Οι Συνεργάτες Εξυπηρέτησης Πελατών αμείβονται ανταγωνιστικά για το ζωτικό τους ρόλο στην ικανοποίηση των πελατών.

Ειδικός Αποθήκης

Αυτοί οι ειδικοί διαχειρίζονται τα επίπεδα αποθεμάτων για να αποφευχθούν οι ελλείψεις, εξασφαλίζοντας τη λεία λειτουργία του καταστήματος.

Καθήκοντα:

 • Παρακολουθούν και προβλέπουν τις ανάγκες αποθεμάτων.
 • Συνεργάζονται με τους προμηθευτές για έγκαιρες παραδόσεις.
 • Οργανώνουν την αποθήκευση για εύκολη πρόσβαση και περιστροφή των αποθεμάτων.

Απολαμβάνουν: Οι Ειδικοί Αποθήκης λαμβάνουν ανταγωνιστικές αποδοχές για το βασικό τους ρόλο στη λειτουργία του καταστήματος.

Απαιτήσεις Εργαζομένων της Starbucks

Η Starbucks, ένας παγκόσμιος γίγας του καφέ, έχει θέσει πρότυπα για τους εργαζομένους της προκειμένου να διασφαλίσει ότι η Starbucks, γνωστή παγκοσμίως για τον καφέ της, θέτει υψηλά πρότυπα για το προσωπικό της προκειμένου να διατηρήσει τη φήμη του brand.

Αυτά τα πρότυπα εστιάζουν στην αντιμετώπιση του στρες, τη σαφή επικοινωνία, το πολυεργασιά και την ακριβή προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αντιμετωπίζοντας τους Απασχολημένους Πρωινούς

Τα πρωινά είναι συνήθως ο πιο απασχολημένος χρόνος στα καταστήματα της Starbucks. 

Για να ξεχωρίσετε σε αυτό το περιβάλλον, είναι απαραίτητο να παραμείνετε ψύχραιμοι, επικεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε πελάτης λαμβάνει γρήγορα τον καφέ του.

Η συνεργασία είναι ουσιώδης

Να εργάζεστε στη Starbucks σημαίνει να είστε μέρος μιας ομάδας. Η σαφής επικοινωνία είναι ζωτική για την ομαλή λειτουργία, από τη λήψη παραγγελιών μέχρι την εξυπηρέτησή τους. 

Είναι σημαντικό όχι μόνο να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας, αλλά και να κατανοείτε τους πελάτες και τις προτιμήσεις τους.

Διαχείριση Πολλαπλών Παραγγελιών

Οι πελάτες συχνά έχουν συγκεκριμένες παραγγελίες, και θα χρειαστεί να χειριστείτε πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα.

Η παρακολούθηση κάθε παραγγελίας, διατάσσοντάς τις με προτεραιότητα, και εξασφαλίζοντας ότι προετοιμάζονται με ακρίβεια και ταχύτητα είναι κρίσιμο.

Ακρίβεια σε κάθε κύπελλο

Η Starbucks δεσμεύεται να διασφαλίσει συνεχή ποιότητα

Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, από την ποσότητα γάλακτος μέχρι τον αριθμό των εσπρέσο. Η τήρηση αυτών των προτύπων είναι καθοριστική για την ικανοποίηση των πελατών.

Πώς να υποβάλετε αίτηση online στο Starbucks

Η υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας στο Starbucks είναι εύκολη. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για να σας βοηθήσει μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας αίτησης.

Υποβολή του βιογραφικού σας

Δημιουργήστε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με το βιογραφικό σας. Κρατήστε το ενημερωμένο, επικεντρωμένο και τονίστε τις σχετικές δεξιότητές σας.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Starbucks. Απλά επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους, αναζητήστε ανοικτές θέσεις εργασίας, επιλέξτε αυτή που σας αρέσει και στείλτε το βιογραφικό σας.

Θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά; Περάστε από ένα κατάστημα Starbucks και παραδώστε το βιογραφικό σας στον διευθυντή. Δείχνετε ότι είστε ενθουσιώδης και ενδιαφερόμενος να ενταχθείτε στην ομάδά τους.

Συμβουλές για Συνεντεύξεις

Η συνέντευξη είναι κρίσιμη στη διαδικασία πρόσληψης. Σας επιτρέπει να δείτε αν είστε συμβατοί με τη Starbucks και να επιδείξετε τις δεξιότητές σας.

Αυτά μπορεί να σας ρωτήσουν:

 • Γιατί θέλετε να εργαστείτε στη Starbucks;
 • Μπορείτε να μας πείτε για μια φορά που προσφέρατε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών;
 • Πώς αντιμετωπίζετε τις περιόδους δουλειάς μεγάλου φόρτου και άγχους;
 • Τι γνωρίζετε για τα προϊόντα και τον πολιτισμό μας;
 • Πώς θα αντιμετωπίζατε έναν δύσκολο πελάτη;

Συνεντεύξεις τηλεφωνικά έναντι προσωπικής επαφής

Η Starbucks πραγματοποιεί τόσο τηλεφωνικές όσο και από κοντά συνεντεύξεις.

Οι τηλεφωνικές συνεντεύξεις είναι συνήθως πιο σύντομες και το πρώτο βήμα. Οι συναντήσεις από κοντά σας επιτρέπουν να γνωρίσετε την ομάδα και να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Δοκιμασίες που ενδέχεται να χρειαστεί να περάσετε

Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε μερικούς ελέγχους για να αποκτήσετε τη θέση εργασίας. Αυτοί ελέγχουν εάν είστε κατάλληλοι για τον ρόλο και έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες.

 • Προσομοίωση Barista: Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα είδη καφέ;
 • Σενάριο εξυπηρέτησης πελατών: Πώς λύνετε προβλήματα και αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους;
 • Βασικό τεστ μαθηματικών: Μπορείτε να διαχειριστείτε τις χρηματικές συναλλαγές καλά;

Κάνοντας την αίτηση σας για το Starbucks να ξεχωρίσει

Για να ξεχωρίσετε στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας του Starbucks, είναι απαραίτητο να κάνετε το επιπλέον βήμα. Εδώ είναι πώς:

Δημιουργώντας το Τέλειο Βιογραφικό

Το βιογραφικό σας είναι η πρώτη εντύπωση σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι εξατομικευμένο για να τονίσει τις δεξιότητες που εκτιμά το Starbucks, όπως η εξυπηρέτηση πελατών και η ομαδική εργασία.

Αυτό δείχνει ότι έχετε κάνει την δουλειά σας και κατανοείτε τι ψάχνουν.

Επιδιώκοντας Προσωπικές Επισκέψεις

Η πρωτοβουλία να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Starbucks μπορεί να σας ξεχωρίσει. Αυτό σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον και να επιδείξετε τον γνήσιο ενδιαφέρον σας για τη μάρκα. Επιπλέον, μια προσωπική γνωριμία μπορεί να αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση.

Ενδυθείτε Κατάλληλα

Ενώ το Starbucks έχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να παρουσιαστείτε επαγγελματικά.

Επιλέξτε ένδυση που είναι κομψή αλλά χαλαρή, εξασφαλίζοντας ότι εμφανίζεστε ταυτόχρονα φιλικοί και σοβαροί για το ρόλο σας.

Σκέψου για μια καριέρα στο Starbucks

Το Starbucks αναγνωρίζεται ως ένας κορυφαίος εργοδότης, προσφέροντας περισσότερα από απλές δουλειές, αλλά καριέρες που επιζητούν πολλοί. Αν σκέφτεσαι να υποβάλεις αίτηση, σκέψου για το κύρος και τα πλεονεκτήματα που συνδέονται με το brand του Starbucks.

Ακολουθώντας τα βήματα αυτού του οδηγού, μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς την είσοδο σε αυτόν τον παγκόσμιο κολοσσό του καφέ.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα